μολις τελειωσε η ανακοινωση της nintendo στην Ε3 και οπως καθε καλος κολλημενος την παρακολουθησα και εγω. αφου λοιπον ενημερωθηκατε ειτε απο τη μεταδοση ειτε απο το GW για τις νεες δημιουργιες της εταιρειας, πειτε μας εδω τη γνωμη σας!
προσωπικα εχω να πω τα εξης:
μου αρεσαν:
1. ο νεος αναβαθμισμενος ρολος του DS. σκοπευουν να το κανουν ενα πολυεργαλειο οπως το palmtop που θα συνδεεται Online και θα σας ενημερωνει για μια πληθωρα θεματων. πχ φτανετε σε καποιο αεροδρομιο και με το DS μπορειτε να βρειτε ξενοδοχειο, εστιατορια κτλ. Η στο γηπεδο μπορειτε να μα8αινετε τα σκορ αλλων αγωνων και να συμμετεχετε με αλλους φιλαθλους (η και χουλιγκανους:ρ) σε παιχνιδια trivia. φανταστειτε το αυτο στο νεο γηπεδο του παναθηναικου:ρ
2. call of duty. αποτι ειδα παιζεται οπως το umbrella chronicles, δηλαδη διπλο και με την οθονη να κινειται μονη της, προκειται δλδ για μια πιο arcade κατασταση.
3. wii speak. επιτελους μπορειτε να συνομιλειτε με τους φιλους σας οπως στο skype η στο teamspeak. ειναι κατι που ζητουσαν επιμονα οι gamers του wii.
4. wii sports resort. απο τοτε που κολλησαμε με το κλασσικο wii sports θελαμε πως και πως μια νεα εκδοση με παραπανω courses για το golf:P αντι γιαυτο η nintendo μας δινει εντελως νεα παιχνιδια οπως ξιφομαχια και φρισμπι και το ολο game εχει καλοκαιρινο σκηνικο.
τι δεν μου αρεσε:
1. motion plus. το νεο περιφερειακο για το wiimote το κολας απο κατω και δινει παραπανω ακριβεια στις κινησεις που κανεις στην οθονη. απαραιτητο μεν, αλλα προκειται απλα για μια διορθωση και τπτ παραπανω. αν κοστιζει πανω απο 10ε θα ειναι μεγαλη εκμεταλλευση.
2. wii music. προσφερει καμμια 50αρια οργανα τα οποια παιζεις ελευθερα χωρις να χρειαζεται να ακολουθεις συγκεκριμενες νοτες οπως στο guitar hero. ενω εκ πρωτης οψεως φαινεται εντυπωσιακο, ομως νομιζω οτι θα ειναι καπως επιφανειακο.
3. το οτι προσπαθουν να κανουν το wii board απαραιτητο. και το wii music και πολλα αλλα νεα παιχνιδια (rayman κτλ) παιζονται με το wii balance board. ελπιζω να μη μας αναγκασουν να το αγορασουμε ντε και καλα...
you worry about the towers, i'll worry about the minimap!