Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
03 Feb 2015 22:34 #156310 by Πιέρρος Φουστέρης
Έρχεται 4K Xbox One;

Ενώ τα PC υποστηρίζουν 4K εδώ και καιρό, οι κονσόλες έχουν μείνει πολύ πίσω. Σύμφωνα με δηλώσεις της Netflix, όμως, είναι πιθανό να δούμε τις κονσόλες της νέας γενιάς ανανεωμένες, με αλλαγμένο hardware, το οποίο θα επιτρέπει 4K ανάλυση. Φυσικά, για να την εκμεταλλευτείτε αυτή την ανάλυση στο έπακρο (αν, βέβαια, ισχύσουν οι φήμες), τότε θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας και μία τηλεόραση 4K, της οποίας η τιμή, αναλόγως και το μοντέλο, κυμαίνεται σε μεσαία έως και υψηλά ύψη. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2015 19:55 #156433 by Πιέρρος Φουστέρης
Μετά από αρκετό καιρό, έφτασε το νέο firmware update του Xbox One!

Η Microsoft επικεντρώνεται στα χειριστήρια, όπως και στα Game Hubs. Συγκεκριμένα, μειώθηκε ο χρόνος σύνδεσης του χειριστηρίου (από 4-5 δευτερόλεπτα στα 2), ενώ τα Game Hubs αποτελούν νέα προσθήκη, η οποία θα σας επιτρέπει να μπαίνετε, μέσω του "My games and apps", στο profile ενός παιχνιδιού και να διαβάζετε νεότερα για τα DLCs και τα updates κατευθείαν από τους developers. Σημαντική προσθήκη, μπορώ να πω, η οποία θα βελτιώσει κατά πολύ τις σχέσεις developers-gamers. Επίσης, η Microsoft έδωσε μεγάλη σημασία και στο chat. Διαβάστε αναλυτικά το περιεχόμενο του firmware update στη σχετική είδηση. Παρακολουθήστε, επίσης, ένα σχετικό βίντεο:

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
09 Feb 2015 19:12 #156523 by Πιέρρος Φουστέρης
Tease για την λήψη screenshots μέσω του Xbox One!

Ο Phil Spencer, πρόεδρος του τμήματος Xbox της Microsoft, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει ότι πολύ σύντομα θα προστεθεί στο Xbox One η δυνατότητα λήψης screenshot. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, ο τρόπος με τον οποίο θα μπορείτε να τραβήξετε ένα screenshot θα είναι το πάτημα του κουμπιού Home δύο φορές και, έπειτα, το κουμπί Y. Θυμίζουμε, πάντως, ότι τα screenshots στα PS4 υπάρχουν από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματος της κονσόλας. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

- Tyrion Lannister
Attachments:

More
20 Feb 2015 15:04 #156997 by Παντελής Δασκαλέλος
Με βάση το νέο update του Upload Studio θα έχετε πλεόν την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα βίντεο συνολικής διάρκειας 30 λεπτών, από 15 ξεχωριστά clips. Συν τις άλλοις θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στην επεξεργασία των βίντεο σας, αφού θα μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες, να βάλετε themes κ.ο.κ.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
16 Mar 2015 20:28 #158089 by Πιέρρος Φουστέρης

Η αναμονή όσων περίμεναν για να αγοράσουν τη next-gen κονσόλα της Microsoft αποδίδει καρπούς, μιας και η αμερικάνικη εταιρεία έχει μειώσει κατά πολύ την τιμή του Xbox One. Χαρακτηριστικά, η τιμή της κονσόλας κυμαίνεται κοντά στα 300 ευρώ , ενώ, σε πακέτο με το Master Chief Collection, φτάνει κάπου στα 380-395 ευρώ! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

- Tyrion Lannister
Attachments:

More
21 Apr 2015 23:50 #159669 by Παναγιώτης Γαζής
Ερωτηση κρισεως: Φιλος αγορασε το Xbox One το οποιο ειχε bundle τα assassins creed unity & assassins creed black flag. Ο φιλος αυτος εψαχνε το bundle με Fifa 15 & Forza Motorsport αλλα δεν το βρηκε. Η ερωτηση ειναι η εξης: Μπορει με καποιο τροπο να ανταλλαξει ενα απ τα δυο game για το Fifa 15? Tην κονσολα την εχει αγορασμενη 2 μερες και δεν την εχει βγαλει ακομα απ το κουτι.

More
09 May 2015 13:17 - 09 May 2015 13:48 #160621 by Grigoris
Εχω xbox360 και υπαρχει πιθανοτητα να προβω στην αγορα και του xbox one και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σε οσους εχετε ηδη τη κονσολα.

01. Μπορω να χρησιμοποιω το ιδιο gamertag επομενως και τα στοιχεια ημειλ και κωδικο και στις δυο κονσολες?
02. Αν εχω xbox live gold συνδρομη στο xbox360 με τον λογαριασμο μου αν μπορω να βαλω τον ιδιο λογαριασμο και στο xbox one θα εχω κι εκει xbox live gold?
03. Σε μερικα παιχνιδια θα μπορω να μεταφερω το profile μου π.χ. destiny αν αγορασω το παιχνιδι και για το xbox one?
04. Μπορω με καποιον τροπο να επεκτεινω τον αποθηκευτικο χωρο της κονσολας απο 500gb που ειναι ο δισκος της σε μεγαλυτερο π.χ. βαζωντας εναν εξωτερικο usb3 δισκο και κανωντας τον δισκο του xbox one οπως μπορει να γινει με φλασακια/δισκους μεχρι των 32gb στο xbox360?
05. Θα μπορω να παιξω παιχνιδια με ατομα που εχουν το xbox360?
06. Θα μπορω απο τη στιγμη που εχω το ιδιο gamertag account και στις δυο κονσολες να ανοιξω και τις δυο κονσολες παραλληλα και να παιζω διαφορετικα ή ιδια παιχνιδια(Οχι corss-platform απλα ο καθε ενας να παιζει το ιδιο παιχνιδι με διαφορετικα ατομα αλλα το ιδιο gamertag) στη καθε κονσολα?

Οπως καταλαβατε οι περισσοτερες ερωτησεις μου ειναι αν μπορω και πως να μεταφερω οτι εχω στο xbox360 στο xbox one.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
Last edit: 09 May 2015 13:48 by Grigoris.

More
12 May 2015 03:01 - 12 May 2015 03:02 #160718 by Μάνος Γρυπάρης

gazp wrote: Ερωτηση κρισεως: Φιλος αγορασε το Xbox One το οποιο ειχε bundle τα assassins creed unity & assassins creed black flag. Ο φιλος αυτος εψαχνε το bundle με Fifa 15 & Forza Motorsport αλλα δεν το βρηκε. Η ερωτηση ειναι η εξης: Μπορει με καποιο τροπο να ανταλλαξει ενα απ τα δυο game για το Fifa 15? Tην κονσολα την εχει αγορασμενη 2 μερες και δεν την εχει βγαλει ακομα απ το κουτι.

Αν όλο το πακέτο είναι σφραγισμένο τότε μπορεί να το αλλάξει από το κατάστημα που το αγόρασε. Αν το έχει ανοίξει τότε η μόνη αντικατάσταση θα είναι για οτιδήποτε είδε ότι δεν του δουλεύει.
Όσο για τα games, μπορεί να βάλει αγγελία στο forum του GameWorld.gr για την ανταλλαγή των 2 games και θα βρει σίγουρα προσφορές.

fits79 wrote: Εχω xbox360 και υπαρχει πιθανοτητα να προβω στην αγορα και του xbox one και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σε οσους εχετε ηδη τη κονσολα.

01. Μπορω να χρησιμοποιω το ιδιο gamertag επομενως και τα στοιχεια ημειλ και κωδικο και στις δυο κονσολες?

Ναι.

fits79 wrote: 02. Αν εχω xbox live gold συνδρομη στο xbox360 με τον λογαριασμο μου αν μπορω να βαλω τον ιδιο λογαριασμο και στο xbox one θα εχω κι εκει xbox live gold?

Ναι.

fits79 wrote: 03. Σε μερικα παιχνιδια θα μπορω να μεταφερω το profile μου π.χ. destiny αν αγορασω το παιχνιδι και για το xbox one?

Ναι, εξαρτάται από το παιχνίδι πάντα.

fits79 wrote: 04. Μπορω με καποιον τροπο να επεκτεινω τον αποθηκευτικο χωρο της κονσολας απο 500gb που ειναι ο δισκος της σε μεγαλυτερο π.χ. βαζωντας εναν εξωτερικο usb3 δισκο και κανωντας τον δισκο του xbox one οπως μπορει να γινει με φλασακια/δισκους μεχρι των 32gb στο xbox360?

Ναι, έως 2TB το πας. Δες εδώ:
www.pocket-lint.com/news/132072-how-to-upgrade-your-xbox-one...nd-more-that-s-up-to-100-games

fits79 wrote: 05. Θα μπορω να παιξω παιχνιδια με ατομα που εχουν το xbox360?

Απειροελάχιστα είναι cross-platform οπότε δυστυχώς "Οχι" για τις περισσότερες περιπτώσεις.

fits79 wrote: 06. Θα μπορω απο τη στιγμη που εχω το ιδιο gamertag account και στις δυο κονσολες να ανοιξω και τις δυο κονσολες παραλληλα και να παιζω διαφορετικα ή ιδια παιχνιδια(Οχι corss-platform απλα ο καθε ενας να παιζει το ιδιο παιχνιδι με διαφορετικα ατομα αλλα το ιδιο gamertag) στη καθε κονσολα?

Ναι.

Οπως καταλαβατε οι περισσοτερες ερωτησεις μου ειναι αν μπορω και πως να μεταφερω οτι εχω στο xbox360 στο xbox one.

DVR με καταγραφή στα 60 fps
Η Microsoft το ξεκίνησε στο Preview program της .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 12 May 2015 03:02 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
12 May 2015 20:55 #160778 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Εχω xbox360 και υπαρχει πιθανοτητα να προβω στην αγορα και του xbox one και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σε οσους εχετε ηδη τη κονσολα.

02. Αν εχω xbox live gold συνδρομη στο xbox360 με τον λογαριασμο μου αν μπορω να βαλω τον ιδιο λογαριασμο και στο xbox one θα εχω κι εκει xbox live gold?
03. Σε μερικα παιχνιδια θα μπορω να μεταφερω το profile μου π.χ. destiny αν αγορασω το παιχνιδι και για το xbox one?
04. Μπορω με καποιον τροπο να επεκτεινω τον αποθηκευτικο χωρο της κονσολας απο 500gb που ειναι ο δισκος της σε μεγαλυτερο π.χ. βαζωντας εναν εξωτερικο usb3 δισκο και κανωντας τον δισκο του xbox one οπως μπορει να γινει με φλασακια/δισκους μεχρι των 32gb στο xbox360?
05. Θα μπορω να παιξω παιχνιδια με ατομα που εχουν το xbox360?
06. Θα μπορω απο τη στιγμη που εχω το ιδιο gamertag account και στις δυο κονσολες να ανοιξω και τις δυο κονσολες παραλληλα και να παιζω διαφορετικα ή ιδια παιχνιδια(Οχι corss-platform απλα ο καθε ενας να παιζει το ιδιο παιχνιδι με διαφορετικα ατομα αλλα το ιδιο gamertag) στη καθε κονσολα?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Στα περισσότερα σου απάντησε ήδη ο Μάνος. Εγώ θα ήθελα να προσθέσω σχετικά με το gamertag ότι ουσιαστικά μιλάμε για το Microsoft account στο οποίο έχεις το gamertag σου. Κοινώς το gamertag παραμένει ίδιο για όλες τις συσκευές. Επίσης με το ίδιο Microsoft account μπορείς να έχεις λογαριασμό σε διαφορετικές χώρες. Η συνδρομή Gold μοιράζεται κανονικά αν ενεργοποιήσεις τον κωδικό μέσα από το Xbox One, εγώ πληροφοριακά στο ίδιο gamertag έχω ένα ελληνικό και ένα ιρλανδικό account. Το μόνο που δεν μοιράζεται είναi το EA Access, μια υπηρεσία που είναι must για τους κατόχους Xbox One.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
13 May 2015 14:14 #160813 by Grigoris
Παιζει ρολο απο που εχεις αγορασει τη κονσολα οσο αφορα τα παιχνιδια και τα dlc's τους?

Εγω επειδη μαλλον θα μου φερουν μια κονσολα xbox one απο αμερικη ή ευρωπη θα εχω καποιο προβλημα με τα παιχνιδια ή τα dlc's τους και αν ναι τι πρεπει να κανω?