Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
03 Jan 2013 02:26 #117804 by Γιώργος Λόλας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2013 09:36 #117809 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ ποντάρω 500 ευρώ ότι θα βγει φέτος!

More
03 Jan 2013 10:47 #117812 by Kostas Milonas
1€ θα βγαλεις Παντελη απο το στοιχημα, το θεωρω πολυ σιγουρακι οτι θα βγει φετος :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
03 Jan 2013 11:46 #117815 by AlexMastermind
Άκουσα οτι η τιμή του θα είναι κοντά στα 300 ευρώ, ισχύει;

More
03 Jan 2013 11:55 #117816 by Γιάννης Πετρόχειλος

Lordwinter wrote: Εγώ ποντάρω 500 ευρώ ότι θα βγει φέτος!

Εγώ παω στοιχημα οτι 500 ευρω θα κανει οταν βγει χαχαχαχαχα

geololj wrote: Ελπίζω να το βγάλουν φέτος για να λιώσουμε λίγο :P

Εγω λιωνω και με παιχνιδια δε χρειαζομαι νεα κονσολα παντως :-P Αλλα καλυτερα να βγει θελω να δω τι θα εχει και πως θα ειναι!

AlexMastermind wrote: Άκουσα οτι η τιμή του θα είναι κοντά στα 300 ευρώ, ισχύει;

Και εγω αλλα με το wii να κανει 420 δεν νομιζω να μοιραζει η M$ τσαμπα Xbox :-P

More
03 Jan 2013 13:48 #117824 by Θοδωρής Κώτσελας
μαλλον το φθινοπωρο θα βγει.το θεμα ειναι αλλο.οταν βγει λογικα θα ανεβουν και οι απαιτησεις στα games για το pc οποτε θα θελουμε αναβαθμιση και εκει.

More
03 Jan 2013 14:56 #117839 by Sharkman
500 Ευρώ θα κάνει όταν θα βγει?? Τότε για την ευρωπαική αγορά σε οικονομική κρίση μην περιμένουν τρελές πωλήσεις. Βασικά ίσως είναι και ο μόνος λόγος για τις εταιρίες να το καθυστερήσουν λίγο παραπάνω τόσο το νέο xbox όσο και το νέο ps3.Μπορεί και να περιμένουν λίγο ακόμα να πέσει η ύφεση στην Ευρώπη.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
03 Jan 2013 16:51 #117845 by Γιάννης Πετρόχειλος

krabby wrote: 500 Ευρώ θα κάνει όταν θα βγει?? Τότε για την ευρωπαική αγορά σε οικονομική κρίση μην περιμένουν τρελές πωλήσεις. Βασικά ίσως είναι και ο μόνος λόγος για τις εταιρίες να το καθυστερήσουν λίγο παραπάνω τόσο το νέο xbox όσο και το νέο ps3.Μπορεί και να περιμένουν λίγο ακόμα να πέσει η ύφεση στην Ευρώπη.

Προφανως αστειευομουν για το 500 αλλα πιστευω πως κανα 400ρι ανετα θα κανει..θα δειξει!!! Ακομα δεν ανακοινωθηκε καν!

More
03 Jan 2013 16:58 #117846 by Sharkman

snikefriend wrote:

krabby wrote: 500 Ευρώ θα κάνει όταν θα βγει?? Τότε για την ευρωπαική αγορά σε οικονομική κρίση μην περιμένουν τρελές πωλήσεις. Βασικά ίσως είναι και ο μόνος λόγος για τις εταιρίες να το καθυστερήσουν λίγο παραπάνω τόσο το νέο xbox όσο και το νέο ps3.Μπορεί και να περιμένουν λίγο ακόμα να πέσει η ύφεση στην Ευρώπη.

Προφανως αστειευομουν για το 500 αλλα πιστευω πως κανα 400ρι ανετα θα κανει..θα δειξει!!! Ακομα δεν ανακοινωθηκε καν!

Το κατάλαβα πως αστειευόσουν απλά τόνισα πως τα χρήματα δεν υπάρχουν πια στις αγορές όπως το 2005-2006 όπου έβγαινε το ps3 και έκανε πάταγο ακόμα και χωρίς special προσφορές.. :?

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!