Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Plus: Γενική συζήτηση/Νέες προσφορές

More
19 May 2014 15:32 #144807 by Sotiris Greece
Έχω ένα διαθέσιμο ποσό στο "wallet" που είχα βάλει στο παρελθόν μέσω "redeem code" για να κάνω για ένα μήνα συνδρομή αλλά το θέμα είναι ότι με ζητάει υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα και δεν έχω. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη μέθοδος πληρωμής ώστε να γίνει μέσα από το διαθέσιμο ποσό του "wallet" ενεργοποίησα και την επιλογή "Automatic Funding" στο "On" έψαξα και στο google και στην σελίδα του Playstation αλλά δεν βρήκα κάτι. Εκτός και αν γίνει αυτόματα η ανανέωση μέσω του "wallet" αφού υποτίθεται ότι θα υπάρχει διαθέσιμο ποσό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2014 18:52 #144814 by Jester
Δυστυχώς Σωτήρη δεν υπάρχει κάποιος τρόπος απ' όσο γνωρίζω. Είχα το ίδιο θέμα με το Xbox Live, μετά τη μετατροπή των Microsoft Points σε κανονικά χρήματα μου πίστωσε το λογαριασμό μου αλλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την πίστωση αν δεν έδινα στοιχεία κάρτας. Απ' όσο γνωρίζω το ίδιο ισχύει και στο PSN, δηλαδή μόνο redeem codes συνδρομών αγορασμένοι από retailers μπορούν να περαστούν χωρίς να δώσει στοιχεία πιστωτικής.
Οπότε φίλε Σωτήρη σε συμβουλεύω αν θες να χρησιμοποιήσεις το wallet σου να βγάλει μια χρεωστική κάρτα (gift card, έχουν οι περισσότερες τράπεζες) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως η πιστωτική, αλλά δεν διατρέχεις κινδύνους υπερχρεώσεων κλπ.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
19 May 2014 21:19 #144817 by Sotiris Greece
Έψαξα ξανά και βρήκα αυτό εδώ . Θα αφήσω την δοκιμαστική συνδρομή να λήξει και αν τραβήξει αυτόματα το ποσό από το πορτοφόλι δεν θα χρειαστεί να κάνω καμία ενέργεια αν όχι θα πάρω μία gift card.

More
22 May 2014 20:37 #144912 by Sotiris Greece
Θέλω να προσθέσω ότι για να γίνει κάποιος μέλος στο playstation plus για ένα μήνα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει πιστωτική κάρτα ή κάποια Prepaid/Gift Card. Στους 3 μήνες και στην ετήσια συνδρομή δεν απαιτείται πιστωτική η πληρωμή μπορεί να γίνει απευθείας από το διαθέσιμο υπόλοιπο που έχετε στο πορτοφόλι σας με μία Playstation Network Card.

More
30 May 2014 13:15 #145199 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Έξι δωρεάν παιχνίδια απο την επόμενη τρίτη στο PlayStation Plus θα μπορούμε να κατεβάσουμε μοιρασμένα στις 3 αντίστοιχες κονσόλες, PS3, PS4 και PS Vita.Μια πολύ σωστή κίνηση κατά την άποψη μου! Για περισσότερα δείτε PlayStation Plus: Έξι δωρεάν προσφορές κάθε μήνα

More
04 Jun 2014 21:03 #145397 by Sotiris Greece
Προσωπικά θα κατεβάσω μόνο τα παιχνίδια του PS4.

More
24 Aug 2014 21:27 #148494 by Alex
Περιμένω τη μέρα που ΔΕΝ θα βάλουν indie παιχνίδια για το ps4. Δε λέω καλά είναι, αλλά ας είχε 1 indie+1 κανονικό... Πέρα από outlast που είχαν βάλει δεν έχω δει προκοπή σε games στην κονσόλα ακόμα (μόνο το acIV έχω αγοράσει γιατί υπολόγιζα στο psplus και no other money)

More
27 Aug 2014 21:45 #148715 by Donnie Darko
Πολυ καλα παιχνιδια το νεο PSPLUS! PSPLUS σεπτεμβριου

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
30 Oct 2014 00:14 #151249 by Παντελής Δασκαλέλος
Ψόφια πράγματα αυτό τον μήνα, όπως και με τον προηγούμενο. Έχω κόψει το PS Plus και αν δεν γίνει κάτι δραστικό δύσκολα θα το ανανεώσω.

Για να δείτε αναλυτικά τα games που θα διατεθούν δωρεάν το Νοέμβριο κάντε κλικ εδώ

More
30 Oct 2014 13:34 #151263 by Donnie Darko
Συμφωνώ παντελή,Τελείως ψόφιο το Plus για μένα...Κρίμα....

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)