εδώ είμαι και εδώ είσαι. Ο νότιο ευρωπαίος ήδη αρχίζει να μην ενδιαφέρει τις περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας, καθώς η αγοραστική του δύναμη έχει μειωθεί όσο δεν πάει.
Επίσης, όλα αυτά που λες, είναι μετά το 6μηνο, μην πω και χρόνο. Όλα αυτά περί πωλήσεων, devs και συμβόλαια (στο οποίο λανθάνεις, καθώς συμβόλαια έχουν ήδη κλειστεί - υπογραφεί, 1 - 1,5 χρόνο πριν την κυκλοφορία της κονσόλας για τους μεγάλους devs και γύρω στο 6μηνο-8μηνο για τους μικρότερους).
Τέλος, οι πωλήσεις για τον business κόσμο αρχίζουν και μετράνε ως νούμερα μετά τους 8 μήνες, για την ακρίβεια μετά το 1ο οικονομικό έτος κυκλοφορίας μιας κονσόλας. Ανέκαθεν, όχι μόνο τώρα.
Μην βλέπεις οι διάφοροι πιτσιρικάδες δημοσιογραφίσκοι που έχουν πλήξει όλο το ίντερνετ την τελευταία δεκαετία, και επειδή δεν έχουν σοβαρά θέματα να γράψουν, κάθονται και επιδίδονται σε αριθμολαγνεία πωλήσεων για τους πρώτους μήνες. Σόρρυ αλλά οι μπίζνες λειτουργούν τελείως διαφορετικά απ' ότι οι δημ/φίσκοι του σήμερα (με απειροελάχιστες εξαιρέσεις).
δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο στόχο, προς του δημ/φους......άλλωστε κι εγώ της δουλειάς είμαι εδώ και δεκαετίες...