Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo DS: Γενική συζήτηση/Αγαπημένα games

More
07 Jun 2009 20:19 #53876 by Nikolaras
Το Dsi ειναι κορυφη!Ειμαι τοσο καμενος που εχω παρει ηδη 4giga memory και 3 games ενω δεν το εχω αγορασει!Σε 10 μερες το πολυ ομως θα ειναι στην κατοχη μου! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2009 22:39 #53892 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οντως καμενος :P Αντε πάρτο και πες μας εντυπώσεις :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Jun 2009 00:32 #54218 by Nikolaras
Χεχε αυριο θα το παραγγειλω απο την Nortec οποτε θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μερες βασικα μολις μου ερθει! :D

More
11 Aug 2009 18:51 #58263 by vasogr
εμενα μου το εκαναν δωρο πριν απο 3 μερες και πηρα το pokemon platinum.

πραγματικα φοβερη κονσολα με καμερα πολυ καλης αναλυσης, wi-fi browser και αλλα καλουδια....

επισης εχω και μια απορια αν μπορειτε να μου λυσετε: επειδη τυχενει να εχω στην κατοχη μου και το nds lite θα ηθελα να μου πειτε οσοι ξερετε αν η μπαταρια του lite μπορει να μπει και στο NDSi....

ευχαριστω που διαβασατε αυτο το σχολιο.

More
22 Oct 2009 19:30 #62947 by lavezzi7
Από όσο ξέρω όχι.Η μπαταρία του lite δεν έχει σχέση με αυτή του i.Οπότε, [-X .

More
26 Jan 2010 18:43 #68312 by Μάνος Γρυπάρης

Η Nintendo ανακοινώνει την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Nintendo DSi XL. Με απλά λόγια, το Nintendo DS "μεγάλωσε".

Το Nintendo DSi XL είναι η "μεγάλη" (σε μέγεθος οθόνης) έκδοση του Nintendo DSi, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 5 Μαρτίου.

Χαρακτηριστικά
Το νέο μέλος της οικογένειας του Nintendo DS, θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, βυσσινί και σκούρο καφέ, με γυαλιστερή επάνω επιφάνεια και ματ φινίρισμα στην κάτω επιφάνεια, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε σταθερά την φορητή κονσόλα σας επάνω σε τραπέζι, γραφείο ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Η οθόνη του Nintendo DSi XL είναι 4.2 ίντσες, ένα μέγεθος κατά 93% μεγαλύτερο από την κλασική οθόνη του DS Lite.

Εφαρμογές
Το DSi XL θα έχει προεγκατεστημένα δυο παιχνίδια Nintendo DSiWare. Το Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition και το Dictionary 6 in 1 με λειτουργία κάμερας. Ακόμη, θα διαθέτει τον Nintendo DSi Browser, που σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγείστε εύκολα στο Internet, μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

Η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Nintendo DSi, που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2009, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κατεβάσετε παιχνίδια μέσω του Nintendo DSi Shop, να δημιουργήσετε, να προσαρμόσετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.

Κυκλοφορία
Το Nintendo DSi XL είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας του Nintendo DS, το οποίο μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 100 εκατομμύρια πωλήσεις. Οι φίλοι της Nintendo θα πρέπει να το αναμένουν στις 5 Μαρτίου 2010.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Mar 2010 15:06 #69245 by nintendojim
Αχ τι μας κανει η nintendo πανω που αγορασαμε το dsi τωρα μας βγαζει το xl ](*,)

More
13 Mar 2010 16:16 #69258 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εμενα δεν μου αρεσει το XL... ειναι σαν να εχεις μια παντοφλα στο χερι σου! Καλυτερο ειναι το DSi, μην σας πω το lite

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Mar 2010 17:30 #69263 by lefy
Πραγματικά πολύ περίεργα πράγματα... από έναν όμοιο διαγωνισμό έχω κερδίσει 2 παιχνίδια αλλά δεν έχω την κονσόλα

More
14 Mar 2010 00:06 #69277 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lefy wrote: Πραγματικά πολύ περίεργα πράγματα... από έναν όμοιο διαγωνισμό έχω κερδίσει 2 παιχνίδια αλλά δεν έχω την κονσόλα

Offtopic: Εισαι το γνωστο lefaki? ή καμια σχεση;