Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
09 Jan 2013 03:01 - 15 Jan 2013 09:31 #118331 by Stratos Kiremis
Μα φυσικά και ισχύουν. Μη ρωτάς το αυτονόητο! Δεν είναι δυνατόν μια κονσόλα που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά να μην έχει προγραμματίσει συνεργασίες με game developers για τα games που θα έχει. Αυτή τη στιγμή γίνονται πολλά στο παρασκήνιο που δεν τα γνωρίζουμε και φυσικά οι εταιρείες υπογράφουν NDA για να μην βγει ΤΙΠΟΤΑ παραέξω. Δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθεί μια κονσόλα τώρα και μέσα σε λίγους μήνες να βγουν και τα games. Προαπαιτούνται χρόνια δουλειάς. Ελπίζω να με κατάλαβες.
Last edit: 15 Jan 2013 09:31 by Stratos Kiremis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2013 03:06 #118332 by Sharkman
Κατάλαβα κατάλαβα.Οπως και να έχει απλά δεν πιστεύω πως ένα ακριβό PSκάτι ή ένα ακριβό XBOXκάτι θα είναι η καλύτερη κίνηση για τις εταιρίες.Ακόμα και το PSP αφού έπεσε έφερε πωλήσεις,για να μην μιλήσω για την κατάντια του PS vita.(Δείτε το ανάλογο άρθρο που είναι σήμερα στην αρχική σελίδα).

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
09 Jan 2013 10:30 - 09 Jan 2013 11:19 #118336 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
οι πωλήσεις του iphone 5 (μικρές ακόμα) οφείλονται κατα κύριο λόγω σε μεγαλύτερο ηλικιακό γρούπ από πιτσιρίκια και κυρίως σε αναβαθμίσεις συνδέσεων επαγγελματικών προγραμμάτων (πηγή απο άλλα site και καταστήματα Vodafone, Wind, Cosmote/Γερμανός). Σίγουρα είναι πολύ ακριβή η συγκεκριμένη συσκευή σε σχέση με άλλες χώρες αλλά αυτό γίνεται και σε άλλα προϊοντα, δείτε πχ τις τιμές στο ΙΚΕΑ σε σχέση με το εξωτερικό ή τις τιμές αυτοκινήτων. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί που μπορούν ακόμα να αγοράζουν συσκευές με τέτοια τιμή οσο απίστευτο και αν σας φαίνεται δείτε για παράδειγμα πόσοι έχουν αγοράσει το Galaxy S3 το οποίο σήμερα κοστίζει τουλάχιστον 510 ευρώ. Επίσης, το νέο Νοκια 920 τιμάται προς το παρόν στα 700 ευρώ!!! Αρα, βλέπετε το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο iphone.
Επίσης, gullarm κάνεις αναφορά για τις πωλήσεις κονσόλας. Νομίζω ξέρεις πόσο σημαντικό είναι το λεγόμενο "άνοιγμα" ενός προϊοντος στην αγορά και ειδικά για τους μετόχους και όχι μόνο για κονσόλες αλλα για όλα τα καταναλωτικά προιοντα. Υπάρχει και ανάλογος δείκτης.
Last edit: 09 Jan 2013 11:19 by Φίλιππος Δαουκόπουλος.

More
09 Jan 2013 10:55 - 15 Jan 2013 09:32 #118337 by Stratos Kiremis
Θα παίζει πιο απλά / basic παιχνίδια από ειδική ενότητα του Xbox Live

Ρε παιδιά για να το πούμε πιο απλά, η φθηνή κονσόλα δεν θα είναι...κανονικό Xbox. Θα έχει δημιουργηθεί με το χαμηλότερο κατασκευαστικό κόστος!
Last edit: 15 Jan 2013 09:32 by Stratos Kiremis.

More
09 Jan 2013 14:54 #118358 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν νομίζω η τιμή του να είναι 500 ευρώ ειδικά με 2 νέες κονσόλες εν όψει, μια εκ των οποίων θα είναι της Valve. Δύσκολο μου φαίνεται αυτό. Πέραν αυτού, η τελική τιμή των προιόντων δεν είναι μόνο θέμα οικονομολογίας, αλλά και κόστους παραγωγής. Τέλος, δεν υπάρχει καμία χασούρα από πλευράς των εταιριών για αυτό να είστε σίγουροι...Ειδικά για την Microsoft να είστε 2000% σίγουροι :-P

gullarm wrote: θα παίζει πιο απλά / basic παιχνίδια από ειδική ενότητα του Xbox Live

Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή δεν θα παίζει όλα τα παιχνίδια;

More
09 Jan 2013 15:27 #118365 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το ξερω οτι λες για 2 κονσολες αλλα εγω μιλαω για τη δευτερη...απαγορευεται; Εγω σε αυτη ειχα απορια αυτη ρωτησα. Φυσικα και δε διαβαζω τα μισα ποστ. Επισης το τι σημαινει αυτο ειναι quote απο το ποστ σου που λες οτι ειναι 2 οι κονσολες, αρα αυτο που ειπες δεν το καταλαβαινω περι του τι διαβαζω και τι οχι. Επισης με τα μεχρι σημερα δεδομενα που ξερουμε απο το Χbox και με βαση αυτα που λες εγω δεν καταλαβαινω τι σημαινει οτι θα παιζει παιχνιδια απο ειδικη ενοτητα και ρωτησα για οποιον μπορει να απαντησει..και αυτο απαγορευεται; Τι παιχνιδια; arcade? κανονικά; Γιατι αμα παιζει μερικα κανονικα παιχνιδια τοτε ειναι κοροιδια η κονσολα των 300-400.

More
09 Jan 2013 15:52 #118367 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Αφού λέει ξεκάθαρα απο την ειδική ενότητα του Xbox Live δηλαδή εννοεί τα arcade. Εχει πάντως μια λογική η δεύτερη και φθηνή κονσόλα για Xbox Live υπηρεσίες (Video on demand που είναι δημοφιλής στο εξωτερικό) και για τα παιχνίδια του Xbox Live Arcade. Δεν χρειάζεται τρελό hardware.

Εγώ περιμένω να δω ΑΝ και κατα πόσο θα είναι συμβατό το νέο Xbox με το 360.

More
09 Jan 2013 15:56 #118368 by Γιάννης Πετρόχειλος

aliengoa wrote: Αφού λέει ξεκάθαρα απο την ειδική ενότητα του Xbox Live δηλαδή εννοεί τα arcade. Εχει πάντως μια λογική η δεύτερη και φθηνή κονσόλα για Xbox Live υπηρεσίες (Video on demand που είναι δημοφιλής στο εξωτερικό) και για τα παιχνίδια του Xbox Live Arcade. Δεν χρειάζεται τρελό hardware.

Εγώ περιμένω να δω ΑΝ και κατα πόσο θα είναι συμβατό το νέο Xbox με το 360.

Δεν λεει απο ΤΗΝ. Λεει απο ειδικη ενοτητα..και εν πασει περιπτωσει δεν του ειπα τιποτα ερωτηση εκανα! Για τα αλλα που λες συμφωνω!

More
09 Jan 2013 16:23 #118372 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σωστος ο gullarm αυτο προσπαθουσα να καταλαβω τοση ωρα!!! Οτι η φθηνη θα ειναι λιγοτερο Xbox..Αλλη μια κοροιδια απο τη Micro$oft.

More
10 Jan 2013 16:13 #118460 by Kosmas Mosialos
Η MS μια ζωη τα ιδια κανει. Καμουφλαρισμενα pc σε συσκευασια κονσολας. Τωρα πια δεν θα βρει κανενα να το αγορασει οπως στο παρελθον. Εχουν γνωση πια οι gamers. :wink: