Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360) (2010)

More
20 Dec 2009 17:08 #66959 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
πω καλα αν εχει και οχηματα και στο online θα ειναι και μαμω και σιγουρα θα γινει μαχη με το bad company.......απο περιεργια..η ιδια εταιρεια δεν τα βγαζει?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Dec 2009 20:00 #66968 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Καλό φαινεται το νέο Medal of honor. Από το βίντεο έχω την εντύπωση ότι δίνει περισσότερη ελευθερία στον παίχτη απ'ότι το Modern warfare.

PC user forever !!!

More
21 Dec 2009 00:23 #66977 by Μπάμπης Χαραλάμπους

christos13 wrote: πω καλα αν εχει και οχηματα και στο online θα ειναι και μαμω και σιγουρα θα γινει μαχη με το bad company.......απο περιεργια..η ιδια εταιρεια δεν τα βγαζει?

Το Online Μερος του Medal of Honor κατασκευάζεται απο την DICE που φτιαχνει το BF:BC2

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Feb 2010 17:22 #68454 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Διπλή μηχανή γραφικών για το Medal of Honor

Όπως διαβάσατε λοιπον, το MOH δεν θα εχει μια μηχανη γραφικών όπως έχουν και όλα τα παιχνίδια αλλα 2, την Unreal Engine 3 και την Frostbite Engine.

Η Unreal Engine 3 είναι αυτή που είδαμε και στο trailer του παιχνιδιου και θα χρησιμοποιηθεί για το Single Player mode.

Απο την άλλη, η Frostbite Engine θα χρησιμοποιηθεί απο την πλευρά της DICE για το multiplayer τομεα του MOH. Με λιγα λόγια αυτό σημαίνει πως τα περιβάλοντα θα είναι 100% καταστρέψιμα όπως ακριβώς και στο Battlefield 1943.

Πάντως θα είναι καπως περιεργο απο την μια να βλέπεις στο single αλλα γραφικα και στο multi κατι τελειως διαφορετικο. :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Feb 2010 20:16 #68458 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Δλδ τα γραφικα στο multi θα ειναι καλητερα απο το απλο.....και γενικως θα ειναι περιπου σαν το cod,χειροτερα ή καλητερα?

More
01 Feb 2010 22:17 #68461 by Μπάμπης Χαραλάμπους

christos13 wrote: Δλδ τα γραφικα στο multi θα ειναι καλητερα απο το απλο.....και γενικως θα ειναι περιπου σαν το cod,χειροτερα ή καλητερα?

Οχι απαραίτητα. κατα την γνώμη μου τα textures είναι πολυ πιο καλα στην Unreal Engine 3 παρα στην Frostbite. Η Frostbite Engine εχει περισσότερο σκοπο την ρεαλιστικότητα ως προς την φυσική παρα την λεπτομέρια.

Το single player, ίσως να μην χρειάζεται τόσες πολλες καταστροφες και κατεδαφίσεις κτηρίων. Ισως να βολεύει ετσι το σενάριο ή λόγω του οτι οι εχθροί δεν μπορουν να παίξουν τοσο εξυπνα όπως ενας ανθρωπος και δεν χρειαζονται τόσες κατεδαφισεις και εστιάζονται περισσότερο στην λεπτομερια.

Παντως κατα την γνωμη μου, το αποτέλεσμα που θα εχουμε πιστευω πως θα είνια πολυ καλο

More
01 Feb 2010 22:27 #68462 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ωραια και κατι αλλο....μην μου πεις οτι θα στον online τομεα το gameplat θα ειναι σαν το battlefield που δεν μπορεις να πατας ταυτοχρονα w+a ή d για να πας διαγωνια?θα αυτοκτονησω ΛΟΛ....το λεω αυτο γτ μου φενετε η Dice ασχοληθηκε και με το battlefield

More
02 Feb 2010 00:16 #68464 by Μπάμπης Χαραλάμπους

christos13 wrote: ωραια και κατι αλλο....μην μου πεις οτι θα στον online τομεα το gameplat θα ειναι σαν το battlefield που δεν μπορεις να πατας ταυτοχρονα w+a ή d για να πας διαγωνια?θα αυτοκτονησω ΛΟΛ....το λεω αυτο γτ μου φενετε η Dice ασχοληθηκε και με το battlefield

Εμμ αυτο που λες δεν ισχυει(!)

More
02 Feb 2010 13:55 #68467 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
επαιξα το battlefield bad company 2 beta και μου συνεβαινε αυτο....πατουσα shift να τρεξω αλλα ταυτοχρονα δεν μπορουσα να παω διαγωνια....αν δεν πατας το τρεξιμο γινεται αλλα οταν το πατας δεν γινεται και ειναι τεραστια χαζομαρα

More
02 Feb 2010 14:15 #68468 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος

BigBoss wrote: Διπλή μηχανή γραφικών για το Medal of Honor

Όπως διαβάσατε λοιπον, το MOH δεν θα εχει μια μηχανη γραφικών όπως έχουν και όλα τα παιχνίδια αλλα 2, την Cry Engine 3 και την Frostbite Engine.

Η Cry Engine 3 είναι αυτή που είδαμε και στο trailer του παιχνιδιου και θα χρησιμοποιηθεί για το Single Player mode.

Απο την άλλη, η Frostbite Engine θα χρησιμοποιηθεί απο την πλευρά της DICE για το multiplayer τομεα του MOH. Με λιγα λόγια αυτό σημαίνει πως τα περιβάλοντα θα είναι 100% καταστρέψιμα όπως ακριβώς και στο Battlefield 1943.

Πάντως θα είναι καπως περιεργο απο την μια να βλέπεις στο single αλλα γραφικα και στο multi κατι τελειως διαφορετικο. :roll:

Συγγνώμη αλλά σίγουρα θα είναι η Frostbite engine & Cry engine 3? Η εικόνα δείχνει τη Frostbite και την Unreal engine και κάπου διάβασα ότι θα χρησιμοποιείται η Frostbite και μια τροποποιημένη μορφή της Unreal engine.

PC user forever !!!