Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo DS: Γενική συζήτηση/Αγαπημένα games

More
22 Oct 2010 16:30 #82317 by Μάνος Γρυπάρης
Νέα πακέτα από την Nintendo η οποία ευελπιστεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Μπορεί το Wii της Nintendo να έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 73 εκατομμύρια κομμάτια, δηλαδή περίπου όσο το Playstation 3 και το Xbox 360 μαζί (38 και 41 αντίστοιχα), ωστόσο τον μήνα Σεπτέμβριο έμεινε τρίτη και καταϊδρωμένη στην κούρσα τίτλου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά απ' τους δύο ανταγωνιστές της, με 254.000 Wii. Η Microsoft κατάφερε να πουλήσει 484.000 Xbox 360, ενώ η Sony τερμάτισε δεύτερη με 312.000 Playstation 3.

Με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του Super Mario Bros, η Nintendo ανανεώνει την κατάσταση και ανακοινώνει δύο νέες κόκκινες εκδόσεις του Wii και του DSi XL. Αυτό καθόλου τυχαίο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθότι η σειρά Super Mario Bros έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια τον αριθμό ρεκόρ των 240 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως.

Κόκκινο DSi XL
Στις 22 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ένα κόκκινο DSi XL, με την...περίπλοκη ονομασία "New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition Pack". Θα περιλαμβάνει το Mario Kart DS και τρεις προεγκατεστημένους τίτλους. Το Brain Age Express: Arts & Letters, το Brain Age Express: Math και το Photo Clock. Η τιμή του στην Αμερική θα ανέρχεται στα 179 δολάρια, ενώ αναμένουμε σύντομα και την ευρωπαϊκή τιμή.

Κόκκινο Wii
Στις 29 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και το κόκκινο Wii, με την ονομασία "Νew Super Mario Bros. Wii Pack". Θα περιλαμβάνει το νέο χειριστήριο Wii Remote Plus και τα παιχνίδια New Super Mario Bros Wii και Wii Sports. H τιμή του υπολογίζεται ότι θα ανέρχεται γύρω στα 199 ευρώ, μιας και η αντίστοιχη Αμερικάνικη τιμή του είναι στα 199 δολάρια.

Wii Remote Plus
Όσο για το Wii Remote Plus, το νέο χειριστήριο του Nintendo Wii θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και όπως μάθαμε πριν από λίγες ώρες θα πωλείται στην Αμερική στα 39 δολάρια, άρα λογικά η τιμή του θα κυμαίνεται για την Ευρώπη στα 39 ευρώ. Στο εξής το Wii Remote Plus θα συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα μελλοντικά πακέτα Wii. Τέλος, το νέο casual video game Flingsmash, το οποίο αξιοποιεί το Wii Remote Plus και συνδυάζει στοιχεία τένις και pinball, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 19 Νοεμβρίου έναντι 49 ευρώ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2011 22:55 #89012 by Michael17
Λοιπόν εδω και τόσο καιρό βρίσκομαι σε δίλλειμα για να αγοράσω το Lite η οχι!έχω Psp και μπορώ να πω οιτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και οχι τόσο πολύ μιας και εχει σχετικά λίγα παιχνίδια!σκέφτομαι να πάρω ds μιας και μου έχει έρθει τρελή όρεξη έχει καλους τίτλους?είχα παλια το πρώτο αλλα έσπασε είμαι φανατικός της σειράς παιχνιδιών ποκεμον αν και δεν εχω παίξει απο την διamond και πέρα....πριν 3 χρονια που το είχα εβγαιναν μερικά καλα game τωρα λέει τίποτα?μην μου πείτε για 3ds να περιμένω δεν τρελάθηκα να δίνω 250 ευρώ για μια handheld κονσολα απο την ώρα που εχω 360!

More
01 Feb 2011 02:18 #89018 by lavezzi7
Τι τιμή έχει τώρα? :?

Πέρσι που είχε 150 και ένα παιχνίδι δώρο.Αν είναι να την πάρεις αποκλειστικά για pokemon games δεν ξέρω κατά πόσο θα σου χρησιμεύσει μιας και ήδη έχουν βγει τα remakes των gold και silver ενώ αναμένονται μέσα στην άνοιξη οι black and white.Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω αν θα βγάλουν άλλες στο dsl.Πάντως υπάρχουν τίτλοι όπως Zelda και Super Mario που αξίζει να αγοράσει κανείς.Αν το βρεις και σε καλή τιμή,από 100 και κάτω πάρτο άφοβα.

More
01 Feb 2011 02:19 #89019 by pReDiCtOR
360 τι ? Ευρω? Αλλα θα ηταν καλο να περιμενεις, μιας και βγαινει το psp2, psPhone και το 3ds. Παντως και εγω το ds το ειχα για την pokemon (diamond) αντε και κανα yugioh . . .

More
01 Feb 2011 07:30 #89034 by Michael17
οχι εννοώ το xbox 360 :D βασικά θα το ψάξω μεταχειρισμένο

More
01 Feb 2011 14:59 #89045 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν θα πήγαινα να παρω DSi όταν θα κυκλοφορησει μεσα σε λιγους μηνες 3DS. Μπορεις να περιμενεις να κυκλοφορήσει, μιας που πιθανότατα θα πέσει και η τιμη του DSi.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Feb 2011 14:54 #89552 by vIL
no point να το πάρεις τώρα. το 3ds έρχεται σε πολύ λίγο καιρό και αν το πάρεις από το εξωτερικό, μπορείς να το βρεις πολύ φθηνότερα (το tesco το έδινε 210Ε!)

αλλά ακόμα κ να μην πάρεις το 3ds, με το που θα κυκλοφορήσει, πιθανά να πέσει κ η τιμη του απλού dsi, με τα καταστήματα να θέλουν να διώξουνε το στοκ τους.

More
14 Sep 2011 13:32 #98407 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε το The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition, το οποίο παρέχεται από την Nintendo ως μέρος του εορτασμού των 25 χρόνων της σειράς Zelda.

Προσφορά: Nintendo DS Games με 10 ευρώ.

Από τις 22 Φεβρουαρίου και για τις επόμενες 10 ημέρες, μπορείτε στο www.nortec.gr να βρείτε 10 διαφορετικούς τίτλους με 10 ευρώ* για το Nintendo DS σας, για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Η λίστα των τίτλων είναι η παρακάτω:
- COP: The Recruit
- Big Brain Academy
- Spectrobes 2: Beyond the Portals
- Dungeon Raiders
- Mechanic Master
- Prey The Stars
- GI Joe The Rise of Cobra
- Sorcerer's Apprentice
- Iwi the Kiwi
- Make 10,

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Apr 2013 21:29 #122974 by Κώστας Λάβαρης

χαχαχαχαχ :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Jul 2013 12:36 #127184 by Φώτης
Αγαπημένα παιχνίδια για το DS; Μα φυσικά όλες οι κασέτες Πόκεμον!!! :cool: