Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
22 May 2013 02:18 #124373 by Γιώργος Λόλας
Το περίμενα ότι χθες θα έδειχναν την κονσόλα και λίγα games και θα έριχναν το βάρος στις υπηρεσίες κλπ. Τώρα περιμένω την E3 να δω τι γίνεται με όλα αυτά τα games που λένε. Σχεδιαστικά δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό, αλλά είναι λιτό και όμορφο. Αυτό λίγη σημασία έχει όμως. Το θέμα είναι τα games. Αν εκεί πάει καλά τότε όλα τέλεια :)

Που από ότι βλέπω θα έχει πολύ δυνατούς τίτλους τόσο κατά το launch, όσο και μετά. Το χειριστήριο μου άρεσε αρκετά. Μου θύμισε το αντίστοιχο του Xbox 1. Θεωρώ ακόμα το χειριστήριο του 360 ως το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, οπότε αφού λένε ότι το βελτίωσαν σε όλους τους τομείς, μια χαρά!

Η φετινή Ε3 θα είναι η πιο καυτή των τελευταίων ετών (αν όχι η πιο καυτή ever). Υπομονή τώρα λίγο ακόμα να δούμε τιμή και τα games :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2013 02:44 #124375 by James Howlett
Προσωπικα, ασχετως εμφανισης, μια χαρα με βολευει εκει που παιζω CoD να βλεπω NBA η το επεισοδιο μιας σειρας που παιζει ζωντανα τωρα και χωρις να χρειαζεται να αλλαξω 3 remote controls.

Αυτο που δεν ειδα σε κανενα φορουμ να αναρωτιουνται, ειναι οτι ενω λειτουργει με φωνητικες εντολες, κανεις δεν αναρωτηθηκε εαν εχεις μια συζητηση της οποιας η ροη,ταιριαζει με τις εντολες του Xbox, πως θα αντιδρασει η κονσολα.

More
22 May 2013 02:57 - 22 May 2013 03:03 #124376 by Γιώργος Λόλας
Κι εμένα μου αρέσει όλο αυτό το multirasking. Όσο για τις εντολές, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό, αλλά θα είναι πολύ συγκεκριμένες, ώστε να αποφεύγονται τέτοια σκηνικά. Από ότι πιστεύω, θα αναγνωρίζει και την φωνή σου, οπότε δε νομίζω αν δώσει φίλος σου εντολή να την αναγνωρίσει, εκτός και αν έχει τέτοια ρύθμιση που να σου επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Οι φωνητικές εντολές, θα είναι πολύ χρήσιμες. Ειδικά σε περίεργες καταστάσεις όπου έχεις ανοιχτό κανένα... "περίεργο" site. Μπήκε κάποιος απότομα στο δωμάτιο; Xbox game!

Τσουπ και αλλάζει το σκηνικό και μπαίνει απευθείας στο game που έπαιζες χωρίς να περιμένεις :P :lol:

Κάτι άλλο που ξέχασα στο προηγούμενο post μου. Ανέφεραν ότι θα δούμε τεράστιους, persistent κόσμους. Αυτό ένα πράγμα μου φέρνει στο μυαλό. Θα δούμε πολλά MMO (και τεράστια Multiplayer maps) στην επόμενη γενιά! Και μου αρέσει :D
Last edit: 22 May 2013 03:03 by Γιώργος Λόλας.

More
22 May 2013 03:02 #124377 by Μάνος Γρυπάρης
Θα είναι λίγο δύσκολο να ταιριάξουν ακριβώς οι λέξεις της συζήτησης με τις εντολές του Xbox One.

Πάντως το καλό είναι ότι όσοι δεν μιλούν αγγλικά όπως εμείς, δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αν η Sony θελει να κερδισει αυτο το δυνατο versus μπορει να το κανει με 2 κινησεις:
1)Ανακοινώνει ότι τα μεταχειρισμένα θα τρέχουν κανονικά (ακόμα κι αν σκόπευε να το κάνει αν το αναιρέσει έως την E3 θα τα έχουν όλοι με την Microsoft μετά).
2)Πλασάρει το PlayStation 4 με marketing όρους του στυλ "Pure gaming" , "The true gaming experience" ή "For true gamers".

Τι θέλω να πω? Πολυ απλα η Microsoft θέλει να περάσει στον κόσμο ότι η κονσόλα της αφορά την οικιακή ψυχαγωγία, την πρωτοπορία κτλ. Οι περισσότεροι gamers θέλουν την κονσόλα τους για να παίζουνε games. Αν καταφέρει η Sony να πει "Οι gamers ελάτε σε εμάς" τοτε ίσως κάποιοι βάλουν στο νου τους το Xbox One ως "πιο casual" κι εκεί κάπου η Microsoft χάνει μια βασική μάζα των gamers.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 May 2013 04:44 #124378 by Παναγιώτης Σαμικός
Η press conference μου αρεσε κυριως στο δευτερο μισο της. Το πρωτο μισο ναι μεν ειχε φαση οι φωνητικες εντολες αλλα δε μου λενε τιποτα γιατι και με το Kinect ποιος τις χρησιμοποιουσε?

Forza 5 και Quantum Break ειναι μια καλη αρχη. περιμενουμε περισσοτερα στην e3. αλλα η Microsoft εκανε το κακο του να μη βγει και να δωσει εξηγησεις. Τα μεταχειρισμενα θα πωλουνται online? θα βγαζουμε λεφτα αλλα κι αυτη θα παιρνει το ποσοστο της? αν αγοραζουμε μεταχειρισμενο θα πληρωνουμε και used pass (σαν online pass?) και τελος τι θα γινει με το always online? θα σου κοβουν τη συνδεση και δε θα μπορεις να παιξεις ουτε κονσολα?

Η Sony κατι ειχε πει για τα μεταχειρισμενα οτι θα εδινε την επιλογη στον publisher δε θυμαμαι. αλλα always online σιγουρα δε θα εχει. αντιθετα οπως τα εκανε η microsoft κινδυνευει να χαρακτηριστει "η EA των κονσολων". Τεσπα σε λιγες μερες εχει E3 οποτε εκει κανεις δε γλιτωνει και θα τα πουνε ολα οπως πρεπει.

More
22 May 2013 04:52 #124379 by Γιώργος Λόλας
Περιμένω κι εγώ να δοθούν απαντήσεις σε όλα αυτά. Υπομονή μέχρι την Ε3 :)

Ο θεούλης ο Francis σχολιάζει το Xbox One με τον δικό του τρόπο!

[youtube:21r8ykd3]
[/youtube:21r8ykd3]

More
22 May 2013 13:05 #124383 by Κώστας Λάβαρης
Xbox One: Always online έστω μία φορά την μέρα

Η Microsoft το ομολόγησε και..."άναψε φωτιές!"

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 May 2013 13:31 #124385 by Κώστας Λάβαρης
Δηλαδή όσοι θέλουν να πάρουν την κονσόλα στο εξοχικό ή στο χωριό τους τι θα κάνουν; Θα πρέπει να το πάνε σε καφετέρια με wifi; Δεν μπορούν να σκεφτούν πρακτικά; Το gaming είναι για να διασκεδάζεις, όχι για να γεμίζεις το κεφάλι σου με περισσότερα προβλήματα. Καλή η κονσόλα δίπλα στη τηλεόραση του σαλονιού, αλλά αυτοσκοπός της είναι να παίζει παιχνίδια, όχι να τα κάνει όλα, έχουμε το pc για αυτές τις δουλειές.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 May 2013 14:07 #124387 by Κώστας Λάβαρης
Το νέο Kinect 2.0

Δείτε τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές του. Οι κινήσεις θα καταγράφονται με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και επίσης η κάμερα θα έχει ποιότητα 1080p.

[UPDATE: 22/5/13] Ένα νέο βίντεο από το Gizmodo μας δείχνει τις νέες και εντυπωσιακές δυνατότητες του Kinect 2.0. Στην αρχή βλέπουμε πως το Kinect αναγνωρίζει τον παίχτη και παρατηρεί πάνω του κάθε λεπτομέρεια όπως π.χ ότι φοράει ζακέτα με φερμουάρ ή ότι η μπλούζα του κάνει ζάρες. Εκτός από αυτό, ακολουθεί τις κινήσεις του πιο αποτελεσματικά λόγω της αύξησης του οπτικού του πεδίου κατά 60 μοίρες. Έτσι, παρακολουθεί ακόμα περισσότερες κινήσεις από πριν και πιο στενά αφού και η λεπτομέρεια μετράει.

Το νέο Kinect ξεπερνάει τα όρια αυτή την φορά αφού μπορεί να μετρήσει την παλμό σας και τον ρυθμό της καρδιάς, όπως επίσης και να διαβάσει τις εκφράσεις του προσώπου σας. Επίσης καταλαβαίνει πότε είστε διαθέσιμος και κοιτάτε προς την μεριά του και πότε είστε απασχολημένος και αντιλαμβάνεται την θέση σας μέσα στο δωμάτιο από τον τόνο της φωνής σας.

Ένα όμως από τα πιο εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα να εντοπίζει τις κινήσεις σας ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι! Πρόκειται για κάτι που δεν ήταν δυνατό στο πρώτο Kinect καθώς για να λειτουργήσει σωστά απαιτούσε σωστό φωτισμό και άδειο χώρο. Το Kinect 2.0 υπολογίζεται ότι είναι τρεις φορές πιο ευαίσθητο σε σύγκριση με το προηγούμενο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 May 2013 14:42 #124389 by Κώστας Λάβαρης
Xbox One: Ασύμβατα τα περιφερειακά του Xbox 360

Όσα περιφερειακά έχετε αγοράσει στο Xbox 360 θα είναι...άχρηστα;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.