Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360) (2010)

More
24 Jul 2010 14:36 #75654 by Βασίλης Δρέττας
ειδι και εγω τη Beta και να πω την αληθεια δεν ειδα καμια διαφορα απο το call of duty mw2 δεν νομιζω να καταφερει να προσφερει τιποτα καινουριο στο ειδος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2010 15:25 #75661 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ με το που το είδα μου άρεσε πολύ και πιστεύω ότι πρέπει να είναι καλό, αλλά το Black Ops πρώτον επειδή τα Call Of Duty σαν τίτλοι ήταν πάντα καλύτερα νομίζω ότι θα υπερησχύση πάλι και ότι το Medal Of Honor θα είναι πάλι σε δεύτερη μοίρα, αλλά εμένα μου άρεσε πολύ έτσι όπως το είδα γιατί συνδυάζει Battlefield και Call of Duty αυτήν τη φορά και μακάρι να μην περαστεί έτσι απλά πάλι σαν ένα απλό FPS.

More
31 Jul 2010 07:47 #76074 by Sotaneg
Η Electronic Arts ανακοινωσε οτι η Limited Edition του Medal of Honor θα περιεχει εκτος των αλλων και μια beta για το Battlefield 3.
Βεβαια θα μπορεις να την χρησιμοποιησεις αρκετα αργοτερα, γυρω στο 2011...

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
01 Aug 2010 13:35 #76084 by Ιβάν
Μάλλον το Call of Duty θα υπερισχύσει! Πάντως καλό φαίνεται και αυτό. Crysis για μια ζωή ορέ! Ότι και να λέτε! :mrgreen: :lol:

More
01 Aug 2010 14:15 #76090 by dfk_7677
[youtube:1o8rypoh]
[/youtube:1o8rypoh]

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
01 Aug 2010 14:53 #76092 by Andr
πολυ καλο το νεο trailer

More
01 Aug 2010 17:15 #76099 by Lalo007
Οντως πολυ καλο :!:

More
01 Aug 2010 17:18 #76101 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα και βέβαια ειναι καλο! Linkin Park ρε!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Aug 2010 22:10 #76121 by Γιωργος Βλαχος
πολυ εντυπωσιακα τα βιντεακια!!!βλεπω να ειναι ανωτερο του καινουριου cod!!!

More
28 Aug 2010 15:00 #77412 by Μάνος Γρυπάρης
Medal of Honor preview
(το δημοσιεύω μόνο στο forum καθότι η είδηση είναι μικρή)

Στην E3 πήραμε μια πρώτη γεύση απ' το Medal of Honor

[youtube:vong7urw]
[/youtube:vong7urw]

Στην Gamescom, παίξαμε το παιχνίδι, σε αποστολή όπου ελέγχαμε ένα Apache AH-G4D, καταρρίπτοντας μόνο στόχους εδάφους. Το Apache είχε το αυτόματο όπλο του και τα hellfire missiles. Τα πυρομαχικά ήταν άπειρα, άρα δεν είχαμε θέμα. Επίσης, το ελικόπτερο "πήγαινε από μόνο του", δηλαδή εμείς ελέγχαμε μόνο το σκόπευτρο και τίποτε άλλο.

Το A.I. γενικά κυμαίνονταν σε καλό επίπεδο κι έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Με το αυτόματο καθαρίζαμε τους στρατιώτες και με τα hellfire missiles τα AA guns. Αφού ολοκληρώσαμε τα πρώτα objectives, η κατάσταση ζόρισε λίγο, καθώς υπήρχαν σημεία στην αποστολή όπου τα AA guns μας κατέρριπταν και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε έγκαιρα. Δεν φαίνονταν κιόλας τα ρημάδια! Ευτυχώς που σε κάθε σημειο υπήρχαν checkpoints, κάτι που εφαρμόζεται πολύ τελευταία, σε Action και FPS.

[youtube:vong7urw]
[/youtube:vong7urw]

Σε εκείνο το σημείο, έδωσα το controller στο διπλανό μου, ο οποίος είχε πει στην αρχή "δεν πολυπαίζω FPS". Τελικά το έβγαλε με την πρώτη! (μάλλον θα έπαιζε πολύ flight simulators).

Πάντως, σε αυτό το beta στάδιο που βρίσκεται το παιχνίδι, δοκιμάσαμε να κάνουμε διάφορα τρελά, όπως το να ρίξουμε ένα φιλικό ελικόπτερο. Όμως δεν δεχότανε damage και μάλιστα όταν το επιχειρήσαμε, την 2η φορά γύρισε ο προγραμματιστής και μας είπε "Don't do that!" Κι όταν σας κοιτάει αυτός ο τύπος...καταλαβαίνετε ότι δεν σας παίρνει για πολλά!

Γενικά η EA σκοπεύει να δημιουργήσει ρεαλιστικές αποστολές, όσο είναι αυτό εφικτό. Προσωπικά περιμένω απλά ένα συμπαθητικό FPS για τα fanboys και τίποτε το πρωτότυπο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)