Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bioshock Infinite

More
29 Jan 2014 00:26 #139727 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Για να δούμε πως θα κλέισει το στόρυ...γιατί το πρώτο πολύ καλό μεν, αλλά για 15 ευρώ ήταν στα όρια χμχμχμ
Φυσικα΄αγαπάμε Bioshock ΠΑΡΑΥΤΑ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2014 23:52 #140127 by Κώστας Λάβαρης
Σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού του Bioshock Infinite, Ken Levine, το Burial at Sea Episode 2 θα διαρκεί περίπου πέντε με έξι ώρες.

[youtube:jmpni3i6]
[/youtube:jmpni3i6]

Το BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 θα κυκλοφορήσει τελικά για PC, PlayStation 3 και Xbox 360 στις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της 2K Games.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Feb 2014 02:19 #141089 by Κώστας Λάβαρης
Στο Burial At Sea - Episode 2 DLC θα περιλαμβάνεται ένα προαιρετικό mode, το 1998 mode, στο οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσετε το επεισόδιο χρησιμοποιώντας μόνο stealth τακτικές.

Πολύ καλή η προσθήκη αυτού του mode μιας και θα είναι ενδιαφέρουσα πρόκληση για όσους το δοκιμάσουν. Υπάρχουν πολλοί λάτρεις του stealth στοιχείου.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Feb 2014 04:04 #141096 by Γιώργος Λόλας
Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα προσθέσουν stealth στοιχεία στο Episode 2! Δε σταματάει να με εκπλήσει αυτό το... μικρό παιχνιδάκι :D

More
03 Apr 2014 23:29 - 07 Jan 2015 10:50 #142865 by Κώστας Λάβαρης
Ο Γρηγόρης Βούλγαρης έπαιξε το BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two DLC, και μας το παρουσιάζει μέσω του review που ετοίμασε. Το Episode Two διαθέτει τρομερό στόρι, πανέξυπνες αναφορές και δείχνει να κλείνει ιδανικά τα κεφάλαια της Rapture και της Columbia.

[youtube:ke2j1g08]
[/youtube:ke2j1g08]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 07 Jan 2015 10:50 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
30 Jun 2016 18:41 - 30 Jun 2016 18:48 #183308 by Πιέρρος Φουστέρης

Ανακοινώθηκε και επίσημα το BioShock: The Collection, το οποίο θα περιέχει remastered εκδόσεις και των 3 παιχνιδιών της σειράς, μαζί με όλα τα single-player DLCs! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση και δείτε το announcement trailer!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 30 Jun 2016 18:48 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Jul 2016 02:16 #183348 by Πιέρρος Φουστέρης
Δείτε screenshots από το BioShock: The Collection στην gallery της σχετικής είδησης !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Aug 2016 16:33 - 11 Aug 2016 21:17 #186209 by TT
Replied by TT on topic Bioshock Infinite
Το Bioshock The Collection θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας. Όλα τους αξιόλογα παιχνίδια, με εξαίρεση το Bioshock 2 το οποίο, κατά την άποψή μου, ήταν μέτριο, σε σχέση τουλάχιστον με τα υπόλοιπα δύο.
Last edit: 11 Aug 2016 21:17 by TT.

More
12 Aug 2016 14:59 - 12 Aug 2016 15:02 #186228 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Bioshock Infinite

ExtraGeeky wrote: Το Bioshock The Collection θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας. Όλα τους αξιόλογα παιχνίδια, με εξαίρεση το Bioshock 2 το οποίο, κατά την άποψή μου, ήταν μέτριο, σε σχέση τουλάχιστον με τα υπόλοιπα δύο.

Εγώ έχω ασχοληθεί μόνο με το Bioshock 2 το οποίο όμως εμένα προσωπικά μου άρεσε.

Μάλιστα αργότερα πρόσθεσαν και μια νέα περιοχή στον χάρτη του singler player campaign κάτι που συμβαίνει ελάχιστες φορές.Συνήθως τα περισσότερα DLC αφορούν το multiplayer.Τώρα είμαι ενθουσιασμένος εν αναμονή της Remastered edition.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Aug 2016 15:02 by Blood Prince.

More
14 Oct 2016 21:37 #188688 by Παντελής Δασκαλέλος
BioShock: The Collection review

Ότι και να πω για την σειρά BioShock θα έλεγα ότι είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο της. Η παρούσα συλλογή περιλαμβάνει τρία από τα καλύτερα games της έβδομης γενιάς οικιακής γενιάς κονσολών, τα οποία αν δεν τα έχετε παίξει είναι σίγουρο ότι έχετε διαπράξει ένα έγκλημα απέναντι στον εαυτό σας. Κρίνοντας το όλο πακέτο συγκεντρωτικά θα έλεγα ότι είναι μια τίμια επανακυκλοφορία, αν και για να είμαι ειλικρινής περίμενα να πέσει λίγη παραπάνω δουλειά στο BioShock 2 και το BioShock: Infinite. Προσωπικά ξενέρωσα και από το πετσόκομμα του multiplayer στο BioShock 2, καθώς και από την αφαίρεση των σχετικών achievements, έστω κι αν κατανοώ ότι ανήκω στην μειοψηφία.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης