jimmy , myrmidon ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικοτες απαντησεις σας , ναι jimmy αυτα τα κουτια ειναι πολυ καλα στα ιδια λεφτα ,
αρα απο οτι καταλαβαινω την ξεχναω την λυση με το midi κουτι παω σε φουλ οποσδηποτε..
Τωρα για τις υδροψυξεις , εαν παρω μια r9 290x sapphire vapor-x) 8gb μεταχειρο απο φιλο 190 ευρο περιπου θα φοραει μια artic cooling water cooler Hybrid II οποτε την μια υδροψυξη δεν την αποφευγω , για cpu cooler δεν εχω αποφασησει ακομα θα το ψαξω κι αλλο και pokemon , το badget μου ειναι πολυ μακρια οχι μονο απο 300-400 (ουτε για gpu + cpu cooler + case + 1 tera HDD) που θελω δεν διαθετω τοσα ουτε καν 170 jimmy , με αυτα που ακουω για υδροψυξη το εχω παρει απο φοβο , ουτε καν στην καρτα γραφικων δεν θελω να βαλω , οποτε αν θα παρω αυτην την r9 290x 8gb μαλλον θα αφησω τα vapor-x σε συνδιασμο με ενα φουλ πυργο και μια καλη ψυκτρα αερα , μην σου πω οτι δεν θα παρω καθολου την r9 290x που χτυπαει 96+ σε φουλ παιχνιδι με στοκ φανς, δεν ειμαι της AMD σε καρτες ,προτιμω nvidia ας πουμε καμια 960 4gb ειναι οτι πρεπει για μενα , χαμηλοτερες θερμοκρασιες , λιγοτερο ρευμα - θορυβος , καλυτεροι drivers κτλ , ειναι μπλεξιμο οι high-end gpu , εγω δεν ειμαι κανα ultra freak εγω με medium graphics σε 900 ή 1080 και 60 fps ειμαι μια χαρα , δεν θελω παραπανω..