Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis 2

More
23 Mar 2011 09:01 #91281 by dfk_7677
Replied by dfk_7677 on topic Crysis 2
[youtube:3vty9562]
[/youtube:3vty9562]

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2011 16:49 #91299 by Νίκος Καραχάλιος

Reith wrote: Εγω επαιξα την beta με ενα φιλαρακι στο pc και το μονο που ειδα, ηταν ενα Call of Duty με nanosuit...Τι killcams ειχε, τι perks, killstreaks ιδια, ακομα και ταμπλετες για το ονομα σου εχουν βαλει...Δηλαδη ελεος τι ξεφτιλα...Γιαυτο ολα τα fast-paced fps ειναι επηρεαζονται παρα πολυ απο το cod τωρα πια...Παλι καλα που εχουμε το battlefield δηλαδη..

Συγνωμη αλλα θα το κανω ξανα reply γιατι πολυ απλα μερικοι δεν παραδεχεστε καποια πραγματα...Το Crysis ειναι ενα φοβερο fps αλλα δεν ειναι κατι που θα αλλαξει τα δεδομενα..Το οτι μοιαζει με το CoD ΙΣΧΥΕΙ και λεω παρα πανω το γιατι...Το επαιξα και σε pc και σε ps3 και το multi δεν με εξεπληξε ιδιαιτερα ωστε να πω ''Πω το πηρα πρωτη μερα!''..Εγω περιμενω πολλα να δω απο το single player γιατι εκει το game ειναι φοβερο...Το multi ενταξει τιποτα το ιδιαιτερο αφου εκτος απο το nanosuit ολα τα αλλα μου θυμιζουν (δυστηχως) CoD..Μην το αρνειστε ελεος δηλαδη...

More
23 Mar 2011 17:08 #91301 by Γιάννης Μπόκας

Reith wrote: Το multi ενταξει τιποτα το ιδιαιτερο αφου εκτος απο το nanosuit ολα τα αλλα μου θυμιζουν (δυστηχως) CoD..Μην το αρνειστε ελεος δηλαδη...

Γιατί δυστυχώς; Δεν σου αρέσει το CoD και το λες αυτό; Και γιατί λες "τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο το nanosuit"; Το nanosuit ειναι ολο το θέμα.

More
23 Mar 2011 18:13 #91306 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Crysis 2

x_yannis wrote:

Reith wrote: Το multi ενταξει τιποτα το ιδιαιτερο αφου εκτος απο το nanosuit ολα τα αλλα μου θυμιζουν (δυστηχως) CoD..Μην το αρνειστε ελεος δηλαδη...

Γιατί δυστυχώς; Δεν σου αρέσει το CoD και το λες αυτό; Και γιατί λες "τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο το nanosuit"; Το nanosuit ειναι ολο το θέμα.

Πες τα χρυσόστομε!+1
Μα είναι FPS, με τι θες να μοιάζει το multi... με το Pro? Για το multi του CoD που κάθε χρόνο είναι σχεδόν ίδιο δεν λέει κανείς τίποτα!

More
23 Mar 2011 18:15 - 26 Mar 2011 23:24 #91307 by Νίκος Καραχάλιος

x_yannis wrote:

Το CoD εχει πεσει κατα ΠΟΛΥ αν και επαιζα μανιωδως το multi και του MW2 αλλα και Black Ops και πλεον εχει καταντησει μονοτονο...Το nanosuit ειναι πολυ ωραιο αλλα τωρα με ενα ''Maximum Armor'' ή ενα ''Stealthsuit enabled'' πιστευετε ολοι πως μπορει να κρατησει τοσο πολυ και να μην γινει μονοτονο?Δεν νομιζω...Το bad company 2 για παραδειγμα με κραταει ακομα και τωρα ζεστο..Γιατι?Επειδη εχει φρεσκο gameplay και ειναι απλα μονο του μια κατηγορια...

Alcatraz wrote:

x_yannis wrote:

Πες τα χρυσόστομε!+1
Μα είναι FPS, με τι θες να μοιάζει το multi... με το Pro? Για το multi του CoD που κάθε χρόνο είναι σχεδόν ίδιο δεν λέει κανείς τίποτα!

Δεν λεει κανεις τιποτα???Ας γελασω!!Ολοι λενε πως το CoD εχει καταντησει μονοτονο και γραφικο χωρις τιποτα αλλο να προσφερει...Αν παρακολουθουσες videos απο machinima με commentators και εβλεπες τι γινεται κατω στα comments θα καταλαβαινες τι κραξιμο τρωει το CoD...
Last edit: 26 Mar 2011 23:24 by Νίκος Καραχάλιος.

More
27 Mar 2011 23:06 #91451 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Λοιπόν, είμαι μέσα στα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, μόλις μπήκα στο metro station. Ναι ξέρω είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά σαν 1η εντύπωση μου άρεσε. Στην ανάλυση έχω αυτήν που τελειώνει σε 1050 (προ τελευταία στην σειρά νομίζω) με advanced specs και πιάνω μέσο όρο περίπου 40 frames? Ίσως λίγο πάνω. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τι λέτε εσείς για το game? Σας αρέσει?

More
10 May 2011 13:51 #93121 by dfk_7677
[youtube:3m8gg24k]
[/youtube:3m8gg24k]

[img

[img

More
10 May 2011 18:30 #93165 by Μάνος Γρυπάρης
Crysis 2: Retaliation Pack
Το πρώτο DLC του Crysis 2.

Στα χνάρια που χάραξε το Call of Duty: Black Ops, η EA Games ετοιμάζει DLC για το Crysis 2 που θα φέρει τον τίτλο "Retaliation Pack". Το DLC θα περιλαμβάνει κι αυτό με την σειρά του τέσσερα νέα multiplayer maps και συγκεκριμένα τα Shipyard, Park Avenue, Transit και Compound.

Το πιθανότερο είναι να δούμε το Retaliation Pack να κυκλοφορεί online στις 17 Μαϊου. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή του, ενώ υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο καθυστέρησης, εξαιτίας των προβλημάτων του Playstation Network.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 May 2011 22:31 #93183 by call of duty
Replied by call of duty on topic Crysis 2
δε το εχω παιξει και θελω να ρωτησω τα εξης για το multiplayer του:
ειναι απλο ή δυσκολο?
εθιστικο ή μετα απο λιγο βαρετο?
ευκολο να γινεις καλος ή δυσκολο?

More
18 May 2011 13:19 #93533 by dfk_7677
Διαθέσιμο είναι πλέον το DLC Retaliation Pack. Το DLC διατίθεται στην τιμή των 9.99$ και περιέχει 4 νέα map.

Transit

Shipyard

Park Avenue

Compound

Όλα τα multiplayer modes είναι διαθέσιμα για τα 4 map.

[img

[img