Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo: Γενική συζήτηση

More
05 Jun 2007 10:53 #32850 by Georgios Liatopoulos

person\ wrote: Εντάξει νόμιζα πως μιλάμε για κονσόλες.Και οι ημερομηνίς αυτών των παιχνιδιών είναι σχεδόν επιβεβαιωμένες.

Exclusive είναι αυτά που σχεδιάζονται από την αρχή και αποκλειστικά για την αρχιτεκτονική της κάθε κονσόλας. Όλα αυτά που βγαίνουν και για pc έχουν κάνει παραδοχές και δεν εκμεταλλεύονται τους πολυπύρηνους επεξεργαστές της κονσόλας. Το έχουν παραδεχθεί οι περισσότεροι developers αυτό. Μόνο τα full exclusive games έχουν γραφικά σαν το gears of war Και το motorstorm

person\ wrote: Τώρα αν εσύ έχεις την απαραίτητη δομή του χεριού σου για να πατάς ταυτόχρονα το A,το B και το σταυρό,συγχαρητήρια.

Σίγουρα δεν έχεις παίξει excite truck τελικά. Ο χειρισμός που σου περιγράφω δουλεύει μια χαρά εκεί. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τους φίλους μου που δεν έχουν wii

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2007 11:14 #32852 by Giannis
why not. einai prototypo. :?

More
05 Jun 2007 12:45 #32859 by Αντώνης Κατρής
Εγώ πάντως ξέρω ότι σιγά σιγά (πολύ σιγά όμως) αρχίζουν να μειώνουν τις τιμές για διάφορα περιφεριακά του Xbox 360. Η αρχή έγινε με το τιμόνι και από τη στιγμή που πλέον έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό η elite έκδοση, δε θ'αργήσει η μέρα που οι τιμές όλων των άλλων εκδόσεων θα συμπιεστούν προς τα κάτω. Αυτό που πρέπει ωστόσο να γίνει άμεσα είναι να μειωθούν οι τιμές των τίτλων. Εκεί χάνεται κατά κύριο λόγο το παιχνίδι

More
05 Jun 2007 12:55 #32861 by Georgios Liatopoulos

Sir_A_K\ wrote: Εγώ πάντως ξέρω ότι σιγά σιγά (πολύ σιγά όμως) αρχίζουν να μειώνουν τις τιμές για διάφορα περιφεριακά του Xbox 360. Η αρχή έγινε με το τιμόνι και από τη στιγμή που πλέον έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό η elite έκδοση, δε θ' αργήσει η μέρα που οι τιμές όλων των άλλων εκδόσεων θα συμπιεστούν προς τα κάτω.

Σίγουρα θα πέσουν οι τιμές των κονσολών. Σκευτήτε όμως πόσο περιθώριο έχει η nintendo να ρίξει τις τιμές όταν κερδίζει 60ευρώ σε κάθε κονσόλα που πουλάει ενώ οι άλλοι χάνουν!

Sir_A_K\ wrote: Αυτό που πρέπει ωστόσο να γίνει άμεσα είναι να μειωθούν οι τιμές των τίτλων. Εκεί χάνεται κατά κύριο λόγο το παιχνίδι

Οι τιμές τον παιχνιδιών δεν βλέπω να πέφτουν. Ποτέ δεν έγινε αυτό στα 20 χρόνια που παρακολουθώ τα videogames. Μια διαφοροποίηση βλέπω στα first party και του wii είναι 10 ευρώ πιο κάτω. Αλλά ολά είναι ακριβά και μάλλον θα μείνουν έτσι

More
26 Jun 2007 00:02 #33835 by Petros
καλησπέρα !! έχω καιρό να μπω στο forum !! έγραφα ξέρετε πανελλήνιες. αλλά τώρα που τελείωσα ορίστε το πρώτο μου post.

Λοιπών για το θέμα αυτό, το WIΙ μπορεί να μην προφέρει γραφικά , HDI και όλα όσα προσφέρουν οι άλλες δυο αλλά προσφέρει διασκεδάσει σε μια παρέα και όταν παίζεις μόνο σου και δίνει μια αίσθηση διαφορετική αυτά τα δυο πράγματα οι άλλες δυο δεν το δίνουν σε τόσο μεγάλο επίπεδο και αυτό κάνει το WIΙ να έχει ένα προτέρημα .

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jul 2007 13:04 #34804 by a Guest
Replied by a Guest on topic Nintendo: Γενική συζήτηση
Θα γίνει πολύ πιο έντονος ο ανταγωνισμός με την κυριαρχία του wii.

More
07 Jul 2007 11:31 #34842 by Μπάμπης Χαραλάμπους

JaCk_RiDeR\ wrote: καλησπέρα !! έχω καιρό να μπω στο forum !! έγραφα ξέρετε πανελλήνιες. αλλά τώρα που τελείωσα ορίστε το πρώτο μου post.

Λοιπών για το θέμα αυτό, το WIΙ μπορεί να μην προφέρει γραφικά , HDI και όλα όσα προσφέρουν οι άλλες δυο αλλά προσφέρει διασκεδάσει σε μια παρέα και όταν παίζεις μόνο σου και δίνει μια αίσθηση διαφορετική αυτά τα δυο πράγματα οι άλλες δυο δεν το δίνουν σε τόσο μεγάλο επίπεδο και αυτό κάνει το WIΙ να έχει ένα προτέρημα .

Φίλε Jack_Rider έχεις δίκιο..
Γιατι οταν παίζεις μόνος σου σου δίνει την αίσθηση πως δείς μεσα στο παιχνίδι.
Και οταν παίζεις σε συμμετοχικο παιχνιδι διασκεδαζεις αφανταστα! Και αμα παίζεις και μπόξ? Τοτε είναι το γέλιο πέφτει και καμμια αδέσποτη στη μουρη του αντιπάλου

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Jul 2007 13:30 #35028 by nickos
Μακαρι να επικρατησει το wii. Δεν ημουν ποτε φαν των πολυπλοκων και πολυ ρεαλιστικων γραφικων (αν και με εντυπωσιαζαν) προτιμω ακομη να παιζω το colin mcrae 1 στο ps1 παρα το 2005 στο ps2.
Επισης θελω ξανα μια παραδοσιακη εταιρεια (η τελευταια στο χωρο) να παρει τα πανω της για να μην επικρατησουν οι μεγαλες πολυεθνικες και στον χωρο του gaming. Και με την ευκαιρια να επιστρεψει και η sega (λεμε τωρα...) :mrgreen:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Jul 2007 14:36 #35030 by a Guest
Replied by a Guest on topic Nintendo: Γενική συζήτηση
Οταν ειχε γινει η επανασταση του N64 ειχε επικρατησει η Nintendo τωρα ομως δυστυχως μονο με ενα χειριστιριο δεν μπορει να πατησει πανω σε Sony,M$

More
11 Jul 2007 14:43 #35031 by Georgios Liatopoulos
Το N64 δεν είχε κάνει τίποτα σε σχέση με το playstation 1. Τότε η αγορά ήθελε ρεαλιστικά games γιατί απευθυνόταν σε hardcore. Τώρα η αγορά απευθύνετε σε μεγαλύτερο κοινό και όλο και περισσότερος κόσμος ζητά τα παιχνίδια του να είναι απλά και διασκεδαστικά.