Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AMD: Γενική συζήτηση

More
04 Mar 2011 19:01 #90619 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δείχνει ανώτερος του i7 αλλα, λογικο δεν ειναι; Ο i7 κυκλοφορησε πριν μερικους μήνες, ενω ο Llano.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2011 21:11 #90621 by rafor
Απ' οτι καταλαβα απο το βιντεο, ο Llano ειναι πιο σταθερος στις αποδοσεις του (τραβοντας πανω κατω το ιδιο ρευμα), ενω παρακολουθουμε την ασταθεια στην παροχη ρευματος του i7.

More
04 Mar 2011 23:17 #90622 by Alex
Βασικά ο Llano προορίζεται για laptop (ο bulldozer ειναι για desktop). Αυτό που κάνει τη διαφορά (κι εδώ φαίνεται οτι η αγορά της ΑΤΙ από την AMD ήταν μεγάλο ατού) είναι ότι ο Llano θα έχει on die ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της τάξεως 56ΧΧ και όχι τις αδύναμες τις Intel... Γι αυτό και αυτή η διαφορά στην απόδοση και κυρίως στα γραφικά.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 May 2013 13:44 - 30 Jun 2015 16:02 #124314 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα κυκλοφόρησαν νέοι AMD Catalyst drivers.

Μόλις τους έκανα install και διορθώνουν αρκετά θέματα, όπως μπλε οθόνες στον R9 290.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Jun 2015 16:02 by Μάνος Γρυπάρης.

More
05 Mar 2014 21:54 - 20 Aug 2015 02:33 #141450 by Βασίλης Καλφούντζος
AMD: Νέα κάρτα γραφικών R9 280

Nέα κάρτα γραφικών ανακοίνωσε η AMD τη Radeon R9 280. Είναι βασισμένη στον ίδιο επεξεργαστή γραφικών Tahiti όπως και το παλαιότερο μοντέλο Radeon HD 7950.

To μοντέλο διαθέτει ένα σύνολο από 1792 stream processors, μαζί με 112 TMUs και 32 ROPs. Η GPU είναι συγχρονισμένη στη συχνότητα των 933 MHz. Διαθέτει 3GB μνήμης συχνότητας λειτουργίας 5.0GHz ενώ το memor interface έχει εύρος 384bit.

H κάρτα αναμένεται να βγεί για πώληση μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενώ η τιμή της θα βρίσκεται στα 280$ (203€).

Αυτό που δε βγάζει νόημα βέβαια είναι αιτιολογία της εταιρείας για αυτήν την κάρτα ότι "θέλει να καλύψει κενά τιμών" τη στιγμή που άλλες παρόμοιές της κάρτες πωλούνται στα ίδια επίπεδα. Ως προσωπικός fan της AMD θα πω ότι έχει αρχίσει να με απογοητεύει σιγά σιγά γιατί το καλό που είχε ότι έβγαζε μοντέλα και κάλυπτε α) πλήθος αναγκών και β) μεγάλο διάστημα λειτουργίας (τη στιγμή που η Intel βγάζει 50 μοντέλα το χρόνο με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους απλά για να καλύψει τιμές) έχει αρχίσει να χάνεται. Βλέπω λοιπόν ότι απλά προκειμένου να βγάλει περισσότερο κέρδος η AMD ανακυκλώνει παλαιότερα μοντέλα της με παρόμοια χαρακτηριστικά και τα πουλάει ως καινούρια.

Ίδωμεν.

Περισσότερα: source

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]
Attachments:
Last edit: 20 Aug 2015 02:33 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Sep 2014 08:02 #149934 by kirkostas
Έχω ένα θεματάκι, καταρχάς έχω εκνευριστεί που εδώ και μήνες είναι ακόμα οι drivers στην 14.4 ενώ κάθε μήνα αναβαθμίζετε η beta έκδοση, αλλά εγώ beta δεν βάζω. Έχω windows 8.1 64-bit και από την πρώτη μέρα που έβαλα την κάρτα όταν ο υπολογιστής μπαίνει σε screen saver και μετα αδρανοποιείται η οθόνη, δεν ανοίγει, κολλάει και ενώ δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα σε κανένα πρόγραμμα που έχω δει στον event viewer, όταν βγάλω το βύσμα από την κάρτα γραφικών και το ξαναβάλω όλα είναι κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Τελικά έχω απενεργοποιήσει το screen saver και στο power options να μην αδρανοποιείται η οθόνη και όλα μια χαρά, αλλά αυτό δεν είναι λύση που μου αρέσει.

More
29 Sep 2014 23:18 #150024 by Sir Manolo
Πήγαινε στις ρυθμίσεις ενεργείς και βαλε να μην απενεργοποιείτε ο υπολογιστής ποτέ. Μόνο να κλείνει την οθόνη μετά την ώρα που επιθυμείς. Δεν νομίζω ότι φταίει η κάρτα. Γενικά τα windows έχουν ένα θέμα και δεν ¨ξυπνάμε¨ από κατάσταση αδρανείς.

More
02 May 2015 15:22 - 06 May 2015 06:17 #160252 by Γιάννης
Γεια σας εχω το εξης θεμα με εναν υπολογιστή που εχω φτιαξει εδω και δυο μηνες.Καταρχας να σας πω οτι ο υπλογιστης μου μολις τον ανοιξω κρασαρει και κολαει το ποντικι για κανα λεπτο.Ο υπολογιστης μου ειναι ενας amd fx 9590 και καρτα γραφικών r9 270 με 16 gb ram με ssd 240 extreme pro 3 με υδροψυξη zalman τροφοδοτικο 750 βατ μητρικη msi και windons 8.1 γνησια και του εχω κανει format.Επίσης εχω και 2τερα σκληρο αναλογικο και εναν 500 gb και τα windons τα εχω περασει στο ssd και αυτος είναι ο βασικος. :angry:
Last edit: 06 May 2015 06:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 May 2015 06:18 #160482 by Μάνος Γρυπάρης

kapos7 wrote: Γεια σας εχω το εξης θεμα με εναν υπολογιστή που εχω φτιαξει εδω και δυο μηνες.Καταρχας να σας πω οτι ο υπλογιστης μου μολις τον ανοιξω κρασαρει και κολαει το ποντικι για κανα λεπτο.Ο υπολογιστης μου ειναι ενας amd fx 9590 και καρτα γραφικών r9 270 με 16 gb ram με ssd 240 extreme pro 3 με υδροψυξη zalman τροφοδοτικο 750 βατ μητρικη msi και windons 8.1 γνησια και του εχω κανει format.Επίσης εχω και 2τερα σκληρο αναλογικο και εναν 500 gb και τα windows τα εχω περασει στο ssd και αυτος είναι ο βασικος. :angry:

Καλησπέρα.

Μπορείς να ξαναπεράσεις τα Windows από πάνω? Κανε Backup οτι εχεις σε επιφάνεια εργασίας, emails, favorites, quick launch, start menu και φάκελο "C:\Users\X\AppData" (για να τα περάσεις μετά από πάνω), ξαναπέρασε Windows και πες μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 May 2015 10:41 #160487 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Ξαναπερασε τα windows δημιουργωντας φακελο windows old!