IloveGames wrote: Μην ανησυχείς. Εγώ έβαλα να κατεβαίνει το Little Big Planet αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε (πετάχτηκε και error) και όταν πήγα να το ξανακάνω πολύ απλά είχε εξαφανιστεί το παιχνίδι, σαν να το είχα κατεβάσει!
Πήγα στις ρυθμίσεις account management (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λένε) και απο εκεί βρήκα το ιστορικό των λήψεων και ενεργοποίησα το Little Big Planet και ξεκίνησε να μου κατεβαίνει κανονικά.
χα χα φιλαρακι μου φαινεται οτι ολοκληρη sony κ δεν εβγαλαν το store χωρις προβληματα.παντου βγαζει error πηγα στο account αλλα τιποτα κ εκει error κ μαλιστα βγαζει error στο ασχετο δηλαδη μπορει να μπεις κ να βγαλει ή να μην βγαλει κ μετα απο λιγο να σου βγαλει error.το μονο που καταφερα απο την ωρα που βγηκε το store ειναι να κατεβασω καποια demos να το δω ολο κ να παρω τις 30 μερες plus μετα αρχισαν τα errors συνεχεια.μαλλον γονατισε απο τον ογκο των χρηστων ή δεν ηταν ετοιμο full ακομη.κατι ασχετο τα παιχνιδια οοοοταν καταφερουμε να τα παρουμε θα μας μεινουν ή θα τα χασουμε μετα τις 30 μερες?γιατι αν ειναι να μας δινουν παιχνιδια για περιορισμενο χρονο κ μαλιστα ΠΑΛΙΑ αυτο δεν λεγεται δωρο λεγεται μ@λακια.