Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS5: Γενική συζήτηση

More
20 Jun 2023 22:27 #271690 by Blood Prince
Μαθαίνω για το Lies of P και λέω εδώ είμαστε ! Θα πάρω πίσω όσα είπα και θα αγοράσω κονσόλα 9ης γενιάς και τι βλέπω ; Θα βγει και στο PS4 ...

Η ουσία του να αγοράσεις καλύτερη κονσόλα είναι να έχει παιχνίδια να τα ευχαριστηθείς , να πείς ωραία τώρα που την αγόρασα μπορώ να το απολαύσω , αλλά όταν ακριβώς τα ίδια παίζουν και στην κονσόλα που έχω τώρα , δεν υπάρχει τόσο ικανοποίηση.

Επίσης δεν έχω 4K τηλεόραση για να δω τρομερές αλλαγές , μια HDReady έχω .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2023 18:41 #271939 by Απόστολος Μητσακούλης

Μαθαίνω για το Lies of P και λέω εδώ είμαστε ! Θα πάρω πίσω όσα είπα και θα αγοράσω κονσόλα 9ης γενιάς και τι βλέπω ; Θα βγει και στο PS4 ...

Η ουσία του να αγοράσεις καλύτερη κονσόλα είναι να έχει παιχνίδια να τα ευχαριστηθείς , να πείς ωραία τώρα που την αγόρασα μπορώ να το απολαύσω , αλλά όταν ακριβώς τα ίδια παίζουν και στην κονσόλα που έχω τώρα , δεν υπάρχει τόσο ικανοποίηση.

Επίσης δεν έχω 4K τηλεόραση για να δω τρομερές αλλαγές , μια HDReady έχω .

Άραγε θα βγει την ίδια μέρα και στο ps4 η θα το καθυστερήσουν όπως κάναν με το Hogwards? Πάντος δν περίμενα ότι θα βγαίνουν ακόμα καλοί τίτλοι στο ps4 και μάλιστα τόσο καλοί.

More
09 Jul 2023 03:54 #271951 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Η Sony θα κυκλοφορήσει PS5 slim μέσα στο 2023"

Φήμη για τιμή στα 400 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard, η Microsoft δήλωσε ότι "η Sony θα κυκλοφορήσει PS5 slim καθώς και μία φορητή έκδοση της κονσόλας μέχρι το τέλος του 2023."

Οι δύο συσκευές αναφέρθηκαν ως επιχείρημα για να μην θεωρείται το Switch διαφορετικό κομμάτι της αγοράς από το Xbox και το PlayStation. Επίσης η Microsoft τις αποκάλυψε για να τονίσει ότι βρίσκεται ακόμα στην 3η θέση στην αγορά κονσολών. Επίσης αναφέρθηκε ότι το Xbox Series S είναι 50 δολάρια φθηνότερο από το Switch OLED και το PS5 Digital των 399 κοστίζει 50 δολάρια παραπάνω. Το PS5 slim που θα κυκλοφορήσει φέτος θα κοστίζει και αυτό 399 δολάρια.

Πέρα από την slim έκδοση η Microsoft μίλησε και για "την φορητή έκδοση του PS5", η οποία θα κοστίζει λιγότερο από 300 δολάρια και πιθανότατα αναφέρεται στο ήδη ανακοινωμένο Project Q.

More
12 Jul 2023 19:24 #271987 by Απόστολος Μητσακούλης
Οι slim εκδόσεις γενικά δν είχαν βγει και πολύ καλές μέχρι στιγμής. Περισσότερο ελατωματικές ήταν.

More
12 Jul 2023 19:58 #271988 by Blood Prince

Οι slim εκδόσεις γενικά δν είχαν βγει και πολύ καλές μέχρι στιγμής. Περισσότερο ελατωματικές ήταν.

Δεν συμφωνώ,

Το PS4 Slim πέρα από το ότι χωράει εκεί που το θέλω επειδή είναι λεπτό και ωραίο εμφανισιακά , έχει χωρητικότητα 1 TB που δεν είχε το original και είναι και αθόρυβο .

Επίσης δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα !

Το αντίστροφο συμβαίνει . Οι κονσόλες που βγαίνουν την πρώτη χρονιά είναι ελαττωματικές με πολλές περιπτώσεις κατόχων PS5 που αναγκάστηκαν να ξανααγοράσουν τόσο κονσόλα όσο και χειριστήριο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Jul 2023 20:38 #271989 by Απόστολος Μητσακούλης

Δεν συμφωνώ,

Το PS4 Slim πέρα από το ότι χωράει εκεί που το θέλω επειδή είναι λεπτό και ωραίο εμφανισιακά , έχει χωρητικότητα 1 TB που δεν είχε το original και είναι και αθόρυβο .

Επίσης δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα !

Το αντίστροφο συμβαίνει . Οι κονσόλες που βγαίνουν την πρώτη χρονιά είναι ελαττωματικές με πολλές περιπτώσεις κατόχων PS5 που αναγκάστηκαν να ξανααγοράσουν τόσο κονσόλα όσο και χειριστήριο.
Όσους ξέρω που πήραν slim έκδοση, τους έχει χαλάσει, γιαυτό το λέω. Πάντος δν έχω πάρει ποτέ slim και μέχρι στιγμής δν μου έχει χαλάσει ποτέ καμία κονσόλα. 

More
14 Jul 2023 09:34 #271998 by Αγγελος
Χαιρετω την ομαδα...Εχω το PS5 απο τον Δεκεμβρη...Εχω τεραστιο θεμα με το delay ακομα και σε single παιχνιδια....Τυπου Φιφα καριερα,2K 23 καριερα και τα συναφη...Ειμαι τελειως απογοητευμενος γιατι εχω δωσει για το PS5 700 ευρω και αλλα 230 για το Monitor G5 Odyssey 27''...Εχει καποιος το ιδιο προβλημα που να το ελυσε μπας και ευχαριστηθω κι εγω το gaming???Ευχαριστω εκ των προτερων

More
15 Jul 2023 00:53 - 15 Jul 2023 00:55 #272003 by Blood Prince

Χαιρετω την ομαδα...Εχω το PS5 απο τον Δεκεμβρη...Εχω τεραστιο θεμα με το delay ακομα και σε single παιχνιδια....Τυπου Φιφα καριερα,2K 23 καριερα και τα συναφη...Ειμαι τελειως απογοητευμενος γιατι εχω δωσει για το PS5 700 ευρω και αλλα 230 για το Monitor G5 Odyssey 27''...Εχει καποιος το ιδιο προβλημα που να το ελυσε μπας και ευχαριστηθω κι εγω το gaming???Ευχαριστω εκ των προτερων

Πρόβλημα με delay σε single player παιχνίδια ; Έτσι επαληθεύομαι όταν μιλάω για προβληματικά PS5.

Όπως και να έχει το PS4 Slim 1 TB που έχω , το έχω από Καλοκαίρι 2018 , βέβαια από Ιούνιο 2022 μέχρι σήμερα , έπαιξα ελάχιστα , ωστόσο σε αυτά τα χρόνια , το έχω λιώσει κάμποσες ώρες και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα . Μόνο το χειριστήριο και αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο και αυτό γιατί έχυσα ολόκληρο ποτήρι Coca Cola.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Jul 2023 00:55 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Αγγελος

More
15 Jul 2023 15:48 #272005 by Μάνος Γρυπάρης
Το monitor έχει 1ms ανταπόκριση άρα από αυτό είσαι οκ.
FIFA και NBA είναι βαριά games γενικά. Δοκίμασε και με άλλα games. Επίσης δοκίμασε το ίδιο monitor και σε PS5 φίλου μηπως επεσες σε προβληματικό PS5. Και στειλε μας κι ενα βιντεο με capture. Ανεβασε το στο YouTube. Να δουμε πως παιζουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Αγγελος

More
17 Jul 2023 00:53 #272046 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation Accessibility Controller για το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου και θα κοστίζει 90 δολάρια. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου γσε Αμερική, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία και Πορτογαλία. Για την ελληνική αγορά δεν υπήρξε κάποια διευκρίνιση.
Δείτε τα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου.