Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως Σας Φαινεται Το "Welcome Back"?

More
09 Jun 2011 21:58 #94433 by Mellberg7
Εγω τα εχω κατεβασει αλλα δυστυχως δεν εχω προλαβει να τα παιξω ακομα,μηπως ξερετε ομως αν εχουν ολα trophies η αλλιως ποια εχουν ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2011 23:05 #94437 by Βασίλης Βασιλός

Mellberg7 wrote: Εγω τα εχω κατεβασει αλλα δυστυχως δεν εχω προλαβει να τα παιξω ακομα,μηπως ξερετε ομως αν εχουν ολα trophies η αλλιως ποια εχουν ?

Trophies εχουν ολα εκτος απο το Rachet & Clank.Και επισης αν εισαι καμενος με τα trophies δεν συνιστω το Wipeout:Λενε πως εχει ενα απο τα πιο δυσκολα platinum

More
10 Jun 2011 16:46 #94459 by Konstantinos 7
Και το πιο εύκολο για platinum tο little big planet είναι; Το κατέβασα και μέχρι στιγμής είμαι 67%.

More
10 Jun 2011 17:55 #94461 by Βασίλης Βασιλός

Konstantinos 7 wrote: Και το πιο εύκολο για platinum tο little big planet είναι; Το κατέβασα και μέχρι στιγμής είμαι 67%.

Πιο ευκολο θεωρω το infamous βασικα...Το LBP εχει καποια ψιλοπαλουκακια οπως Ace ολα τα levels,να μαζεψεις καθε collectible απο καθε πιστα και σε μερικες χρειαζεσαι 4 παιχτες,και μετα δεν εχει και το πιο ευκολο online σε θεμα trophies

More
11 Jun 2011 13:51 #94479 by kiriakos_k23
Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, ψάχτηκα και κατέβασα τελικά το 2ο παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο που παρουσιάζετε. Welcome Back με προβλήματα πάλι δηλαδή! Κατά τ' άλλα η λίστα με τα παιχνίδια είναι μέτρια άλλα δεν συμφωνώ με μερικούς που λένε ότι έβαλαν παιχνίδια που έχουν πουλήσει πολύ για να τους πέσει ας πούμε πιο φτηνά, γιατί πολύ απλά ότι και να έβαζαν Platinum θα ήταν! Uncharted 1 & 2, Killzone 2, Heavy Rain, Resistance 2, Heavenly Sword.... όλα έχουν πουλήσει και λίγο πολύ όλοι τα έχουμε παίξει. Απλά έπρεπε να έχουν μια μεγαλύτερη λίστα και με αυτά τα παιχνίδια μέσα, για να έχουν μεγαλύτερες επιλογές και αυτοί που είναι καινούργιοι στο PS3 και θέλουν να γνωρίσουν και κάποιες πολύ μεγάλες επιτυχίες και κορυφαία παιχνίδια. Μέτρια πράγματα δηλαδή, απλά μπορούσαν και λίγο καλύτερα. :bye: :bye: :bye:

More
12 Jun 2011 15:09 #94498 by Αθανάσιος Κοτζαραπης

Konstantinos 7 wrote: Και το πιο εύκολο για platinum tο little big planet είναι; Το κατέβασα και μέχρι στιγμής είμαι 67%.

Πιο ευκολο πιστευω ειναι το Infamous,με 2 φορες τερματισμο το παιχνιδι απτην αρχη την πλατιν την παίρνεις ανετα,λιγο βαρετα μονο τα collectibles

More
16 Jun 2011 14:01 #94682 by nikos
To LBP ειναι παρα που ωραιο παιχνιδι αλλα με ψιλο εως χοντρο δυσκολα trophies. Απο εκει και περα και εγω πιστευω οτι δεν προσφερουν καποια "ιδιαιτερα" παιχνιδια αλλα παιχνιδια που οπως και να το κανεις εχουν πουλησει και σιγουρα εχουν βγαλει τα λεφτα τους. Απο την αλλη εαν προσφεραν "πατατες" παλι κραξιμο θα τρωγαν!!!

Ομως οπως και να εχει δε νομιζω οτι με μερικα παιχνιδια μπορει να "ισοφαριστει" αυτο που συνεβη!!!!!

Black is white and colours turn to grey, What was close is drifting far away, Just now right's already wrong, What turns weak was never strong, Can I kill the daemon without blowing out my mind? I don't know if hell or paradise Belong together or if Heaven Tells No Lies, You role the dice, You know the price is higher than you can afford, Beware of what you might see, Can you trust your blinded eyes?

More
12 Jul 2011 00:05 #95639 by Αλέξανδρος Κωστάκης
το Plus όσο ίσχυε το welcome back είχε γέλιο περιεχόμενο και τα games που έδωσαν επίσης για όπιον δεν είχε το LITTLEBIGPLANET και το infamous που τα έδωσαν για λόγω προώθησης των sequel

More
12 Jul 2011 00:47 #95643 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Βασικά αφού τα κατέβασα αυτά που ήθελα (κατέβασα 4 games) πιστεύω πως ήταν αρκετά καλό πακέτο.

More
10 Aug 2011 15:52 #97290 by Παναγιώτης Σεντουκάς
χαχαχα,τι ηταν και αυτο το welcome back.ειχα 3 account και το ps3 μου ειναι γεματο μεχρι τη μεση.το μονο προβλημα ειναι οτι το psp δεχεται τα παιχνιδια μονο απο το 1 account,και δεν ξερω ακομα πως η αν μπορω να φορτωσω και τα υπολοιπα