Καλες προσφορες αλλα τα εχω παιξει ολα αυτα πλεον. Ευκαιρια παντος αν θελει καποιος να τσιμπισει καλους τιτλους σε προσητες τιμες.
'Εχεις παίξει το Ezio Collection ;
Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω ή θα περιμένω το Black Flag να πέσει στα 10 € ή θα αγοράσω το Valhalla κουτάτο.
Πάντως αν είναι να πάρω το Valhalla τώρα είναι η καλύτερη εποχή να το παίξω , ταιριάζουν καλύτερα Vikings με χειμώνα και είμαι ήδη στο mood έχοντας παίξει προηγούμενους τίτλους. Το Black Flag το έχω στο PC.
Όχι, το Ezio Collection δν το έχω παίξει. Απ'οτι είδα στο store το έχει σε πολύ καλή τιμή. Θα δώ όμως γιατί σκοπευώ να πάρω το Horizon σίγουρα μιάς και δν θα βγει σε pc απ'οτι βλέπω. Το black flag το είχα πάρει 14 ευρώ σε black friday. Αρκετά καλό αλλά το odyssey εντάξει, είναι κάτι κλάσεις μπροστά xd. Το valhalla θα λέει άγρια σε ps4 φάση αλλά είναι λίγο ακριβό για να το πάρω σε κονσόλα αυτή την στιγμή. Φαντάσου, το odyssey το βρήκα 20 ευρώ πέρυση.
Το Odyssey το είχα πάρει Gold Edition στα 45 € !
To Valhalla σε Gold υπάρχει μόνο στο store και κοστίζει 100 € αυτή την στιγμη ! Αν το πάρω θα είναι σε standard έκδοση. Βέβαια, κυκλοφορεί Drakkar Edition στα 50 € ! Κοροϊδία καθώς ούτε season pass έχει μέσα.
Εγώ είμαι αναποφάσιστος. Από την μία λέω να παραγγείλω Valhalla , μιας που το βρίσκω σε σχετικά καλή τιμή, από την άλλη το Black Flag έχει αρκετή θάλασσα που μου αρέσει και θα κοστίζει μόνο 6-7 € σε έκπτωση όταν θα έχει προσφορά το PS Store.Είναι και βιβλία που σκέφτομαι να πάρω. Θα δω