Miatakias wrote: jimmy εγινε λαθος και πηρα αυτο
www.skroutz.gr/s/7753582/Phanteks-Enthoo-Pro-M.html
που ειναι το ιδιο αλλα midi μπερδεφτικα με το 'M' που ειχε και που προσδιοτιζει το midi ενω εγω νομιζα οτι ειναι απο το Μαυρο χρωμα.. 70 ευρο σε καλη κατασταση με υπολοιπο εγγυησης 4 και μισο χρονια απο e-shop με 1χ140 πισο μαμα φαν και 2χ120 που εβαλε αυτος + ενα dvd drive :( .Τι λες να κανω να το κρατησω και να δοκιμασω πως παει ή να το πουλησω οπως ειναι? Ειναι το ιδιο μοντελο phanteks enthoo pro αλλα το midi (τι κακη ιδεα να η μονη διαφορα στην ονομασια μεταξυ midi και φουλ να ειναι ενα Μ δεν μπορουσαν οι μαλακες να το ονομασουν αλλιως οπως αλλες εταιριες) .ειναι ποιοτικο με αντοιστηχα καλες κριτικες - βαθμολογιες αλλα ξενεροσα καθως ολοι συνηστουσανε φουλ πυργο... πιστευω το πολαω ευκολα στην ιδια τιμη αντε 60-65 ευρο που ενταξη δεν χανω πολλα.. Τι λες να δοκιμασω η να το στειλω απως ειναι?
αναλογα τι θες να κανεις , το εχει ο αδερφος μου και ειναι πολυ κομπλε κουτι , με καλο cable managment airflow και ποιοτητα κατασκευης , επισης κατα το γουστου μου ειναι και ωραιο , το μονο που οσως δν μαρεσε ειναι οτι ειναι λιγο περιεργο το πανω μερος με τα φανακια .
εχει φιλτρα πανω κατω μπροστα ,τι σχεδια εχεις ? αν ειναι να κανεις τρελα συστηματα με custom υδροψυξεις ή εχεις σχεδια για το μελλον να πας σε e-ATX εννοειται πως δεν σουω κανει
κατα τα'αλλα ειναι ενα πολυ τιμιο κουτι . που θα σε ικανοπιησει σχεδον σε ολα ,