Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
12 May 2022 19:17 #264182 by Απόστολος Μητσακούλης
Όχι ακόμα αλλά πρέπει να κάνεις ολόκληρη ιστορία με επαληθευτές αν θες να αγοράσεις digital απο εκεί. Μάλλον επίτηδες το κάναν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2022 18:22 #264222 by Blood Prince
Στο PS Store είναι σε προσφορά το Middle Earth Shadow of Mordor στα 10 €

Μάλλον αυτό θα αγοράσω γιατί από το Bioshock Collection έχω ήδη παίξει το Bioshock 2 και επιπλέον γνωρίζω πολύ καλά το υπόβαθρο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών οπότε ένα παιχνίδι στον κόσμο του , θα είναι πώρωση.

Βέβαια και το Bioshock δεν είναι ακριβό αλλά αν αρχίσω να αγοράζω ότι μου έρχεται στο μυαλό, τα θέλω δεν θα τελειώσουν ποτέ και τα λεφτά δεν φυτρώνουν αλλά βγαίνουν με "ιδρώτα" (σωματικό ή πνευματικό).

Εντωμεταξύ αγόρασα τα δύο πρώτα βιβλία από την σειρά Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
14 May 2022 18:55 #264224 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Παρτο ναι πολύ καλό game για 10 ευρώ σχεδόν τζάμπα!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 May 2022 21:48 #264225 by Απόστολος Μητσακούλης

Μάλλον αυτό θα αγοράσω γιατί από το Bioshock Collection έχω ήδη παίξει το Bioshock 2 και επιπλέον γνωρίζω πολύ καλά το υπόβαθρο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών οπότε ένα παιχνίδι στον κόσμο του , θα είναι πώρωση.

Αρκετά καλό το shadow of mordor, έχει τον ίδιο χειρισμό με τα batman που είχαν βγει. Το shadow war είναι η συνέχεια του που βγείκε αργότερα, αν σε ενδιαφέρει βέβαια. Τα έχω και τα δύο :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 May 2022 13:46 #264315 by Blood Prince
Πέρασα που λέτε βόλτα σήμερα από videoclub και πέτυχα pre paid card...πόσο κάνει λέω ; 10 € μου λέει , οπότε τι την πουλάει ; Τι να την κάνω την 10 € pre paid card όταν θα πληρώσω ακριβώς το ίδιο ποσό για να το πάρω μέσω χρεωστικής.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 May 2022 15:55 - 18 May 2022 15:58 #264319 by Blood Prince

Αρκετά καλό το shadow of mordor, έχει τον ίδιο χειρισμό με τα batman που είχαν βγει. Το shadow war είναι η συνέχεια του που βγείκε αργότερα, αν σε ενδιαφέρει βέβαια. Τα έχω και τα δύο :)

Το Shadow of War έχει το κακό πως είναι τεράστιο, Σου άρεσε ;

Πάντως και retail είναι πάμφθηνο.

Για Shadow of Mordor με βλέπω για αρχή και βλέποντας και κάνοντας μετά.

Από Bioshock Infinite είδα gameplay και ανακατεύτηκα με τα ακροβατικά στον αέρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 May 2022 15:58 by Blood Prince.

More
18 May 2022 18:22 #264322 by Απόστολος Μητσακούλης

Το Shadow of War έχει το κακό πως είναι τεράστιο, Σου άρεσε ;

Πάντως και retail είναι πάμφθηνο.

Για Shadow of Mordor με βλέπω για αρχή και βλέποντας και κάνοντας μετά.

Από Bioshock Infinite είδα gameplay και ανακατεύτηκα με τα ακροβατικά στον αέρα.
Αμέ, ήταν πολύ καλό. Δν είναι κακό για μένα το ότι είναι μεγάλο. Εδώ άντεξα το odyssey.

More
20 May 2022 01:03 #264371 by Blood Prince
Τελικά μπορεί να μην το πάρω για την ώρα.

Πρώτον δεν τρελαίνομαι. 

Δεύτερον υπάρχει retail εξίσου φτηνό. 

Τρίτον έχω τα εξής παιχνίδια που δεν έχω παίξει. 

AAA

Assassins Creed Black Flag 

Nathan Drake Collection 

Dragon Age Inquisition 

AA

Thief 2014

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
20 May 2022 15:59 #264382 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα σε κρατήσουν αρκετό καιρό αυτά τα παιχνίδια. Μέχρι τότε πιθανόν να παίσουν και άλλο οι τιμές.

More
20 May 2022 16:21 #264384 by Blood Prince

Θα σε κρατήσουν αρκετό καιρό αυτά τα παιχνίδια. Μέχρι τότε πιθανόν να παίσουν και άλλο οι τιμές.

Shadow of Mordor 12 € retail, 10 € digital Πόσο να πέσει άλλο ;

Shadow of War 8-9 € retail

Τέσπα, ίσως τελικά πάρω το Shadow of Mordor hits στα 10 € digital, επειδή είμαι fan του Τόλκιν και επειδή είναι μικρό και λιγότερο repetitive.

[IMG

Peter Baylish