Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
30 Jul 2016 01:57 #185565 by Πιέρρος Φουστέρης
Πολύ γενική η ερώτησή σου, φίλε GeoRaragh. Γιατί μας αναφέρεις το PS3 με τα 160 GB; Το PS4 θα το πάρεις αν θέλεις να μπεις στη νέα γενια, για να απολαύσεις νέους τίτλους, σε πολύ καλύτερα γραφικά κτλ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2016 10:49 #185966 by Γιώργος Φιλίππου
Θα πουλήσω πρώτα το 3 και μετά θα μπω στην νέα γενιά.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
07 Aug 2016 11:20 - 07 Aug 2016 11:31 #185971 by Grigoris
Εχει δοκιμασει κανεις ασυρματα 5.1 ή 7.1 stereo headset που να ειναι συμβατα με τις κονσολες(Xbox one & playstation 4)?
Κατι σαν τα παρακατω δηλαδη.
[img

Αν ναι ποια η αποψη σας γι' αυτο με βαση τις εμπειριες σας?
Last edit: 07 Aug 2016 11:31 by Grigoris.

More
07 Aug 2016 14:42 #185983 by Γιώργος Φιλίππου
Τα Rockat Syva είναι συμβατά με PS4 ?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
08 Aug 2016 06:52 #186012 by Πιέρρος Φουστέρης

GeoRaragh wrote: Θα πουλήσω πρώτα το 3 και μετά θα μπω στην νέα γενιά.

Νομίζω πως καλά θα κάνεις. Είναι καιρός πια, για όσους μπορούν οικονομικά, να μπουν στη νέα γενιά όσοι βρίσκονται ακόμη στην προηγούμενη. Η προηγούμενη γενιά, σιγά σιγά, ξεθωριάζει, μιας και βγαίνουν όλο και λιγότεροι τίτλοι.

GeoRaragh wrote: Τα Rockat Syva είναι συμβατά με PS4 ?

Βρήκα σχόλια (στα γαλλικά) σε tech sites που αναφέρουν ότι δοκίμασαν τα Roccat Syva στο PS4 τους και έμειναν ευχαριστημένοι. Άρα, λογικά, είναι συμβατά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Aug 2016 12:26 #186029 by Γιώργος Φιλίππου

DoUzOs wrote:

GeoRaragh wrote: Θα πουλήσω πρώτα το 3 και μετά θα μπω στην νέα γενιά.

Νομίζω πως καλά θα κάνεις. Είναι καιρός πια, για όσους μπορούν οικονομικά, να μπουν στη νέα γενιά όσοι βρίσκονται ακόμη στην προηγούμενη. Η προηγούμενη γενιά, σιγά σιγά, ξεθωριάζει, μιας και βγαίνουν όλο και λιγότεροι τίτλοι.

GeoRaragh wrote: Τα Rockat Syva είναι συμβατά με PS4 ?

Βρήκα σχόλια (στα γαλλικά) σε tech sites που αναφέρουν ότι δοκίμασαν τα Roccat Syva στο PS4 τους και έμειναν ευχαριστημένοι. Άρα, λογικά, είναι συμβατά.

Οκ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Aug 2016 14:32 #186413 by Γιώργος Φιλίππου
Αυτές τις μέρες θα πάω να αγοράσω το PS4.Εσείς ποιό παιχνίδι θα παίρνατε πρώτα και γιατί.Σκέφτομαι να αγοράσω πρώτα το The witcher 3 αλλά θέλω την γνώμη σας γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

More
18 Aug 2016 15:59 - 18 Aug 2016 16:01 #186415 by Grigoris

GeoRaragh wrote: Αυτές τις μέρες θα πάω να αγοράσω το PS4.Εσείς ποιό παιχνίδι θα παίρνατε πρώτα και γιατί.Σκέφτομαι να αγοράσω πρώτα το The witcher 3 αλλά θέλω την γνώμη σας γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

Αν εχεις παιξει τα προηγουμενα της σειρας τοτε το uncharted4 αν παλι δεν τα εχεις παιξει ξεκινα με το uncharted collection και μετα πηγαινε στο 4.
Last edit: 18 Aug 2016 16:01 by Grigoris.

More
18 Aug 2016 17:45 #186419 by pavlos afisidis
@GeoRaragh
Εκτος του Uncharted 4 ,εγω θα σου προτεινα Infamoys Second Son, η Until Dawn (αμα σου αρεσουν τα horror).

More
18 Aug 2016 17:51 #186420 by Δημήτρης Κάτσης
Εγώ πάντως το 1ο παιχνίδι που πήρα για το ps4 ήταν το god of war iii remastered (αποθυμένο το άτιμο από την 1η ημέρα που είχε βγει και το review άκρως γκαβλοτικό)
Αφού θέλεις το witcher iii παρτό μην το σκέφτεσαι. Παιχνιδάρα με πανέμορφα γραφικά και στόρυ με άκρως γεμάτο και χορταστικό gameplay αρκεί να έχεις χρόνο να τα απολαύσεις. Πάντως όταν εγώ παίρνω κονσόλα αισθιάζω στα exclusives γιατί μου δίνουν την αίσθηση του μοναδικου του πουθενά άλλου που λέμε...