Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo: Γενική συζήτηση

More
25 May 2008 11:00 #42682 by Petros

poromenos\ wrote: φυσικά υπάρχει και το www.ninty.gr που είναι το παλιό nparadise!

Φοβερό Site!! δεν το ήξερα... ευχαριστώ!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2008 14:44 #43986 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Fake or Not είναι οτι καλύτερο έχω δει .. Η εισαγωγη είναι λίγο μάπα..

[youtube]
[/youtube]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Jun 2008 15:03 #43989 by Stevepredator
Λοιπόν το video που έδειξες είναι πολύ βαρύ και άμα είναι αληθινό ίσως το δοκιμάσω με το καλό όταν βγει πάντως έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις.
1)Το concept του να φοράς στο κεφάλι σου το μηχάνημα είναι λίγο πατάτα γιατί θα είναι τόσο κοντα η οθόνη στο ματι σου που δεν θα μπορείς να παίζεις πολύ ώρα χωρίς να σε πονάνε τα μάτια σου.Από την άλλη όμως είναι πολύ καλό γιατί δεν χρειάζεσαι οθόνη ούτε ηχεία γιατί τα έχει απάνω του πάντως κάτι μου βρωμάει σε αυτό το video αλλά ποτέ μη λες ποτέ
2)Πως γίνετε να συλαμβάνει την κίνηση του σώματός σου αφού έχει αισθητήρες μόνο στο κεφάλι και όχι στα πόδια μου φαίνεται λίγο υπερφουσκομένο αυτό το video

Cause the only real predator is Stevepredator

More
24 Jun 2008 15:26 #43995 by Petros

Stevepredator\ wrote: Λοιπόν το video που έδειξες είναι πολύ βαρύ και άμα είναι αληθινό ίσως το δοκιμάσω με το καλό όταν βγει πάντως έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις.
1)Το concept του να φοράς στο κεφάλι σου το μηχάνημα είναι λίγο πατάτα γιατί θα είναι τόσο κοντα η οθόνη στο ματι σου που δεν θα μπορείς να παίζεις πολύ ώρα χωρίς να σε πονάνε τα μάτια σου.Από την άλλη όμως είναι πολύ καλό γιατί δεν χρειάζεσαι οθόνη ούτε ηχεία γιατί τα έχει απάνω του πάντως κάτι μου βρωμάει σε αυτό το video αλλά ποτέ μη λες ποτέ
2)Πως γίνετε να συλαμβάνει την κίνηση του σώματός σου αφού έχει αισθητήρες μόνο στο κεφάλι και όχι στα πόδια μου φαίνεται λίγο υπερφουσκομένο αυτό το video

Κοίτα ούτε εμένα θα μου αρέσει αλλά καταρχήν αυτό είναι ψεύτικο video γιατί η nintendo θα κρατήσει το όνομα Wii , χάζι είναι;

More
24 Jun 2008 15:33 #43999 by Stevepredator
Ναι κατά 99% το video είναι fake (το 1% είναι το ποτέ μην λες ποτέ) γιατί είμαι σίγουρος ότι η nintendo δεν θα ανακοινώσει τίποτα όσον αφορά την επόμενη της κονσόλα από τώρα (τουλάχιστον επίσημα) για να μην βλάψει τις πωλήσεις της

Cause the only real predator is Stevepredator

More
24 Jun 2008 20:09 #44027 by Petros

IloveCONSOLES\ wrote: Fake or Not είναι οτι καλύτερο έχω δει .. Η εισαγωγη είναι λίγο μάπα..

[youtube]

[/youtube]

Η μουσική που χρησιμοποιούν από που είναι ξέρεις; Θελω να τη βρώ!

More
24 Jun 2008 22:29 #44039 by kostas

IloveCONSOLES\ wrote: Fake or Not είναι οτι καλύτερο έχω δει .. Η εισαγωγη είναι λίγο μάπα..

[youtube]

[/youtube]

ayto einai pou nomizan oti tha einai to xeiristirio tou wii prin h nintendo to anakoinosei otan to project ths nintendo htan akoma gnosto ws revolution.

More
15 Jul 2008 20:28 #44894 by jammamon
μολις τελειωσε η ανακοινωση της nintendo στην Ε3 και οπως καθε καλος κολλημενος την παρακολουθησα και εγω. αφου λοιπον ενημερωθηκατε ειτε απο τη μεταδοση ειτε απο το GW για τις νεες δημιουργιες της εταιρειας, πειτε μας εδω τη γνωμη σας!

προσωπικα εχω να πω τα εξης:
μου αρεσαν:
1. ο νεος αναβαθμισμενος ρολος του DS. σκοπευουν να το κανουν ενα πολυεργαλειο οπως το palmtop που θα συνδεεται Online και θα σας ενημερωνει για μια πληθωρα θεματων. πχ φτανετε σε καποιο αεροδρομιο και με το DS μπορειτε να βρειτε ξενοδοχειο, εστιατορια κτλ. Η στο γηπεδο μπορειτε να μα8αινετε τα σκορ αλλων αγωνων και να συμμετεχετε με αλλους φιλαθλους (η και χουλιγκανους:ρ) σε παιχνιδια trivia. φανταστειτε το αυτο στο νεο γηπεδο του παναθηναικου:ρ
2. call of duty. αποτι ειδα παιζεται οπως το umbrella chronicles, δηλαδη διπλο και με την οθονη να κινειται μονη της, προκειται δλδ για μια πιο arcade κατασταση.
3. wii speak. επιτελους μπορειτε να συνομιλειτε με τους φιλους σας οπως στο skype η στο teamspeak. ειναι κατι που ζητουσαν επιμονα οι gamers του wii.
4. wii sports resort. απο τοτε που κολλησαμε με το κλασσικο wii sports θελαμε πως και πως μια νεα εκδοση με παραπανω courses για το golf:P αντι γιαυτο η nintendo μας δινει εντελως νεα παιχνιδια οπως ξιφομαχια και φρισμπι και το ολο game εχει καλοκαιρινο σκηνικο.

τι δεν μου αρεσε:
1. motion plus. το νεο περιφερειακο για το wiimote το κολας απο κατω και δινει παραπανω ακριβεια στις κινησεις που κανεις στην οθονη. απαραιτητο μεν, αλλα προκειται απλα για μια διορθωση και τπτ παραπανω. αν κοστιζει πανω απο 10ε θα ειναι μεγαλη εκμεταλλευση.
2. wii music. προσφερει καμμια 50αρια οργανα τα οποια παιζεις ελευθερα χωρις να χρειαζεται να ακολουθεις συγκεκριμενες νοτες οπως στο guitar hero. ενω εκ πρωτης οψεως φαινεται εντυπωσιακο, ομως νομιζω οτι θα ειναι καπως επιφανειακο.
3. το οτι προσπαθουν να κανουν το wii board απαραιτητο. και το wii music και πολλα αλλα νεα παιχνιδια (rayman κτλ) παιζονται με το wii balance board. ελπιζω να μη μας αναγκασουν να το αγορασουμε ντε και καλα...

you worry about the towers, i'll worry about the minimap!

More
16 Jul 2008 00:16 #44897 by Petros
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... σε πολλά θέματα με απογοήτευσε η Nintendo..
τα μόνα που μου άρεσαν λίγο ήταν το call of duty το οποίο φαίνεται καλό... τίποτε άλλο

More
25 Jul 2008 00:42 #45034 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Camera εινια το Wii Speak? Γιατι το ειδα να τοποθετηται πανω στην οθόνη..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.