Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
19 Mar 2014 19:01 #142071 by Παντελής Δασκαλέλος
Όχι η ελληνική Microsoft δεν καλύπτει αν σου έρθει DOA από το εξωτερικό θα πρέπει να βρεις την άκρη με το κατάστημα από το οποίο αγόρασες. Ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε η διάθεση της δεύτερης παρτίδας του Xbox One στην Ελλάδα (αυτή που ήρθε τώρα δηλαδή) ήταν γιατί πολύ απλά η Microsoft δεν είχε ενημερώσει τα καταστήματα νωρίτερα τι θα γίνει με το θέμα εγγύησης. Ενδεικτικά να τονίσω ότι η δεύτερη παρτίδα αναμένονταν αρχικά στα τέλη Ιανουαρίου, κάτι το οποίο μου το επιβεβαίωσαν σε δύο καταστήματα Public.

Όσον αφορά το θέμα με τις μπαταρίες όντως δεν μπορείς να κάνεις άμεση αλλαγή, όπως στο αντίστοιχο του Xbox 360, αλλά δεν νομίζω ότι θα σου τύχουν τέτοια περιστατικά που περιγράφεις πάνω από 3-4 φορές στον κύκλο ζωής της κονσόλας. Αυτό που τέσταρα σχετικά με τις φωνητικές εντολές έχει να κάνει με την προφορά και γενικά οι Έλληνες τονίζουμε παραπάνω το r από ότι πρέπει. Το παρατήρησα και στο Dreams του Kurosawa που πήγα να κατεβάσω, το οποίο δεν το έβρισκα αρχικά, αλλά προσαρμόζοντας την προφορά μου δεν υπήρξε πρόβλημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2014 20:22 #142078 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν ειμαστε Tier 3 αλλα 2! Επισης ναι αποσο ακουσα δεν σε καλυπτει σε εγγυηση και υποστηριξη!

More
24 Mar 2014 13:27 #142312 by Sotiris Greece
Ο Μάνος μας δείχνει και μας περιγράφει το μενού του Xbox One. Δείτε το βίντεο μέσω του youtube
[youtube:1wtf1oda]
[/youtube:1wtf1oda]

More
24 Mar 2014 13:35 #142313 by Μάνος Γρυπάρης
Εμφανισιακά το user interface μοιάζει πιο καλαίσθητο από αυτό του PS4 όσον αφορά στα εικονίδια γιατί κατανοεί κάποιος πολύ πιο εύκολα τι πρεσβεύει το κάθε εικονίδιο. Για παράδειγμα τα λογότυπα των YouTube, Skype, Twitch ή τα screenshots των games "χτυπούν" κατευθείαν στο μάτι.

Προσωπικά όμως αν μιλάμε για το background τότε προτιμώ το μπλε φόντο του PS4. Δυστυχώς το μαύρο φόντο του Xbox One δεν αλλάζει χρώμα.

Το loading διαρκεί πολύ και συγκεκριμένα γύρω στα 50" για το YouTube την πρώτη φορά και περίπου 20κάτι δεύτερα για την friends list. Μετά όμως είναι σχεδόν μηδαμινό. Το πρώτο loading όταν ανάβετε την κονσόλα είναι που θα σας ταλαιπωρήσει.

Όσον αφορά την σύνδεση με τα διάφορα streaming networks κι εκεί περίμενα ταχύτερη ανταπόκριση στο άνοιγμα των βίντεο. Θυμίζω ότι συνδεόμουν με VDSL και καλώδιο δικτύου. Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στον Μάρτιο και ενδεχομένως μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα κυκλοφορήσει η κονσόλα στη χώρα μας η Microsoft να την υποστηρίζει ακόμη καλύτερα. Τώρα ποιος ξέρει από ποιον κόμβο λαμβάνουμε πληροφορίες και πόσο ping έχουμε (Ο Major Nelson ξέρει σίγουρα πάντως) :P .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Mar 2014 15:36 #142317 by Βασίλης Ριζούλης
Το εγραψα και σε σχολιο οποτε το ξαναγραφω κι εδω.

O Major Nelson είχε πει ότι θα διορθωθούν τα θέματα με το user interface οπότε υπομονή.Πάντως εκτός του ότι μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά από του ps4 η sony δεν έχει αυτό το εύκολο multitasking όπου μπαινοβγαινετε σε χρονο Dt αναμεσα στις εφαρμογές.Να το κρατησουμε αυτο γιατι στο ps4 ο χρονος ειναι μεγαλυτερος.

More
24 Mar 2014 21:21 #142323 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σε γενικες γραμμες πιστευω πως η Microsoft εχει κανει πολυ καλυτερη δουλεια στο Xbox One και αναμενω να το πιασω στα χερια μου αν και δεν θα το παρω πριν την επισημη ελληνικη κυκλοφορια! Αληθεια εχουμε κανενα νεοτερο σε θεμα bundles ή τιμης οταν ερθει; Ελπιζω να μην ειναι στα 500 χωρις παιχνιδι γιατι τοτε χαιρετα μου τον πλατανο!

More
27 Mar 2014 10:43 #142435 by Jester

snikefriend wrote: Ελπιζω να μην ειναι στα 500 χωρις παιχνιδι γιατι τοτε χαιρετα μου τον πλατανο!

Κι εγώ αυτό εύχομαι φίλε Γιάννη, αλλά από τους έλληνες retailers έχω απογοητευθεί αρκετές φορές και "κρατάω μικρό καλάθι". Όπως διαβάζω, οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων του εξωτερικού, π.χ. της Αγγλίας, έχουν ψαλιδίσει αρκετά τις τιμές του Xbox One, ακόμα και του bundle με το Titanfall που γενικά "πουλάει". Ωστόσο φοβάμαι ότι η ξεροκέφαλη εγχώρια αγορά θα κολλήσει...Ελπίζω να διαψευστώ!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
27 Mar 2014 12:51 #142442 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ποιοι retailers? Η ιδια η MS ειπε οτι θα ριξει την τιμη αλλα μεχρι να ερθει εδω στην ελλαδα να δουμε τι θα γινει! Η MS Hellas ειπε θα εχει περισσοτερες πληροφοριες τελη Απριλιου...για να δουμε!

More
27 Mar 2014 14:18 #142447 by Βαγγέλης Κώτσελας
υπαρχουν λιγα παιχνιδια μεχρι στιγμης για το xbox one πιστευω οτι θα βγουν κι αλλα για να το αγορασει ο κοσμος

More
27 Mar 2014 15:59 #142456 by Παντελής Δασκαλέλος
Με δεδομένο ότι η κονσόλα είναι τέσσερις μήνες στην αγορά δεν θα έλεγα ότι τα Dead Rising 3, Titanfall, Forza Motorsport 5, Ryze, Killer Instinct είναι λίγοι τίτλοι. Για το δεδομένο χρονικό διάστημα είναι άκρως ικανοποιητικοί. Άμα στα παραπάνω προσθέσουμε και στα παραπάνω τα multiplatform υπάρχει μια αξιοπρεπέστατη βιβλιοθήκη τίτλων.