Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
28 Apr 2021 19:54 #250113 by Απόστολος Μητσακούλης
Είχαν δώσει εντομεταξύ όλο το collection του uncharted κάποια στιγμη. Ευτυχώς σε λίγες μέρες θα έχουμε village.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Apr 2021 20:45 #250116 by Blood Prince

Είχαν δώσει εντομεταξύ όλο το collection του uncharted κάποια στιγμη. Ευτυχώς σε λίγες μέρες θα έχουμε village.
Ναι, το απέκτησα και το έχω στην library.Δεν το έχω παίξει ακόμα.

Το Village θα αγοραστεί σε ένα χρόνο λογικά.Δεν θα το πληρώσω πάνω από 30 €

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
29 Apr 2021 22:07 - 29 Apr 2021 22:09 #250143 by Blood Prince
Τώρα η cosmote κάνει δώρο απεριόριστα giga για κάποιο διάστημα οπότε αν δεν κάνω λάθος, θα μπορέσω να κατεβάσω τα Assassin's Creed 3 Remastered,Last of Us Part 2,Nathan Drake Collection και άλλες παιχνιδάρες που έχω στην library και δεν έχω παίξει.

To PS4 Slim που έχω είναι 1 ΤΒ οπότε λογικά δεν θα έχω θέμα με την χωρητικότητα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Apr 2021 22:09 by Blood Prince.

More
29 Apr 2021 22:21 #250145 by Απόστολος Μητσακούλης
Το the last of us part 2 ποίανει περίπου 80 gb και το collection 44. Έχω 500άρι σκληρό αλλά έβαλα και εξωτερικό 1TB ;) 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 May 2021 15:48 - 06 May 2021 17:03 #250533 by Κώστας Λύκος
Επίμονοι fans του PlayStation αποκαθιστούν το PS store.  

Μια φορά κι έναν καιρό, η Sony ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κλείσει τα καταστήματα PlayStation 3 και PS Vita, και ενώ είχε ήδη αντικαταστήσει το παλιό διαδικτυακό PS Store, το απέκλεισε οριστικά.Τώρα η Ιαπωνική εταιρεία έχει ανακαλέσει την απόφασή της να αφαιρέσει το store και οι επίμονοι fans έχουν βρει επίσης έναν τρόπο να έχουν πρόσβαση στην παλιά πλατφόρμα που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επέκτασης του Firefox για να το κάνετε αυτό, το οποίο ονομάζεται Valkyrie PS Store. Εννοείται ότι, ενώ το πρόγραμμα επέκτασης φαίνεται αρκετά ασφαλές, προχωρήστε προσεκτικά αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λειτουργεί προς το παρόν, αλλά προφανώς το εγκαθιστάτε με δική σας ευθύνη. Υπάρχει ένα σεμινάριο που μπορείτε να ακολουθήσετε εδώ , αν χρειάζεστε λίγη επιπλέον βοήθεια.

Πολλοί προτιμούν το παλιό διαδικτυακό PS Store τόσο από άποψη χρηστικότητας όσο και λόγω του γεγονότος ότι περιλαμβάνει λογισμικό PS3 και PS Vita, κάτι που η νέα έκδοση έχει αφαιρέσει. Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας το προαναφερθέν πρόγραμμα επέκτασης του Firefox, αλλά φανταζόμαστε ότι αυτό θα ενημερωθεί γρήγορα καθώς δεν προορίζεται για πρόσβαση.

Είμαι σίγουρος πάντως πως αυτό θα αλλάξει άμεσα.
Last edit: 06 May 2021 17:03 by Κώστας Λύκος.

More
06 May 2021 16:18 #250535 by Blood Prince
Δεν θα ήταν καθόλου σωστή η απόφαση να κλείσει το store....εγώ το έτος 2027 μπορεί να θέλω να αγοράσω το Nioh, ή το Sekiro και να μην έχω PS5.....θα τρέμω μήπως κλείσει το store ;

Καλά έκανε και δεν το έκλεισε.Επιπλέον εμένα μου αρκεί να έχω πρόσβαση μέσω της κονσόλας.Δεν με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από το browser σόνι και καλά.

[IMG

Peter Baylish

More
06 May 2021 21:35 - 06 May 2021 21:36 #250553 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Και να κλείσει παντα υπάρχει λύση για να κατεβάσεις ή να παίξεις.. 

More
07 May 2021 09:37 - 07 May 2021 09:38 #250567 by Blood Prince

Και να κλείσει παντα υπάρχει λύση για να κατεβάσεις ή να παίξεις.. 

Εάν κλείσει κάποια στιγμή το store του PS4 δεν θα μπορώ να αγοράσω,αυτό λέω.Τώρα ας πούμε δεν με ενδιαφέρει το Nioh.Μπορεί όμως να θέλω να το αγοράσω το 2025.

Το να μπορώ να παίξω αυτά που έχω ήδη αγοράσει το θεωρώ δεδομένο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 May 2021 09:38 by Blood Prince.

More
08 May 2021 00:39 #250614 by Απόστολος Μητσακούλης
Καλήτερα να έχεις σε cd τα πιό καλά παιχνίδια για να μην τα χάσεις. Μπορείς επίσης να βρίσκεις και μεταχειρισμένα στα μαγαζιά.

More
08 May 2021 00:56 - 08 May 2021 00:59 #250616 by Blood Prince

Καλήτερα να έχεις σε cd τα πιό καλά παιχνίδια για να μην τα χάσεις. Μπορείς επίσης να βρίσκεις και μεταχειρισμένα στα μαγαζιά.

Το μόνο ουσιαστικά παιχνίδι από τα top που με ενδιαφέρουν και έχω αγοράσει digital είναι το a plague tale innocence.

Το Last of Us Part 2 το κέρδισα από διαγωνισμό του gameworld τα χριστούγεννα.Φυσικά και με ενδιαφέρει και αυτό.Αν δεν το είχα κερδίσει,θα το αγόραζα σε CD.

Επιπλέον επειδή για την ώρα δεν έχω απεριόριστο internet τον περισσότερο καιρό, προτιμάω τα CDs.

Το Resi Evil Village σε CD θα το αγοράσω.

Παρόλα αυτά δεν είναι και ότι καλύτερο να έρθει μια μέρα η Sony και να σου πεί δεν έχεις πρόσβαση στα ψηφιακά παιχνίδια που έχεις πληρώσει !

Επιπλέον,το καλό με τα digital είναι πως τα βρίσκεις για καιρό.Για παράδειγμα τώρα βρίσκεις PS3 παιχνίδια που δεν υπάρχουν στην αγορά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 May 2021 00:59 by Blood Prince.