Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
30 Mar 2017 18:05 #196279 by A

fits79 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

efane wrote: πολλές καλημέρες σε όλους. θέλω να τσιμπήσω το blizzard mountain για το Forza Horizon 3.
το προβλημά μου είναι πως δεν με αφήνει να το πάρω με την χρεωστική μου. πέρασα ξανά την κάρτα μου αλλά παλι όταν πάω να το αγοράσω μου βγαζει
"contact your payment provider
they aren't approving this trancaction"

η κάρτα μου δεν έχει λήξει και έχω κάνει πολλές αγορές με μεγαλύτερα και μικρότερα ποσά.
θα πάρω gift card αλλά ψάχνομαι να δω τι φταίει.

Έχεις αποθηκεύσει ως payment την κάρτα σου; Αν ναι δοκίμασε να τη σβήσεις και να την ξανά προσθέσεις. Σε άλλες περιπτώσεις που είχα τέτοιο θέμα μου δούλεψε(στο fifa 17 είχα τέτοιο πρόβλημα) Αν επιμένει νομίζω είναι θέμα της τράπεζας και θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Κανονικά δεν έπρεπε να είχες τέτοιο θέμα.

Αν εχεις πολλες απανωτες αποτυχημενες προσπαθειες σε μπλοκαρει η ιδια η ms για ενα 24ωρο για δικη σου ασφαλεια και μπορεις να ξανα-χρησιμοποιησεις την ιδια μεθοδο πληρωμης μετα αρκει να μην εχεις ξαναδοκιμασει μεσα σε αυτο το 24ωρο να κανεις καποια αλλη αγορα με τον ιδιο τροπο πληρωμης(Εμενα ετυχε με το paypal που ειχα δηλωσει στo xbox one s).

Μου εχει τύχει και αυτο καταλαβα μετα απο κλησεις στο ms support(Ελληνικο και ξενο).

Αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι κακο το κανει για δικη σου προστασια.

Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη να σαι καλά.
Πήρα αυτό που ήθελα με gift card. Θα δοκιμάσω να πάρω και κάτι άλλο αλλιώς θα στείλω το θέμα στο support.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Mar 2017 18:32 #196283 by Grigoris
Απλα στο λεω για να μην παιδευεσαι και παιρνεις τηλεφωνα την ms κ.τ.λ. κατι που εκανα εγω δηλαδη.

More
31 Mar 2017 04:06 #196311 by Grigoris
Γιατι μετα το χτεσινο system update ενω δειχνει οτι γραφω βιντεο και τραβαω φωτογραφια ενος παιχνιδιου δεν υπαρχει πουθενα αυτο το βιντεο ή η φωτογραφια στη κονσολα?
Εννοειτε ανοιξα το file explorer προγραμμα στη κονσολα και εννοειτε εψαξα ολους τους φακελους(appmods, videos, music, pictures, documents) αλλα τιποτα πουθενα και εννοειτε εψαξα και στο "this device" και στο "recent".

Τι να πω αυτη η ms ποια αντι να φτιαχνει πραγματα τα χαλαει(Π.χ. αφαιρεσε εντελως το snap που πολυδιαφημηζε στην αρχη της κονσολας).

Τι να πω.....

More
31 Mar 2017 12:18 #196336 by Γιάννης Πετρόχειλος
Μια χαρά φαίνονται τα Clip και τα Screenshot, είτε πήγαινε στο community και πάτα δεξια στο εικονίδιο του κλιπ και θα στα φορτώσει, ή πήγαινε στο προφίλ σου στην ενότητα Capture, από που συμπαίρανες ότι ο File Explorer έπρεπε να περιέχει τα κλιπ σου; Ποτέ δε γινόταν αυτό στο Xbox One.

More
31 Mar 2017 20:02 #196364 by Grigoris
Απο τοτε που στη θεση του dvr app βαλανε το file explorer και δεν υπαρχει πλεον dvr στη περιοχη των app του xbox one.

More
31 Mar 2017 23:36 #196383 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν σου είπα να πας στα Apps. Στο Community δεξιά από εκεί που πατάς για να γράψεις κάτι στο Activity Feed, έχει ένα εικονιδιάκι. Είναι ανάμεσα από εκεί που γράφεις και το κουμπί της Ανανέωσης. Εκεί είναι το ένα σημείο, το άλλο είναι πατώντας στο προφίλ σου και μετά στην καρτέλα Captures.

More
04 Apr 2017 22:09 #196529 by Angel
Deals with Gold: Απρίλιος 2017

Δείτε αναλυτικά τα Deals with Gold αυτής της εβδομάδας στο Xbox One:
Deadpool: 20.00€
EA Sports Rory McIlroy PGA Tour: 6.60€
EA Sports UFC 2: 16.00€
EA Sports UFC 2 Deluxe Edition: 20.00€
Guacamelee Super Turbo Championship Edition: 3.50€
Heart&Slash: 13.39€
Homefront: The Revolution: Aftermath: 3.00€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: The Combat Stimulant Pack: 1.50€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: Expansion Pass: 16.74€
Homefront: The Revolution: The Guerilla Care Package: 2.50€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: Liberty Pack: 1.50€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: The Voice of Freedom: 3.00€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: Wing Skull Pack: 1.50€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: Freedom Fighter Bundle: 15.00€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Homefront: The Revolution: 12.00€ (Ισχύει και για Silver συνδρομητές)
Mekazoo: 13.39€
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2: 16.00€
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 Deluxe Edition: 20.00€
Pool Nation FX: 5.50€
Toy Odyssey: 10.04€

Δείτε αναλυτικά τα Deals with Gold αυτής της εβδομάδας στο Xbox 360:
ArcaniA: 1.99€
Black Knight Sword: 2.49€
Conan: 2.99€
de Blob 2: 2.99€
Deadpool: 14.79€
DAH! Path of the Furon: 1.99€
Fantastic Pets: 1.99€
Giana Sisters: Twisted Dreams: 3.59€
Civilization Revolution: 8.99€
The Splatters™: 4.74€
Worms™ Revolution: 2.37€
Worms™: Ultimate Mayhem: 2.37€

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
08 Apr 2017 22:17 #196729 by Angel
Xbox Spring Sale 2017

Μια νέα περίοδος προσφορών αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Απριλίου στο Xbox Live και στο Windows Store και θα ολοκληρωθεί στις 16 Απριλίου.
Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής λίστα των προσφορών, εντούτοις έχει γνωστοποιηθεί ότι οι εκπτώσεις θα αγγίζουν το 67% επί της αρχικής τιμής αγοράς.
Παράλληλα, οι Gold συνδρομητές του Xbox Live θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10%. Στο βίντεο γίνεται μια αναφορά και για προσφορά στην Gold συνδρομή, αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η προσφορά αυτή θα ισχύσει και για την Ευρώπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

More
11 Apr 2017 17:28 #196839 by Angel
11/4/17

H Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με όλες τις προσφορές του Xbox Spring Sale που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου.
Δείτε όλες τις προσφορές εδώ.

More
11 Apr 2017 17:38 - 11 Apr 2017 17:40 #196842 by Angel
Deals With Gold: 11/4/17

Δείτε αναλυτικά τα Deals with Gold αυτής της εβδομάδας στο Xbox One:

Aaero: 11.99€
BADLAND: Game of the Year Edition: 1.80€
Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition: 15.60€
Chivalry: Medieval Warfare: 10.00€
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood: 6.99€
Forza Motorsport 6 Porsche Expansion: 5.00€
Grim Legends: The Forsaken Bride: 6.99€
KYURINAGA'S REVENGE: 10.00€
No Time To Explain: 7.50€
NOT A HERO: SUPER SNAZZY EDITION: 3.25€
Oceanhorn - Monster of Uncharted Seas: 10.04€
Shadow Warrior: 6.00€
Sword Coast Legends™: 6.60€
The Escapists: The Walking Dead: 4.50€
Toro: 2.50€
Yasai Ninja: 2.50€

Δείτε αναλυτικά τα Deals with Gold αυτής της εβδομάδας στο Xbox 360:

Alan Wake: 4.99€
Chivalry: Medieval Warfare: 4.94€
JUJU: 3.74€
MX vs ATV Reflex: 2.99€
MX vs. ATV Alive: 3.99€
Red Faction: Armageddon: 2.99€
Red Faction: Guerrilla: 2.99€
Rio: 2.99€
SINE MORA™: 4.99€

Last edit: 11 Apr 2017 17:40 by Angel.