Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis 2

More
02 Feb 2011 22:33 #89147 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Crysis 2

rafor wrote: Πολυ μικρες μου φαινονται.Ειδικα στα 2GB Ram παραξενευτηκα πιο πολυ.Επισης πως και υποστηριζει Vista?Αμα τα στοιχεια ισχυουν, τοτε θα εκαναν υποχωρησεις για να μπορουν ολοι να παιζουν το παιχνιδι.

Μάλλον ο σκοπός τους είναι να το παίξουν όσοι περισσότεροι γίνεται για να μαζέψουν λεφτά για κανένα νέο τίτλο. Αυτό που περιμένω να δω πιο πολύ και από το ίδιο το game, είναι η υποστήριξη του community σε mods :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2011 02:37 #89162 by dfk_7677
Replied by dfk_7677 on topic Crysis 2
[youtube:xa5npjbn]
[/youtube:xa5npjbn]

System Requirements for Crysis 2:

Internet connection required for activation
CPU: Intel Core 2 Duo 2 Ghz, AMD Athlon 64 x2 2 Ghz or better
GPU Nvidia GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon 3850HD 512Mb RAM or higher
Memory: 2 GB of RAM
Hard Drive Space: 9 GB
DVD-ROM with 8x speed
Audio: DirectX9c compatible
Keyboard, mouse or Xbox 360 controller for Windows

Πηγή: Crysis German Facebook page

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
03 Feb 2011 14:51 #89169 by Κωνσταντίνος Τσουρέκης
Ακριβώς θα βγει και στις κονσόλες για να μαζέψουν λεφτά για το επόμενο game. Η συνταγή Crysis 1 έπιασε για το 2 θα δούμε στις 25 του Μάρτη οπότε γιατί όχι Crysis 3 στο μέλλον;

More
03 Feb 2011 18:39 #89174 by F33L
Replied by F33L on topic Crysis 2

Nikos-PC wrote: Τέλεια γραφικά. Για να παίξει κάποιος όμως το παιχνίδι σε full γραφικά θα πρέπει να περιμένει κάποια χρόνια γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει τώρα κάρτα γραφικών που να μπορεί να σηκώσει το Crysis 2. :rolleyes:

ε ναι.. οπως εγινε και με τα παλια.. ενας πολυ αναμενόμενος τιτλος Nonetheless

More
03 Feb 2011 22:51 #89181 by Βασίλης Δρέττας
επαιξα την beta στο xbox 360 . να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ κακο το multiplayer σπασμοδικη κινηση,lag κ.α . ελπιζω να το βελτιωσουν αρκετα στο τελικο προιν γιατι ετσι δεν θα προσεκλισει πολυ κοσμο το παιχνιδι

More
04 Feb 2011 17:15 #89211 by Γιάννης Μπόκας
Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος ανακοινώθηκαν και επίσημα από την EA

bond wrote: επαιξα την beta στο xbox 360 . να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ κακο το multiplayer σπασμοδικη κινηση,lag κ.α . ελπιζω να το βελτιωσουν αρκετα στο τελικο προιν γιατι ετσι δεν θα προσεκλισει πολυ κοσμο το παιχνιδι

Εμένα η beta μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είχα ούτε lag ούτε τίποτα. Το μόνο πρόβλημα ήταν τις πρώτες μέρες που μου κόλλαγε στο lobby.

More
05 Feb 2011 14:57 #89257 by dfk_7677
Replied by dfk_7677 on topic Crysis 2
Παρουσίαση αλλά και συζήτηση για το game θα γίνει στο EA Challenge 2 .

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
05 Feb 2011 19:08 #89289 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Crysis 2
Εγώ περιμένω από την Crytek και κανένα νέο τίτλο. Κάτι διαφορετικό από το Crysis. Όχι ότι δε μου άρεσε το πρώτο, ακόμα παίζω διάφορα mods. Απλά με τέτοιο ταλέντο που έχουν, θα μπορούσαν (με ακούς Crytek?!) να φτιάξουν ένα open-world game σε φάση GTA. Αρκεί βέβαια μαζί με το παιχνίδι να είχαμε δώρο έναν υπερυπολογιστή :lol:

More
06 Feb 2011 14:18 #89332 by Γιάννης Μπόκας

geololj wrote: Εγώ περιμένω από την Crytek και κανένα νέο τίτλο. Κάτι διαφορετικό από το Crysis. Όχι ότι δε μου άρεσε το πρώτο, ακόμα παίζω διάφορα mods. Απλά με τέτοιο ταλέντο που έχουν, θα μπορούσαν (με ακούς Crytek?!) να φτιάξουν ένα open-world game σε φάση GTA. Αρκεί βέβαια μαζί με το παιχνίδι να είχαμε δώρο έναν υπερυπολογιστή :lol:

Ωραίο ακούγεται σαν ιδέα! Αν σου απαντήσει η Crytek και τελικά το κάνει, να ζητήσεις ποσοστά! :lol: Πιστεύω στα επόμενα 5-10 χρόνια να γίνει κάτι τέτοιο...

More
06 Feb 2011 15:41 #89341 by Βασίλης Δρέττας

x_yannis wrote: Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος ανακοινώθηκαν και επίσημα από την EA

bond wrote: επαιξα την beta στο xbox 360 . να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ κακο το multiplayer σπασμοδικη κινηση,lag κ.α . ελπιζω να το βελτιωσουν αρκετα στο τελικο προιν γιατι ετσι δεν θα προσεκλισει πολυ κοσμο το παιχνιδι

Εμένα η beta μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είχα ούτε lag ούτε τίποτα. Το μόνο πρόβλημα ήταν τις πρώτες μέρες που μου κόλλαγε στο lobby.

μπορει να φταιει που το δοκιμασα την πρωτη μερα. παντως νομιζω οτι στο crysis ταιριαζει περισσοτερο η ζουγκλα παρα η πολη