Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
01 Oct 2008 17:01 - 21 Aug 2015 01:32 #47577 by Gabriel
Xbox One: Topic γενικής συζήτησης και αποριών.

Δείτε τις παρουσιάσεις του GameWorld για το Xbox One

Last edit: 21 Aug 2015 01:32 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2008 19:16 #47581 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το συγκεκριμενο το θεωρω πολυ πιθανο αφου ηδη το 360 κοστιζει 250 ευρω και οι δυνατοτητες του μηχανηματος ειναι στα ορια τους. Οτι δειτε απο Gears 2 είναι το pick του...Δεν παει αλλο

More
01 Oct 2008 19:32 #47583 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αυτο ναι! Πραγματι ειναι πολύ πιθανο για το XBOX... τωρα για Wii 2 και PS4 δεν το βλεπω! Το PS3 δεν εχει καν δειξει τα μεγαλεία του γιατι οι προγραμματιστες ειναι ηλίθιοι και δεν ξερουν τι ειναι ο κυριος CELL  :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Mar 2011 09:07 #90800 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θελω πάντως στο νεο Xbox να δω: Blu Ray, χειριστηρια που να μην θελουν μπαταριες καθε λιγο και λιγακι και τσαμπε online... Πολλα ζηταω;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Mar 2011 13:56 #90810 by Γιάννης Μπόκας

BigBoss wrote: Θελω πάντως στο νεο Xbox να δω: Blu Ray, χειριστηρια που να μην θελουν μπαταριες καθε λιγο και λιγακι και τσαμπε online... Πολλα ζηταω;

Μήπως να γράφει και SONY πάνω; \:D/

More
11 Mar 2011 19:30 #90847 by Μπάμπης Χαραλάμπους

x_yannis wrote:

BigBoss wrote: Θελω πάντως στο νεο Xbox να δω: Blu Ray, χειριστηρια που να μην θελουν μπαταριες καθε λιγο και λιγακι και τσαμπε online... Πολλα ζηταω;

Μήπως να γράφει και SONY πάνω; \:D/

Δεν ειμαι fanboy :P Απλα στην ουσια αυτα λειπουν απο το Xbox 360.

More
12 Mar 2011 20:53 #90912 by Γιάννης Μπόκας

BigBoss wrote: Δεν ειμαι fanboy :P Απλα στην ουσια αυτα λειπουν απο το Xbox 360.

Εγώ όμως είμαι Fanboy! Πραγματικά πιστεύω ότι το μόνο που μου λείπει είναι το Zune και κανα δυο άλλα πρόσθετα του Xbox Live που δεν έχουμε στην Ελλάδα.

More
22 Mar 2011 15:50 #91221 by Μάνος Γρυπάρης
Η περίοδος είναι τόσο νεκρή από απλές ειδήσεις που ορισμένα sites προσπαθούν να βγάλουν με το ζόρι είδηση .

Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, στο portfolio που έχει ο σχεδιαστής Ben Peterson στο site του, εμφανίστηκε κάπου να αναγράφεται ένα Xbox με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2015! Την είδηση αυτή αποκάλυψε το site ZDNet (ανήκει στον ίδιο όμιλο με το Gamespot). Λίγες ώρες μετά, ο Peterson είπε ότι το portfolio του έχει ψεύτικα στοιχεία. Οκ, περί ορέξεως... :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Mar 2011 16:16 #91222 by Γιάννης Μπόκας
Οκ! Κρατήστε μου δυο...

More
27 May 2011 19:52 #94026 by serenity94
για το wii ισως να μην ειναι 2, αλλα να βγει κατι σαν το kinect αλλα για το wii. ωρα για το xbox 360 εχει χρονια στην αγορα, οποτε δεν ειναι καθολου απιθανο.