Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως Σας Φαινεται Το "Welcome Back"?

More
04 Jun 2011 14:10 #94235 by TheMetalhead111
Πειτε μου βημα βημα, αφου μπω στο store που, παω για να κατεβασω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2011 14:29 #94236 by Βασίλης Βασιλός

TheMetalhead111 wrote: Πειτε μου βημα βημα, αφου μπω στο store που, παω για να κατεβασω

Δεξια με το που μπαινεις στην αρχικη εχει ενα πλαισιο που λεει Welcome Back.Αν το πατησεις ΛΟΓΙΚΑ θα εχει 3 εικονιδια.Ενα για τα παιχνιδια (τα οποια πριν τα κατεβασεις θα σου ζητηθει να ενεργοποιησεις το welcome back που ειναι σε ενα εικονιδιο διπλα απο τα παιχνιδια,ενα για τις 30 μερες Plus και ενα για τις προσφορες του Plus.Εσυ αρχικα γινε Plus (ισως χρειαστει να βγεις και να ξαναμπεις στο psn για να σου δειξει οτι εισαι plus),μετα ενεργοποιησε το welcome back,και τελος κατεβασε τα 2 παιχνιδια που θες.Τωρα για αυτα που δινει το Plus,αν σε ενδιαφερει κατι κατεβασε το.Προσωπικα πιστευω πως μονο το Burnout αξιζει.Εσυ ομως οτι θες!

More
04 Jun 2011 15:40 #94239 by TheMetalhead111
Κατεβασα το πρωτο παιχνιδι μετα ξαναμπαινω στο store παω στο welcome back αλλα δεν υπαρχουν ξανα 3 εικονιδια για να κατεβασω

More
04 Jun 2011 21:14 #94250 by Βασίλης Βασιλός

TheMetalhead111 wrote: Κατεβασα το πρωτο παιχνιδι μετα ξαναμπαινω στο store παω στο welcome back αλλα δεν υπαρχουν ξανα 3 εικονιδια για να κατεβασω

Αν δεν σου εμφανιζονται τα παιχνιδια για να κατεβασεις και το 2ο πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα αυτου του topic και δες ενα βιντεο σε ενα σχολιο μου που θα σου πει τι να κανεις :o

More
05 Jun 2011 12:28 #94260 by Παναγιωτης Κοκκόσης

TensaZangetsu wrote: Για οποιον εχει προβλημα και τα παιχνιδια του εχουν εξαφανιστει τσεκαρετε αυτο και θα λυθει το προβλημα :mrgreen:

[youtube:203kr6da]

[/youtube:203kr6da]

ωραιος ρε φιλε ευχαριστω οντως θελει συνεχεια κ συνεχεια μεχρι που θα κατεβουν.εγω πηρα κ τα δυο στο καπακι (μια φορα εβγαλε error)χωρις να κολησει πουθενα (κατεβηκαν σφαιρα)κ παιζω χωρις προβληματα.

More
06 Jun 2011 14:11 #94290 by Ιβάν
Το Welcome Back διαθέσιμο

Ενεργοποιήστε την προσφορά και κατεβάστε τα games της Sony. Περισσότεροι οι δωρεάν τίτλοι από όσους γνωρίζαμε αρχικά.

Η Sony έκανε επιτέλους διαθέσιμο το πρόγραμμα Welcome Back . Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο Playstation Store και να κάνετε κλικ στο μεγάλο κάθετο banner που θα δείτε στα δεξιά της κεντρικής σελίδας. Στη συνέχεια θα οδηγηθείτε σε ένα νέο μενού, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο από πέντε διαθέσιμους τίτλους:
- Dead Nation
- inFAMOUS
- LittleBigPlanet
- Ratchet & Clank: Quest for Booty
- Wipeout HD + Fury

Αν συνδεθείτε με το PSP σας θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο από τους τέσσερις διαθέσιμους τίτλους:
- LittleBigPlanet (PSP)
- ModNation Racers
- Pursuit Force
- Killzone Liberation

Όλοι οι συνδρομητές του PSN έχετε 30 ημέρες δωρεάν συνδρομή στο Playstation Plus. Μέσα στις 30 αυτές ημέρες, εκμεταλλευόμενοι την συνδρομή για το Playstation Plus, φροντίστε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τα παρακάτω games:
- BABEL The King of the Blocks
- Burnout Paradise PSN
- James Pond 2
- Magic the Gathering: Duels of Planewalkers
- Streets of Rage 2
- The 2D Adventures of Rotating Octupus
- Διάφορα avatars και themes

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μία πλήρη λίστα με όλες τις προσφορές της Sony, η οποία κάνει μεγάλη έκπτωση σε πολλούς σημαντικούς τίτλους.

Μάνος Γρυπάρης

More
06 Jun 2011 16:38 #94295 by Mellberg7
Δεν ξερω αν εχει υπωθει παντως ειναι 2 παιχνιδια free ανα account αρα με 3 accounts τα παιρνεις και τα 5 games... :wink:

More
06 Jun 2011 16:49 #94297 by eliminator

Mellberg7 wrote: Δεν ξερω αν εχει υπωθει παντως ειναι 2 παιχνιδια free ανα account αρα με 3 accounts τα παιρνεις και τα 5 games... :wink:

Μη μας βαζεις ιδεες :D :D

Παιδια εγω παω στο store παταω στο welcome back μου εβγαλε τρια εικονιδια, μπηκα στο πλας κανονικα και στο αλλο εικονιδιο με το welcome back, μου εβγαλε τα παιχνιδια κατεβασα το ενα και τωρα δε ξερω πως θα κατεβασω και τα αλλα γιατι δε τα βρισκω εκει...

More
06 Jun 2011 16:59 #94298 by Mellberg7

eliminator wrote:

Mellberg7 wrote: Δεν ξερω αν εχει υπωθει παντως ειναι 2 παιχνιδια free ανα account αρα με 3 accounts τα παιρνεις και τα 5 games... :wink:

Παιδια εγω παω στο store παταω στο welcome back μου εβγαλε τρια εικονιδια, μπηκα στο πλας κανονικα και στο αλλο εικονιδιο με το welcome back, μου εβγαλε τα παιχνιδια κατεβασα το ενα και τωρα δε ξερω πως θα κατεβασω και τα αλλα γιατι δε τα βρισκω εκει...

Αμα μπεις μια φορα μεσα εκει που εχει τα 5 παιχνιδια πρεπει να κατεβασεις και τα δυο free γιατι οταν βγεις σου διαγραφετε το εικονιδιο, αυτο ειχα παθει και εγω και εκανα αυτο που λεω παραπανω και ολα ειναι complet :D

More
06 Jun 2011 17:08 #94300 by eliminator

Mellberg7 wrote:

eliminator wrote:

Αμα μπεις μια φορα μεσα εκει που εχει τα 5 παιχνιδια πρεπει να κατεβασεις και τα δυο free γιατι οταν βγεις σου διαγραφετε το εικονιδιο, αυτο ειχα παθει και εγω και εκανα αυτο που λεω παραπανω και ολα ειναι complet :D

Σε ευχαρίστω :wink: Δηλαδη πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό για να μπορέσω να ξαναέχω πρόσβαση...άρα θα κατεβάσω και τα 5 :mrgreen: