Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
22 Sep 2016 23:11 #187946 by RODIFIRE
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

2) στην κονσόλα που έχω τώρα έχω στο 1 gamer tag xbox live άλλα τα παίζω και με τα δυο κανονικά χωρίς πρόβλημα δεν θα μπορώ πλέον δλδ να κάνω το ίδιο και στης 2 κονσόλες? δηλαδή να παίζω όλα τα παιχνίδια κανονικά και με τα 2 gamertag? θα μπορώ μόνο με αυτό που τα έχει αγορασμένα? γιατί τώρα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... η άπλα λες δεν θα μπορώ να τα παίξω όσο είναι ανοιχτή η άλλη κονσόλα? ή συνδεμένο το άλλο gamer tag?
3) νομίζω ότι το έχει αυτόματα δεν ξέρω δεν θυμάμαι να έκανα κάτι....
4) ας μας πει κάποιος που έχει αγοράσει από αυτό το site ή αν υπάρχει κάποιο καλύτερο
ίσως προτιμήσω από το site να γλιτώσω έστω το 10αρικο εκτός αν δεν μου το συστήνει κάποιος που ξέρει
6) έχω βρει κάτι ανταπτορες και διάφορα για ήχο και εικόνα άπλα αν κάποιος το έχει κάνει και το έχει δοκιμάσει ας μου πει κάτι εκ πείρας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2016 11:27 #188019 by Πιέρρος Φουστέρης
2) Όταν παίζεις με π.χ. 3 φίλους σου σε μία κονσόλα, αλλά έχει μόνο ένας Xbox Live συνδρομή, τότε μπορείτε να παίξετε όλοι multiplayer. Όταν, όμως, παίζετε σε διαφορετικές κονσόλες, τότε η κάθε κονσόλα πρέπει να έχει, τουλάχιστον, ένα account με Gold συνδρομή συνδεδεμένο για να παίζει Online. Άρα, αφού δε γίνεται ένα account να είναι συνδεδεμένο, ταυτόχρονα, σε παραπάνω από μία κονσόλα, τότε, αναγκαστικά, χρειάζεστε και δεύτερο account με συνδρομή.
3) Αυτόματο είναι, μην ανησυχείς. Απλά, δεν το διατύπωσα εγώ σωστά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: RODIFIRE

More
04 Oct 2016 23:58 #188412 by A
καλησπέρα παιδιά, εχουν βγεί τα αποτελέσματα του xbox gamer of the month; θα συνεχιστεί ο διαγωνισμός;
ρωτάω γιατί με το update έχω χαθεί λίγο και απο firefox "σέρνομαι"

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
05 Oct 2016 00:57 #188414 by Marios Ntallaris

efane wrote: καλησπέρα παιδιά, εχουν βγεί τα αποτελέσματα του xbox gamer of the month; θα συνεχιστεί ο διαγωνισμός;
ρωτάω γιατί με το update έχω χαθεί λίγο και απο firefox "σέρνομαι"

Περιμένουμε ενημέρωση από την Microsoft σχετικά με το αν συνεχιστεί.
The following user(s) said Thank You: A

More
01 Nov 2016 18:18 #189094 by RODIFIRE
Γεια σας
παίζω με την κοπέλα μου GTA ONLINE ο καθένας στο xbox one του με την ίδια σύνδεση ίντερνετ άλλα έχουμε προβλήματα (ειδικά τελευταία) όταν συνδεόμαστε στο ίδιο season. η θα μας χωρίζει μονούς μας ή έναν από τους δυο τον πετάει στο offline ( μερικές φόρες και τους δυο :P ) έχω δοκιμάσει και με κλειστό το wifi σε κινητά laptop/pc για να μην με κόβει το ίντερνετ

υπάρχει κάποια ρύθμιση στο ρουτερ ή στο xbox one που θα έπρεπε να κάνω για να μην το μπλοκάρει?
η γενικά κάτι που μπορώ να κάνω? να πάρω τηλεφωνώ στην forthnet μήπως είναι πρόβλημα η ταχύτητα του ίντερνετ? τι μπορώ να κάνω?
ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

More
01 Nov 2016 19:25 #189096 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε RODIFIRE, η ξαφνική απόσυνδεση από το internet συμβαίνει μόνο όταν παίζετε GTA online ή και κατά τη διάρκεια άλλων παιχνιδιών/εφαρμογών; Αν όχι, τότε τσέκαρε αυτό το άρθρο από το support της Rockstar Games .

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: RODIFIRE

More
01 Nov 2016 22:03 #189104 by RODIFIRE
ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση :)
στο elder scrolls online όσο έχω παίξει δεν με έχει πετάξει καθόλου
και παλιότερα πχ σε κάνα lol (Που παίζω ελάχιστα) δεν είχα πρόβλημα όποτε ίσως είναι μόνο στο gta
διαβάζοντας αυτό που έστειλες είδα ότι λένε για open NAT ενώ έμενα είναι moderate και στα 2 ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που δεν μπορούν να με φιλοξενήσουν η να φιλοξενήσω στο ιδιο season με την κοπέλα μου δεν ξέρω
προσπάθησα μερικούς τρόπους που είδα στο youtube άλλα δεν τα κατάφερα να το αλλάξω σε open
γνωρίζεις κάποιον τρόπο ή κάπως?
θα είναι καλύτερα με καλώδιο ή ασύρματα να συνεχίσω την σύνδεση?
η ταχύτητα μου είναι 8,74Mbps και 0,84Μbps που έκανα test στο Laptop μου ασύρματα

More
02 Nov 2016 18:13 - 02 Nov 2016 18:14 #189120 by Πιέρρος Φουστέρης
Άρα, το μόνο παιχνίδι που έχεις παίξει online, εκτός από το GTA, είναι το Elder Scrolls Online; Και δεν είχες κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση; Με εφαρμογές που χρειάζονται internet, όπως YouTube ή Twitch έχεις δοκιμάσει;
Τσέκαρε αυτό το άρθρο για το πώς αλλάζεις το NAT type σου. Εξηγεί ό,τι χρειάζεσαι.
Κοίταξε, αν συνεχίσει να σου εμφανίζει προβλήματα σύνδεσης το παιχνίδι, ακόμα κι αν έχεις δοκιμάσει όλες τις πιθανές λύσεις, τότε θα μπορούσες να παίξεις με ενσύρματη σύνδεση, μήπως καλυτερέψουν τα πράγματα (αν και δεν το νομίζω, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου). Προσωπικά, έχω Xbox One σχεδόν ένα χρόνο, το οποίο βρίσκεται 3 δωμάτια μακριά από το router (δηλαδή, είναι συνδεδεμένο ασύρματα) και ξαφνικά disconnections από το Internet είχα, εντελώς συμπτωματικά, πριν από 2 μέρες και χθες, όταν έπαιζα Borderlands: The Pre-Sequel και, κάποιες φορές, αποσυνδεόταν για λίγα δεύτερα και ξαναέμπαινε. Πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα με κάποιο άλλο, πέρα από το συνηθισμένο lag, κυρίως επειδή λειτουργούν κινητά/PC στο σπίτι.
Το Xbox One έχει δικό του test για την σύνδεση, δεν χρειάζεται να κάνεις μέσω του laptop. Πήγαινε Settings/Network/Detailed Network Statistics και δες από κει την ταχύτητα του net που έχει η κονσόλα σου.

- Tyrion Lannister
Last edit: 02 Nov 2016 18:14 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
02 Nov 2016 22:09 #189129 by RODIFIRE
Α! έχω παίξει επίσης το δωρεάν APD RELOADED 2 φόρες διπλό με την κοπέλα μου χωρίς κανένα πρόβλημα.
πέρυσι είχα παίξει Knight squad και assassins creed iv στην μια κονσόλα (δεν θυμάμαι άλλα τώρα)
internet edge και youtube έχουμε χρησιμοποίηση αρκετά ειδικά στην 1 κονσόλα χωρίς κανένα πρόβλημα, και πιο παλιά για ένα διάστημα είχαμε και netflix πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό
Twitch 1 με 2 φορες με το ζορι

έχω δοκιμάσει τώρα με καλώδιο και στα δυο χωρίς να δω μεγάλη διάφορα....

στο Detailed Network Statistics (καθώς στην άλλη κονσόλα έπαιζε GTA ONLINE) μου έβγαλε:
Download speed 9,25 Mbps
Upload speed 0.75 Mbps
Packet loss 0%
MTU 1452
Latency 233ms

καθώς κοιτούσα το SITE που μου έστειλες στο βήμα 2 δεν ήξερα ποιο είναι το απλό ρουτερ πάτησα το δεύτερο επίσης δεν κατάλαβα και δεν ξέρω αν έχω δημόσια ή ιδιωτική διεύθυνση IP και στην Forthnet που πήρα δεν ήξερα να μου πούνε.
και όταν κοίταξα αν μοιάζουνε κάπου άλλαζε κάπως ΑΝ βρήκα τα σωστά να συγκρίνω... όποτε και δεν μπορούσα να προχωρήσω παραπέρα...

δεν ξέρω αν έχω ανοιχτά τα port και πως να τα ανοίξω στο router μου (Technicolor TD5130 ) άλλα έχω κλειστό το firewall για να παίξω πιο άνετα

More
02 Nov 2016 23:53 #189132 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλησπέρα φίλε! Όταν μπλέκεις με NAT είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει ένα κουμπί που πατάς και κάνεις το NAT Ανοικτό. Το μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι να σου πω κάποια πράγματα. Αν θες τα δοκιμάζεις αν θες όχι. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου και θα σε παρακαλέσω αν δεν είσαι αρκετά εξοικειωμένος με αυτά να μην τα δοκιμάσεις. Στην αρχή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και κάποιο από αυτά τα βήματα έλυσε το πρόβλημά μου. Έχω το Technicolor TD5136v2 της Nova αλλά απότι έχω δει είναι παρόμοια τα Interface. Για να κάνεις το ΝΑΤ Open μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τα παρακάτω.

-Αρχικά καλό είναι να κάνεις αναβάθμιση του router σου στην τελευταία έκδοση. Τη βρίσκεις εδώ και καλό θα ήταν μετά την αναβάθμιση να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως προτείνει και η ίδια η Nova.
-Θέλεις την υπηρεσία UPnP να είναι ενεργοποιημένη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς αυτό το βήμα αποκλείεται να έχεις NAT Type Open. Για να ενεργοποιήσεις το UPnP μπες στην ιστοσελίδα του router http://192.168.1.1 και πήγαινε Toolbox-->Game & Application Sharing-->Configure και εκεί μπορείς να επιλέξεις να ανοίξεις το UPnP κάνοντας κλικ στο UPnP και πατώντας Apply.
-Ακριβώς από κάτω θα δεις μια επιλογή που λέει "Game & Application Sharing". Άνοιξε το Xbox και συνδέσου στο Internet. Μόλις κάνεις αυτό τότε ξαναπάτα Configure, διάλεξε το Xbox σου και κάνε Assign την υπηρεσία Xbox Live. Πάτα Apply. Έτσι ενημερώνεις το router σου ότι η συγκεκριμένη συσκευή κάνει χρήση της υπηρεσίας Xbox Live και ο router κάνει αυτόματα τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
-Ένα τελευταίο στοιχείο που μπορείς να ελέγξεις είναι το Firewall, το οποίο θέλεις να είναι στην επιλογή Standard. Δηλαδή Allow outgoing, block incoming traffic.

Θέλω να πιστεύω πως κάποιο από αυτά ή και όλα θα επιλύσουν το πρόβλημά σου. Σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη και να τους πεις να σου ανοίξουν τις θύρες που αναφέρονται εδώ . Κανονικά, αν κάνεις το παραπάνω setting με το Xbox Live θα έπρεπε να τις ανοίξει από μόνο του απλά το αναφέρω μπας και μπορούν να το κάνουν χειροκίνητα. (Δυστυχώς στα συγκεκριμένα routerάκια δεν υπάρχει manual επίλογη για port forwarding). Αυτά μπορείς να δοκιμάσεις, όπως σου είπα δεν έχω ακριβώς το ίδιο router οπότε τα κουμπιά μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι αλλά είναι παρόμοια.

Ελπίζω να βοήθησα!
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης