Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
11 Nov 2016 16:24 #189349 by Grigoris
Respect & thumps up στην microsoft για τα clubs & looking for group που προσθεσε στη κονσολα της.

Πολυ χρησημα και πρακτικα αρκει να μαθουν ολοι να τα χρησιμοποιουν για να βρισκει καποιος γρηγορα και ευκολα ατομα.

Γιατι εγω μερικα ποστ που εκανα δεν ειχα και τρομερη αναποκριση.

Ποση ωρα μενουν ενεργα τα looging for group posts?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2016 18:10 #189487 by Kostis Chatzopoulos
Καλησπέρα παιδιά . Έχω ένα πρόβλημα εδώ κ λίγες μέρες . Δεν ανοίγει η εφαρμογή του xbox στο pc μου . Ξεκινάει να φορτώνει κ απλά γυρνάει το κυκλάκι . Έχει κανείς καμία ιδέα ;

More
17 Nov 2016 18:22 #189490 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δοκίμασε να πατήσεις Ρυθμίσεις--> Σύστημα --> Εφαρμογές και μετά πάτα πάνω στην εφαρμογή του Xbox και πάτα Επιλογές για προχωρημένους και μετά Επαναφορά. Επίσης πήγαινε στο Store και δες αν υπάρχουν updates! Το τελευταίο έγινε το προηγούμενο Σάββατο αν δεν κάνω λάθος.
The following user(s) said Thank You: Kostis Chatzopoulos, Πιέρρος Φουστέρης

More
17 Nov 2016 18:46 #189491 by Kostis Chatzopoulos
snikefriend ευχαριστω πολύ ! Όλα καλα !!
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
More
18 Nov 2016 14:30 - 18 Nov 2016 14:41 #189517 by Grigoris
Πως ακριβως θα δουλεψουν οι προσφορες black friday του xbox live?

Καθε μερα μεχρι της 25 νοεμβριου που ειναι και η black friday θα προσθετωνται και αλλα παιχνιδια με μεγαλυτερες προσφορες ή απλα αυτα τα παιχνιδια θα πουλιουνται πολυ φτηνοτερα?

Και πως βρηκες τα λινκ γιατι μεσα απο το black friday link δειχνει αλλα παιχνιδια και πολυ λιγοτερα.
Last edit: 18 Nov 2016 14:41 by Grigoris.

More
18 Nov 2016 15:45 #189523 by A

fits79 wrote: Πως ακριβως θα δουλεψουν οι προσφορες black friday του xbox live?

Καθε μερα μεχρι της 25 νοεμβριου που ειναι και η black friday θα προσθετωνται και αλλα παιχνιδια με μεγαλυτερες προσφορες ή απλα αυτα τα παιχνιδια θα πουλιουνται πολυ φτηνοτερα?

Και πως βρηκες τα λινκ γιατι μεσα απο το black friday link δειχνει αλλα παιχνιδια και πολυ λιγοτερα.

Τα παιχνίδια που θα βγουν στα sales θα ξεπεράσουν τα 250, αυτά που έχουν βγει απο σήμερα με έκπτωση θα ισχύουν έως τέσσερις μέρες. Το βλέπω δύσκολο να τα βάλουν ξανά αλλα δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη παρασκευή. Όλοι οι κορυφαίοι τίτλοι θα βγουν στα sales....
majornelson.com/2016/11/18/black-friday-xbox-digital-game-deals-and-more/

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
19 Nov 2016 01:02 #189532 by Πιέρρος Φουστέρης
Να προσθέσω πως, αν έχω καταλάβει καλά, οι προσφορές που μπήκαν χθες (Παρασκευή, 18/11) ισχύουν μόνο για τους Gold συνδρομητές, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε ένα "preview" των προσφορών, όπως και καλύτερες εκπτώσεις. Οι προσφορές της "Μαύρης Παρασκευής" θα γίνουν διαθέσιμες σε όλους από τις 22/11. Το link που έδωσε ο efane τα εξηγεί ΌΛΑ, οπότε μπείτε και διαβάστε το για να καταλάβετε πώς λειτουργούν οι εκπτώσεις και να χωθείτε ASAP! Εγώ έχω βάλει ήδη στο μάτι την GOTY edition του Witcher 3, όπως και ένα bundle που έχει τα 2 Metro redux και το Saints Row IV με το Gat out of Hell DLC. Μένει να βρω τα λεφτά... :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
22 Nov 2016 19:57 #189629 by A
Σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκαν τα games που θα προστεθούν στην υπηρεσία games with gold για το μήνα Δεκέμβριο.
1/12 έως 31/12 Sleeping Dogs: Definite edition
16/12 έως 15/1 Outlast
1/12 έως 15/12 Outland (360, One bc)
16/12 έως 31/12 Burnout Paradise (360,One bc)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
24 Nov 2016 22:37 #189703 by Pan Ram
Εχω PC και θελω να αγορασω το Forza horizon 3 που ειναι σε εκπτωση αλλα οταν εχω Ελλαδα στο windows to βλέπωv στο store 45 ευρω αλλα οταν βαζω Κυπρος που το νομισμα ειναι ευρω κι εκει το βλεπω 38,99ευρω.. Οταν το βαζω USA η τιμη του παιχνιδιου ειναι 38$ δηλαδη σε ευρω αυτο ειναι 30 ευρω..
Η ερωτηση ειναι αν παω με μια mastercard και φυσικα ευρω νομισμα και με USA windows region θα μπορω να το αγορασω 30 ευρω θα με χρεωσει παραπανω 'η δεν θα μπορω καθολου και τουλαχιστον αν δεν μπορω , αν δοκιμασω σε χωρες με νομισμα το ευρω οπως Κυπρος και Μαλτα που πολειται 7 ευρω λιγοτερο θα εχω κανενα προβλημα?