gazp wrote: Ερωτηση κρισεως: Φιλος αγορασε το Xbox One το οποιο ειχε bundle τα assassins creed unity & assassins creed black flag. Ο φιλος αυτος εψαχνε το bundle με Fifa 15 & Forza Motorsport αλλα δεν το βρηκε. Η ερωτηση ειναι η εξης: Μπορει με καποιο τροπο να ανταλλαξει ενα απ τα δυο game για το Fifa 15? Tην κονσολα την εχει αγορασμενη 2 μερες και δεν την εχει βγαλει ακομα απ το κουτι.
Αν όλο το πακέτο είναι σφραγισμένο τότε μπορεί να το αλλάξει από το κατάστημα που το αγόρασε. Αν το έχει ανοίξει τότε η μόνη αντικατάσταση θα είναι για οτιδήποτε είδε ότι δεν του δουλεύει.
Όσο για τα games, μπορεί να βάλει αγγελία στο forum του GameWorld.gr για την ανταλλαγή των 2 games και θα βρει σίγουρα προσφορές.
fits79 wrote: Εχω xbox360 και υπαρχει πιθανοτητα να προβω στην αγορα και του xbox one και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σε οσους εχετε ηδη τη κονσολα.
01. Μπορω να χρησιμοποιω το ιδιο gamertag επομενως και τα στοιχεια ημειλ και κωδικο και στις δυο κονσολες?
Ναι.
fits79 wrote: 02. Αν εχω xbox live gold συνδρομη στο xbox360 με τον λογαριασμο μου αν μπορω να βαλω τον ιδιο λογαριασμο και στο xbox one θα εχω κι εκει xbox live gold?
Ναι.
fits79 wrote: 03. Σε μερικα παιχνιδια θα μπορω να μεταφερω το profile μου π.χ. destiny αν αγορασω το παιχνιδι και για το xbox one?
Ναι, εξαρτάται από το παιχνίδι πάντα.
fits79 wrote: 04. Μπορω με καποιον τροπο να επεκτεινω τον αποθηκευτικο χωρο της κονσολας απο 500gb που ειναι ο δισκος της σε μεγαλυτερο π.χ. βαζωντας εναν εξωτερικο usb3 δισκο και κανωντας τον δισκο του xbox one οπως μπορει να γινει με φλασακια/δισκους μεχρι των 32gb στο xbox360?
Ναι, έως 2TB το πας. Δες εδώ:
www.pocket-lint.com/news/132072-how-to-upgrade-your-xbox-one...nd-more-that-s-up-to-100-games
fits79 wrote: 05. Θα μπορω να παιξω παιχνιδια με ατομα που εχουν το xbox360?
Απειροελάχιστα είναι cross-platform οπότε δυστυχώς "Οχι" για τις περισσότερες περιπτώσεις.
fits79 wrote: 06. Θα μπορω απο τη στιγμη που εχω το ιδιο gamertag account και στις δυο κονσολες να ανοιξω και τις δυο κονσολες παραλληλα και να παιζω διαφορετικα ή ιδια παιχνιδια(Οχι corss-platform απλα ο καθε ενας να παιζει το ιδιο παιχνιδι με διαφορετικα ατομα αλλα το ιδιο gamertag) στη καθε κονσολα?
Ναι.
Οπως καταλαβατε οι περισσοτερες ερωτησεις μου ειναι αν μπορω και πως να μεταφερω οτι εχω στο xbox360 στο xbox one.
DVR με καταγραφή στα 60 fps
Η Microsoft το ξεκίνησε στο
Preview program της
.