Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo: Γενική συζήτηση

More
17 Nov 2005 01:33 - 29 Sep 2021 00:58 #5524 by Μάνος Γρυπάρης

Πρόκειται για την παλαιότερη εταιρεία στην βιομηχανία των games.

Ίδρυση: 23/9/1889

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Διαβάστε την ιστορική αναδρομή στις κονσόλες της Nintendo από τον Δημήτρη Χριστοδούλου.

Σε αυτό το topic μπορούμε να συζητάμε όλα τα νέα της Nintendo.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 29 Sep 2021 00:58 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2006 16:59 #10521 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Στις 17 Μαρτίου ο Miyamoto έδωσε συνέντευξη σε ένα ξένο site σχετικά με το μέλλον των videogames, το νέο Mario Bros DS, το χειριστήριο του Revo και πολλά άλλα!

Here it is

Δυστυχώς απ ότι φαίνετε στην ιστοσελίδα του site όπου έγινε η συνέντευξη έχουν αφαιρέσει το streaming και λένε πως θα βάλει το βίντεο η Ninyendo-Europe στο site της...

Αν δεν την είδε κάποιος την έχω στο pc και μπορώ να την κάνω upload :wink:

PS: Η τελευταία ερώτηση ήταν "Will you marry me?" αλλά φυσικά δεν μπήκε στο άρθρο. :mrgreen: :lol: Έριξε πολλή γέλιο ο Miya σ' αυτήν την ερώτηση! :mrgreen:

More
25 Mar 2006 17:40 #10522 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ ωραία συνέντευξη αν και το site έκοψε πολλές ερωτήσεις, τόσο τις δικές μας όσο και άλλων συναδέλφων.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Jun 2007 14:16 #32789 by Georgios Liatopoulos
είναι καλό να πάρει η nintendo το πάνω χέρι στην αγορά;
Η nintendo έβγαλε μια φτηνή πρωτότυπη κονσόλα. Είδη έχει τεράστια επιτυχία και είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι θα κυριαρχήσει σε αυτή τη γενιά κονσολών.

Έχοντας παίξει κάμποσα games στο wii πάντως, προς το παρών έιμαι στο ίδιο στάδιο που ήμουν όταν το πρώτο-αγόρασα το wii. Περιμένω κάτι καλό γιατί δεν το έχω δει ακόμα. Όχι ότι οι άλλοι έχουν να δείξου κάτι σπουδαίο. Παρόλα αυτά περιμένω πολύ περισσότερα μετά από τόση επιτυχία. Ίσως, όμως, να μην δούμε ποτέ κάτι σπουδαίο στο wii, όπως και στο ds που τα Games είναι πολύ μέτρια παρ' όλη την επιτυχία του

Το κύριο πρόβλημα του wii είναι ότι δεν έχει games που να εκμεταλλεύονται πλήρως το χειριστήριο του. Το wii sports ουσιαστικά είναι το μόνο. Δεν είναι όμως ολοκληρωμένο παιχνίδι. Τα shooters έχουν επίσης προοπτική για κάτι καλό με αυτά τα χειριστήρια. Προς το παρόν όμως στο red steel και eledees δεν δουλεύουν πολύ καλά. Μένουμε πάλι με την ελπίδα για κάτι καλύτερο στο metroid. Τα Party games δεν το συζητάω. Παρόλα αυτά κάθε τίτλος που είναι σχετικά καλός ξεσκίζετε να πουλάει.

Πάντως, οποιαδήποτε κονσόλα και να κυριαρχήσει, με διαφορά, θα χάσουν οι gamers. Αν κυριαρχήσει η microsoft θα βλέπουμε κυρίως games για pc. Αν έπαιρνε το προβάδισμα η sony θα βλέπαμε μόνο γραφικά. Τώρα που θα πάρει το πάνω χέρι η Nintendo θα περιοριστούμε σε zelda/mario, παιδικά games και μέτρια γραφικά.

Μακάρι να εξελιχθούν πιο ομαλά τα πράματα και να υπάρχει ισοροπεία και ισάξιος ανταγωνισμός μεταξύ των κονσολών

More
04 Jun 2007 18:01 #32815 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι δύσκολο να πάρει το πάνω χέρι γιατί οι τεχνολογικές δυνατότητες του Wii δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από το PS3 και το Xbox 360 (ακόμα κι από το Gamecube είναι πολύ μικρή η διαφορά) με εξαίρεση το Wii Remote.

Τίτλοι που να εκμεταλλεύονται το χειριστήριό του υπάρχουν ένα σωρό, όπως το Zelda και το SSX Blur. Το πρόβλημα είναι ότι λείπουν τα δυνατά παιχνίδια και ειδικά οι Exclusive τίτλοι. Ένας δυνατός τίτλος είναι το Zelda, μετά πρέπει να περιμένεις για το Super Mario Galaxy και πάει λέγοντας. Επίσης, δεν μπορώ να φανταστώ το Mario Kart στο Wii με Wii Remote. Λογικά θα πρέπει να χειρίζεσαι το καρτ με το Nunchuk και με το Wii Remote να...πετάς μπανάνες?

Αν δεις και τους τίτλους που θα ακολουθήσουν φέτος για το Wii, θα δεις ότι και είναι λίγοι αλλά και ότι οι πραγματικά καλοί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Βέβαια στην Ασία έχουν άλλη γνώμη αλλά μία ήπειρος δεν έσωσε ποτέ ένα μηχάνημα. Κι η Amiga (αν και υπολογιστής) ήταν αγαπητή μόνο στην Ευρώπη και δυστυχώς έμεινε στην αφάνεια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Jun 2007 18:47 #32816 by Georgios Liatopoulos

Manos\ wrote: Είναι δύσκολο να πάρει το πάνω χέρι γιατί οι τεχνολογικές δυνατότητες του Wii δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από το PS3 και το Xbox 360 (ακόμα κι από το Gamecube είναι πολύ μικρή η διαφορά) με εξαίρεση το Wii Remote.

Εγώ πάντως μάνο διαφορετικά διαβάζω τα νούμερα τον πωλήσεων. Να στο πώ αλλιος αυτο που λές. Τα γραφικά δεν προσφέρουν νέο gameplay

Manos\ wrote: Τίτλοι που να εκμεταλλεύονται το χειριστήριό του υπάρχουν ένα σωρό, όπως το Zelda και το SSX Blur. Το πρόβλημα είναι ότι λείπουν τα δυνατά παιχνίδια και ειδικά οι Exclusive τίτλοι. Ένας δυνατός τίτλος είναι το Zelda, μετά πρέπει να περιμένεις για το Super Mario Galaxy και πάει λέγοντας.

Το zelda για μένα δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα Port του cube. Tο zelda είναι παιχίδι που παίζετε μια χαρα με το χειριστήριο του cube και δεν χάνεις και τίποτα. Το ssx δεν το είδα γιατί δεν το θεωρώ exclusive. Αφού ετίμαζουν ssx 4 για τις άλλες κονσόλες. Τα παιχνίδια που το wiimote έχει κάτι να δώσει δεν έιναι και τόσα πολά. Όλα όσα έχω

More
04 Jun 2007 19:05 #32817 by Μάνος Γρυπάρης
Πουλάει καλά γιατί ήταν και είναι φθηνό με το καλημέρα. Ο χρόνος θα δείξει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Jun 2007 20:59 #32825 by Χριστόφορος
Λοιπόν Γιώργο:

Αποκλειστικά Sony:
Killzone 2,Sigma,Motorstorm,Resistance,Singstar,Lair,Pain,L.B.P....
Αποκλειστικά Microsoft:
Halo3,Crack,Forza 2,Blue Dragon,Too human,Trusty Bell,Two Worlds,Naruto rpg,Bioshock,Shadowrun,Flatout...

Τα EXCLUSIVES θα κρίνουν τις πωλήσεις,όχι τα multiplatfrom,σε στιλ nfs...

Το twilight princess,το έχω παίξει και στις δύο κονσόλες(μάλιστα το έχω αγοράσει και στο gamecube),και βρήκα τεράστιες διαφορές.Τελείως διαφορτική αίσθηση,φυσικά θετικότερη για το Wii.

Πως θα πετάς μπανάνες αν το Wiimote το έχεις για τιμόνι??Με το Νuchuck???Πόσα χέρια ακριβώς έχεις???

Με τη διαφορά,πως δε συγκρίνονται οι μισθοί στην Ευρώπη και στην Ασία(και στην Αμερική).Στην Ασία,αυτόι που αγοράζουν πιο πολύ κονσόλες είναι οι Ιάπωνες.Και η Nintendo βγάζει μόνο γι'αυτόυς παιχνίδια.

PSN: personGR

More
04 Jun 2007 22:37 #32830 by Georgios Liatopoulos

Manos\ wrote: Πουλάει καλά γιατί ήταν και είναι φθηνό με το καλημέρα. Ο χρόνος θα δείξει.

Φυσικά και μετράει και αυτο. Όταν αποφασίσουν να ρίξουν τις τιμές οι άλλοι ίσως να είναι αργά. Το παράκαναν με τις τιμές. Η sony είδικα. Παιχνίδι είναι. Με τέτιες τιμές αποκλίοντε κατευθίαν πιτσιρίκια. Είναι τιμές μόνο για Hardcore Players. Ξέφιγαν λίγο με την έρευνα.

Πάντως σιγά σιγά παιδιά στη γειτονία, που ήταν sοny fanboys έρχοντε και βλέπουν το wii και το αγοράζουν και αυτοί. Το ps3 το βλέπουν όλοι για πολυ μέλον και αν.

person\ wrote: Λοιπόν Γιώργο:

Αποκλειστικά Sony:
Killzone 2,Sigma,Motorstorm,Resistance,Singstar,Lair,Pain,L.B.P....
Αποκλειστικά Microsoft:
Halo3,Crack,Forza 2,Blue Dragon,Too human,Trusty Bell,Two Worlds,Naruto rpg,Bioshock,Shadowrun,Flatout...

Μερικά από αυτα που είπες για 360 βγαίνουν και σε PC όπως το shadowrun, οπότε δεν είναι exclusives. Επίσης ελπίζω να μην αργίσουν πολύ να βγουν. Με το release του Metroid αμερική 20 αυγούστου θα ψωνίσουν wii και οι τελευτέοι αναποφάσιστοι

person\ wrote: Τα EXCLUSIVES θα κρίνουν τις πωλήσεις,όχι τα multiplatfrom,σε στιλ nfs...

Συμφωνώ απόλυτα

person\ wrote: Το twilight princess,το έχω παίξει και στις δύο κονσόλες(μάλιστα το έχω αγοράσει και στο gamecube),και βρήκα τεράστιες διαφορές.Τελείως διαφορτική αίσθηση,φυσικά θετικότερη για το Wii.

Η μόνη χρίσημη διαφορα είναι όταν χειρίζεσε όπλα που έχουν στόχο, ως αναφορά τα controls

person\ wrote: Πως θα πετάς μπανάνες αν το Wiimote το έχεις για τιμόνι??Με το Νuchuck???Πόσα χέρια ακριβώς έχεις???

Μάλον δεν έχεις παίξει excite truck. to wii mote έχει από μόνο του τα κουμπιά 1,2 και άλλα 4 του σταυρού.

More
05 Jun 2007 10:29 #32849 by Χριστόφορος

georgios78\ wrote:
Μερικά από αυτα που είπες για 360 βγαίνουν και σε PC όπως το shadowrun, οπότε δεν είναι exclusives. Επίσης ελπίζω να μην αργίσουν πολύ να βγουν. Με το release του Metroid αμερική 20 αυγούστου θα ψωνίσουν wii και οι τελευτέοι αναποφάσιστοι

Μάλον δεν έχεις παίξει excite truck. to wii mote έχει από μόνο του τα κουμπιά 1,2 και άλλα 4 του σταυρού.

Εντάξει νόμιζα πως μιλάμε για κονσόλες.Και οι ημερομηνίς αυτών των παιχνιδιών είναι σχεδόν επιβεβαιωμένες.Τώρα αν εσύ έχεις την απαραίτητη δομή τυο χεριού σου για να πατάς ταυτόχρονα το A,το B και το σταυρό,συγχαρητήρια.

PSN: personGR