Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Plus: Γενική συζήτηση/Νέες προσφορές

More
03 Jul 2017 01:41 #200864 by Μάνος Γρυπάρης
Μπόμπα τα νέα δωρεάν PS Plus games Ιουλίου
Κυρίως λόγω Until Dawn.

PS4
Until Dawn
Game of Thrones: A Telltale Series
That’s You

PS3
Tokyo Jungle
Darkstalkers Resurrection

PS Vita
Don’t Die Mr Robot (cross-buy με το PS4)
Element4l

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2017 18:44 #201208 by petros
Δεν πρόλαβα να αγοράσω το psplus στα 35 ευρώ που το είχε,κρίμα.

More
06 Jul 2017 18:46 #201209 by petros
Στη Ιαπωνία έχουν καλύτερα παιχνίδια για psplus γενικά;

More
07 Jul 2017 12:35 #201267 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

musicnet2 wrote: Στη Ιαπωνία έχουν καλύτερα παιχνίδια για psplus γενικά;

Βρήκα αυτό για τον Ιούλιο 2017

Και εδώ στο site του PS γράφει για ποιους τίτλους έχουν αλλά είναι στα Ιαπωνικά.
Attachments:

More
26 Jul 2017 23:55 - 26 Jul 2017 23:56 #202979 by Πιέρρος Φουστέρης
Δωρεάν PS Plus games: Αύγουστος 2017

Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν games του Αυγούστου για τους συνδρομητές PS Plus.

PS4
Just Cause 3
Assassin's Creed: Freedom Cry
That's You

PS3
Super Motherload
Snake Ball

PS Vita
Downwell
Level 22

Τα games που βλέπετε θα είναι διαθέσιμα την 1η Αυγούστου. Μέχρι τότε δείτε τα δωρεάν PS Plus games Ιουλίου και στο ενδιάμεσο αν έχετε ή αν αποκτήσετε συνδρομή τότε τα κατεβάζετε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 26 Jul 2017 23:56 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
27 Jul 2017 02:45 #202985 by petros
Δεν έχω παίξει τα assasin creed μόνο το 2 και λίγο το syndicate,δεν θα έβαζα psplus γιατί δεν παίζω multiplayer.Παλιά έβαζε καλά παιχνίδια η sony,τώρα μόνο καλές προσφορές έχει. Παρόλα αυτά μπορεί να αγοράσω αυτό το μήνα μιας και έχει το thats you που μου φαίνεται ενδιαφέρον και πρωτότυπο. Το just cause 3 δεν το έχω παίξει αν και έχω ακούσει μέτρια σχόλια. Τώρα το Super Motherload δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια.

More
27 Jul 2017 23:40 #203069 by paschalis
καλησπερα,δεν ηξερα που να γραψω οποτε θα ρωτησω εδω περα...θα πουλησω το ps4 με παιχνιδια στην μνημη της κονσολας σε αγνωστο ατομο,,τι ενεργειες πρεπει να κανω??τα παιχνιδια δεν τα θελω,,αν κανω διαγραφη account θα μπορει ο νεος κατοχος να παιξει τα παιχνιδια??

More
28 Jul 2017 21:32 #203100 by Πιέρρος Φουστέρης
Αύξηση τιμής και στην Ευρώπη

Σύμφωνα με επίσημα email που απέστειλε η Sony στους συνδρομητές του PlayStation Plus, από τις 31 Αυγούστου θα υπάρξει αύξηση στην τιμή της υπηρεσίας και για την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η ετήσια συνδρομή θα ανέρχεται πλέον στα 60 ευρώ (από τα 50 ευρώ που είναι σήμερα), η τρίμηνη θα κοστίζει 25 ευρώ (αύξηση κατά 5 ευρώ), ενώ η μηνιαία θα ανέρχεται στα 8 ευρώ από τα 7 ευρώ που κοστίζει έως τώρα.

maraginio wrote: καλησπερα,δεν ηξερα που να γραψω οποτε θα ρωτησω εδω περα...θα πουλησω το ps4 με παιχνιδια στην μνημη της κονσολας σε αγνωστο ατομο,,τι ενεργειες πρεπει να κανω??τα παιχνιδια δεν τα θελω,,αν κανω διαγραφη account θα μπορει ο νεος κατοχος να παιξει τα παιχνιδια??

Για τσέκαρε αυτό το thread , κάτι ανάλογο ρωτάει και ο topic creator.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Jul 2017 03:31 #203165 by petros
Έλεος παιδιά αυτή η sony όσο πάει χειροτερεύει. Έπρεπε να είχα αγοράσει την προσφορά στα 35 ευρώ. Ωστόσο αυτό που κάνει δεν νομίζω να χαλασει την εικόνα της.Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά από ότι φαίνεται το PC είναι ότι καλύτερο για multiplayer.Δεν εχω αγοράσει καιρό psplus διότι δεν παίζω multiplayer αλλά μάλλον τώρα στα 60 ευρώ σίγουρα όχι.

More
14 Aug 2017 20:24 #203858 by Angel
Προσφορά στη συνδρομή του Playstation Plus

Σήμερα η Sony ανακοίνωσε σε μια συνέντευξη τύπου μια προσφορά η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου.

Μπορείτε να βρείτε την προσφορά στο Playstation Store και προσφέρει 15 μήνες Playstation Plus στην τιμή των 12 μηνών με την παλιά του τιμή, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα κάποια αλλαγή. Στην συνέντευξη τύπου γίνεται ξεκάθαρο πως η προσφορά ισχύει για νέους και παλιούς συνδρομητές του Playstation Plus.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή η προσφορά πραγματοποιείται μετά την ανακοίνωση της Sony για αύξηση στην τιμή του Playstation Plus. Οι νέες τιμές θα είναι πλέον ίδιες σε Ευρώπη και Αμερική, οι οποίες εφαρμόστηκαν το 2016 χωρίς μια παρόμοια κίνηση από την εταιρεία όπως έγινε τώρα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.