Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo DS: Γενική συζήτηση/Αγαπημένα games

More
15 Mar 2010 18:44 #69354 by nintendojim
Παιδια το λεει και ο τιτλος.Οτι σκεψεις εχετε για παιχνιδια που θελετε να παρετε να τις αναφερετε για να σας πουμε την γνωμη μας
www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... goryId=187
Σκεφτομαι να παρω αυτο το πακετο για το πασχα.Τι λετε;Να το παρω η να ψαξω κατι αλλο με αυτα τα λεφτα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2010 19:43 #69356 by thanasis
Μ'αρεσει που λεει 44 ευρω και 1 λεπτο...ΕΛΕΟΣΣΣΣ.Τεσπα οσον αφορα την προσφοτα ειναι αρκετα καλη.Αναλογα αν σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια ειναι πολυ καλη προσφορα και φθηνη.Εμενα που δεν μου αρεσει ο spiderman για παραδειγμα δεν θα το παιρνα.Βεβαια θα σου προτινα να περιμενεις λιγο γιατι τωρα που θα ερθει το πασχα θα βγαλουν πολλες τετοιες προσφορες οποτε καλυτερα να περιμενεις λιγο.... :wink:

More
15 Mar 2010 19:44 #69357 by Γιώργος Δημόπουλος
Το assasins creed το εχω παιξει δν λεει πολλα προσωπικα τα μονα παιχνιδια που λενε κ αφιερωνεις χρονο πολυ ειναι τα pokemon κ μαλιστα τωρα το πασχα βγαινουν pokemon heartbeatgolg & soulsilver.

More
15 Mar 2010 23:17 #69362 by elegio
Χμμ εγω θα σου προτεινα να παρεις κατι αλλο γιατι τα παιχνιδια κατα την γνωμη μου δεν ειναι και τα καλύτερα. Καλυτερα να περιμενεις για Pokemon ;)

Imposible is nothing

More
18 Mar 2010 15:30 #69450 by nintendojim
Παιδια αποφασισα για pokemon αλλα δεν εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο gold η silver?Oτι απορια εχετε για παιχνιδια το θεμα δεν κλεινει

More
18 Mar 2010 20:16 #69457 by pReDiCtOR
Και εγω pokemon περιμενω να παιξω, θα προτιμησω silver γιατι δεν μου αρεσει το Ho-oh (or something). Γενικα στο ds παιζω μονο pokemon kai yu-gi-oh! αντε και κανενα mario (btw δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ zelda, χανω τιποτα ???)

More
18 Mar 2010 23:49 #69471 by Θάνος Βουτσίνος
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την σειρά Ace Attoney και οτιδήποτε έχει σχέση με τον Phoenix Wright. Είναι σειρά adventure με αστυνομικά, αλλά και κωμικά στοιχεία. Ως τώρα βγήκαν 5 τέτοια και θα βγει σύντομα και 6ο. Βγήκε και manga.

More
27 Mar 2010 17:34 #69836 by arkypraios
εγω παραμενω πιστος στο fat ds

More
01 Apr 2010 18:30 #70024 by Μάνος Γρυπάρης
DSiWare: Χαμένες οι αγορές στο DSi Shop
Η Nintendo επιβεβαίωσε μία δυσάρεστη φήμη σχετικά με την νέα της φορητή κονσόλα, το DSi XL. Όσοι είστε κάτοχοι του DSi κι έχετε αγοράσει εφαρμογές DSiWare μέσω του DSi Shop, θα τις χάσετε αν χρειαστεί να αγοράσετε το DSi XL. Με απλά λόγια, θα πρέπει να ξαναγοράσετε ότι θέλετε από την αρχή! Κι όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που τα games που αγοράζετε οι κάτοχοι του PSP Go! μπορούν να γίνουν download δωρεάν στο PS3 μέσω του Playstation Store.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Sep 2010 17:56 #79756 by Μάνος Γρυπάρης
Nintendo DSi XL

Η Nintendo λανσάρει την φορητή κονσόλα DSi XL σε κίτρινο, πράσινο και μπλε χρώμα.

Η φορητή κονσόλα Nintendo DSi XL είναι έτοιμη να περάσει από ένα χρωματικό makeover αυτό το φθινόπωρο, σε τρία φωτεινά νέα χρώματα: κίτρινο, πράσινο και μπλε. Οι εκδόσεις αυτές αναμένονται στην Ευρώπη στις 8 Οκτώβρη 2010.

Από την Ευρωπαϊκή του εμφάνιση τον Μάρτιο 2010, ως μέλος της οικογένειας του Nintendo DS, το Nintendo Dsi XL έχει πουλήσει πάνω από 3.6 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, μετατρέποντας έτσι τον συνολικό αριθμό πωλήσεων των φορητών κονσολών Nintendo DS σε πάνω από 132 εκατομμύρια συστήματα. Στα ήδη υπάρχοντα χρώματα wine red και dark brown, έρχονται τώρα να προστεθούν το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε. Οι προδιαγραφές των κονσολών αυτών στα νέα τους χρώματα, θα είναι οι ίδιες με αυτές των προγενέστων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)