Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
21 May 2013 23:33 #124353 by Βασίλης Καμακάρης
Δεν νομίζω να καταφέρει αρκετά, διότι η sony έχει την υπεροχή και αν πατήσει και στα λάθη της Microsoft την έχει βγάλει εκτός συναγωνισμού. Προσωπικά η Microsoft βιάστηκε αν θέλει να κάνει την σωστή κίνηση πρέπει να περιμένει και να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2013 23:41 #124356 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ πιστεύω ότι η Microsoft προσπαθεί να κάνει την κονσόλα λίγο πιο οικογενειακή. Αυτό από την μία είναι έξυπνο γιατί θα κάνει ακόμα και τον casual χρήστη να αγοράσει το Xbox One αλλά από την άλλη ξενερώνει εμάς τους gamers. Ελπίζω η Sony να μην κάνει κάτι ανάλογο...δεν πιστεύω ότι ταιριάζουν οι ταινίες και τα σίριαλ μέσα στα video games. Άμα θέλω να δω σειρές θα τις νοικιάσω από το video club ή θα τις δω στην TV ή στο PC, δεν θα περιμένω την Microsoft!

More
21 May 2013 23:45 #124357 by Βασίλης Καμακάρης

Glamorous wrote: Εγώ πιστεύω ότι η Microsoft προσπαθεί να κάνει την κονσόλα λίγο πιο οικογενειακή. Αυτό από την μία είναι έξυπνο γιατί θα κάνει ακόμα και τον casual χρήστη να αγοράσει το Xbox One αλλά από την άλλη ξενερώνει εμάς τους gamers.

Αυτό πολύ φέρνει σε nintendo ή μου φαίνεται?

More
22 May 2013 00:04 #124358 by Γκουσγκούνης
Halo: Η τηλεοπτική σειρά

Ο Steven Spielberg μεταφέρει το θρυλικό Halo στην τηλεόραση!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
22 May 2013 00:07 #124359 by Παντελής Δασκαλέλος
H press conference της Microsoft μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι είδαμε την τελική μορφή της κονσόλας και του χειριστηρίου, αν και για να είμαι ειλικρινής ο σχεδιασμός του Xbox One δεν με εντυπωσίασε. Από την μία πλευρά θυμίζει DVD-player και από την άλλη τον μεγάλο αδελφό του Wii.

Όσον αφορά τα games η Microsoft δείχνει ότι έχει ετοιμάσει ένα πραγματικό οπλοστάσιο από exclusives. Για την ώρα όμως κανένα εξ' αυτών δεν δείχνει ικανό να εκτοξεύσει την δημοτικότητα της κονσόλας στα ύψη. Βέβαια έχουμε και την Ε3 μπροστά μας και δεν αποκλείεται εκεί να δούμε περισσότερα πράγματα.

Πάμε λίγο και στο ζουμί της υπόθεσης, το hardware. Λίγο πολύ τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν ήταν γνωστά από τις φήμες που είχαν διαρρέυσει τον τελευταίο καιρό στο internet. Εκ πρώτης όψεως το PS4 δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της GDDR5 RAM, η οποία έχει μάλιστα διπλάσιο bandwith από την αντίστοιχη του Xbox One.

More
22 May 2013 01:15 #124361 by Γιώργος Λακαφώσης
Περισσότερο εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση των exclusive παιχνιδιών από την Microsoft παρά η όλη παρουσίαση. Πιστεύω ότι η πρώτη γνωριμία με το Xbox One προσέφερε ανάμεικτες εντυπώσεις σε όλους ειδικά με την μετατροπή του σε ένα media center.
Όταν το δούμε από κοντά θα βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα.

More
22 May 2013 01:22 #124362 by Κώστας Λάβαρης
Xbox One: Τεχνικά χαρακτηριστικά

Όλα τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας και οι φωτογραφίες της.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 May 2013 01:26 #124364 by Κώστας Λάβαρης
FIFA 14 Ultimate Team: Αποκλειστικό περιεχόμενο για το Xbox One

Τέσσερις τίτλοι συνολικά της ΕΑ Sports για τη νέα κονσόλα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 May 2013 01:31 - 22 May 2013 01:32 #124365 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Εξωτερικά άρτιο το Xbox One. Βέβαια περιμένουμε και το PS4 για να δούμε ποιο είναι πιο όμορφο!
Last edit: 22 May 2013 01:32 by Μιχάλης Μητρόπουλος.

More
22 May 2013 01:32 #124366 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εντάξει δεν είδαμε απλά "ένα τηλεκοντρόλ 400 ευρώ" χαχαχαχαχαχα αν και γέλασα πολύ με την ατάκα Elwind που στην υπερβολή της κρύβει μια μικρή αλήθεια. Συμφωνώ με τη Χριστιάνα "άμα θέλω να δω σειρές θα τις νοικιάσω από το video club ή θα τις δω στην TV ή στο PC, δεν θα περιμένω την Microsoft!". Πάντως το "πιο casual" της Microsoft είναι διαφορετικό από αυτό της Nintendo γιατί είδα κάτι συγκρίσεις. Η Nintendo βασίζεται σε games, ενώ h Microsoft έχει δείξει εδώ και καιρό ότι το πάει προς μια πιο "home entertainment"φάση-αμερικανιά, για ευτραφείς αμερικανούς που αράζουν στο καναπέ και δε θέλουν να πολυκουράζονται με πολλές κινήσεις. Δε μου αρέσει αυτή η αισθητική. Περιμένω πάντως την E3 για να δούμε και περισσότερα για τα games