Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Plus: Γενική συζήτηση/Νέες προσφορές

More
07 Nov 2014 11:20 #151732 by Αργύρης Γιαγιάς
Θα συμφωνήσω με το Lordwinter ότι το PS Plus αρχίζει και απογοητεύει τους τελευταίους 2-3 μήνες.
Ενώ ήμουνα από τους φανατικούς υποστηρικτές του, πλέον σε κάποια από τα παιχνίδια που κατεβάζω λυπάμαι τα gigabytes που πιάνουν στο δίσκο.

Να ρωτήσω και κάτι επί της ευκαιρίας ?
Ότι "ψωνίζεις" μέσω PS plus μένουν στον λογαριασμό σου (όσο είσαι συνδρομητής). Με αυτή τη λογική "έπαιρνα" και τα games για PS4 παρόλο που δεν έχω ακόμα τη νέα κονσόλα, με σκοπό να υπάρχουν στον λογαριασμό μου και να μπορώ στο μέλλον να τα κατεβάσω στο PS4. Εδώ και 2 μήνες όμως δεν εμφανίζονται πλέον τα games του PS4 στο section του PS Plus με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα "αγοράσω".

Ξέρεις κανείς κάτι γι' αυτό ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2014 16:44 #152040 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
Μπες απο υπολογιστή στο PS store ,και θα τα βρεισ

More
12 Nov 2014 17:35 #152045 by Αναστασιος
Η ιδεα του να πληρωνεις 50 ευρω τον χρονο για να παιρνεις καποια πραγματακια που εχουν αποκλειστικα δεν ειναι πολλα χρηματα για το διαστημα που θα εχεις τις υπηρεσειες τους.Απλα οσον αφορα τωρα την μειωση τιμων που σου λενε Π.Χ.Απο 5-4.80 δεν ειναι τεραστια,δεν κερδιζεις και τιποτα τρελο ετσι? Να μας λεγανε κανα δυο ευρω διαφορα θα το καταλαβαινα ειναι ψιχουλα η διαφορα σε αυτο τον τομεα.Τωρα για το θεμα του οτι σου δινουν μερικες φορες να παιξεις κανα παιχνιδακι τσαμπα αυτο ειναι κατι μιας που σε ενα χρονο σιγουρα θα το εχει κανεις τελειωσει.Δηλαδη πες οτι δινουν 3 παιχνιδακια τον χρονο εβγαλες λιγακι το 50 που εδωσες,ναι βεβαια υπαρχει το γεγονως οτι δεν το κραταμε για παντα αλλα τι να κανεις.Βεβαια αυτο που ξερω ειναι οτι στο ps4 απο εδω και στο εξης για online υπηρεσιες θα πρεπει να το δινουμε το 50 απο την στιγμη που θα αναπτυξουνε περισοτερο τους server τους δεν θα εχω κανενα προβλημα.Οχι πως εχω ακομη 4 αλλα ισως στο μελον να πεσει στα χερια μου.
Attachments:

More
14 Nov 2014 13:25 #152174 by Αργύρης Γιαγιάς

karlat89 wrote: Μπες απο υπολογιστή στο PS store ,και θα τα βρεισ

Μόνο έτσι, γιατί μέχρι πρόσφατα εμφανιζόντουσαν και απ' ευθείας μέσω PS3.

More
14 Nov 2014 14:37 #152180 by Αθανάσιος Κοτζαραπης

Houndead wrote: Η ιδεα του να πληρωνεις 50 ευρω τον χρονο για να παιρνεις καποια πραγματακια που εχουν αποκλειστικα δεν ειναι πολλα χρηματα για το διαστημα που θα εχεις τις υπηρεσειες τους.Απλα οσον αφορα τωρα την μειωση τιμων που σου λενε Π.Χ.Απο 5-4.80 δεν ειναι τεραστια,δεν κερδιζεις και τιποτα τρελο ετσι? Να μας λεγανε κανα δυο ευρω διαφορα θα το καταλαβαινα ειναι ψιχουλα η διαφορα σε αυτο τον τομεα..

Δεν ειναι ετσι,πχ αυτην την βδομαδα εχει 40% στο watchdog απο 59 στα 35

More
27 Nov 2014 00:56 #152646 by Παντελής Δασκαλέλος
Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του PS Plus για τον Δεκέμβριο και νομίζω ότι συνολικά τα games που δίνονται είναι αρκετά καλά. Τα περισσότερα πάντως τα έχω.

More
27 Nov 2014 15:18 #152678 by Donnie Darko
Του PS3 ήταν το αποκορύφωμα της ημέρας :D.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
28 Nov 2014 14:44 #152749 by Γιάννης Νικολάκης
για online multiplayer χρειάζεται οπωσδήποτε σε όλα τα παιχνίδια?

More
28 Nov 2014 14:50 #152753 by Donnie Darko
Για το PS4 ναι χρειάζεται.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
29 Jan 2015 21:23 #156124 by Παντελής Δασκαλέλος
Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν games για τον Φεβρουάριο . Apotheon και Transistor στο PS4, Thief και Yakuza 4 στο PS3 και Rogue Galaxy στο PS Vita. Δυναμικό πακέτο οφείλω να ομολογήσω.