Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis 2

More
17 Feb 2011 21:06 #89925 by Μπάμπης Χαραλάμπους

IloveGames wrote: έτσι δεν είναι?

Όχι. Οι συντακτες και γενικα όσοι ασκουν κάποιο επαγγελμα που εχει σχέση με τα video games, έχουν στην κατοχή τους διαφορα παιχνίδια πολυ καιρο πριν κυκλοφορησουν. Άρα δεν είναι απαραίτητα απο μέσα, μπορει να ειναι και κάποιος ακυρος (beta tester, reviewer) που να το ανέβασε.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2011 23:47 #89927 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Το ελαφρος πονηρο μυαλο μου παει και καπου αλλου εμενα ομως.Γιατι να μην διερευσε επιτιδες?και μαμω τις διαφιμισεις....παιζεις το παιχνιδι οπως θα ειναι στη τελικη εκδοση, τιγκα στα bugs χωρις να μπορεις να το ευχαριστιθεις οπως πρεπει.Και μαλλον πιανει το κολπακι...εχω μεινει εκπληκτος με το ποσοι γραφουν σε φορουμ που κατεβαζουν το παιχνιδι οτι μολις βγει εφυγαν για αγορα

More
18 Feb 2011 14:58 #89939 by rafor
Replied by rafor on topic Crysis 2
Και εγω αυτο υποψιαζομαι.Δεν θα το αφηναν ετσι ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι.Κατα ποσο δηλαδη μπορει να εγινε τοσο ''αθορυβα'' και καποιος εκλεψε το παιχνιδι χωρις να τον παρει κανεις χαμπαρι.Πολυ φαντασια εχουν μερικοι...

More
18 Feb 2011 15:03 #89943 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Crysis 2

rafor wrote: Και εγω αυτο υποψιαζομαι.Δεν θα το αφηναν ετσι ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι.Κατα ποσο δηλαδη μπορει να εγινε τοσο ''αθορυβα'' και καποιος εκλεψε το παιχνιδι χωρις να τον παρει κανεις χαμπαρι.Πολυ φαντασια εχουν μερικοι...

Γιατί, ποιος είπε κάτι τέτοιο; Σου λέμε μέσα απ' την εταιρία αγόρι μου, που ο καθένας έχει πρόσβαση! Τι άλλο θα ακούσω σήμερα; ](*,)

More
18 Feb 2011 15:08 #89945 by Βασίλης Δρέττας

christos13 wrote: Το ελαφρος πονηρο μυαλο μου παει και καπου αλλου εμενα ομως.Γιατι να μην διερευσε επιτιδες?και μαμω τις διαφιμισεις....παιζεις το παιχνιδι οπως θα ειναι στη τελικη εκδοση, τιγκα στα bugs χωρις να μπορεις να το ευχαριστιθεις οπως πρεπει.Και μαλλον πιανει το κολπακι...εχω μεινει εκπληκτος με το ποσοι γραφουν σε φορουμ που κατεβαζουν το παιχνιδι οτι μολις βγει εφυγαν για αγορα

συμφωνω μαζι σου φιλε μου. ειμαι σχεδον συγουρος οτι ειναι ενα διαφημιστικο κολπακη της EA

More
18 Feb 2011 18:46 #89950 by rafor
Replied by rafor on topic Crysis 2
Ενταξει, Alcatraz και το παιδι που φερνει τους καφεδες και αυτος που καθαριζει τις τουαλετες εχουν προσβαση.Λετε καποιος απο την development team να εκανε κατι τετοιο?Εγω δεν το νομιζω πραγματικα.

More
19 Feb 2011 18:47 #89999 by Γιάννης Μπόκας
Crysis 2 Limited Edition

EAstore: 39.99 €
Steam: 49,99€

More
19 Feb 2011 19:01 #90000 by freemmorpg
Replied by freemmorpg on topic Crysis 2
Εμενα ολο το σκηνικο με την υπερ-στολη και τις ικανοτητες μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το Bad Company 1 και το Modern Warfare 1(χρονολογικα τοτε βγηκε το Crysis) Μολις βγει και το 2 θα μπορουμε να κανουμε και τη δευτερη συγκριση τιτλων.

mmo

More
20 Feb 2011 00:28 #90006 by Andr
Replied by Andr on topic Crysis 2
επαιξα σημερα το crysis 2.απλα κορυφαιο.ειδικα στο τομεα γραφικων ειναι φανταστικο.θα ειναι απο το καλυτερους τιτλους της χρονιας σιγουρα

More
20 Feb 2011 02:35 #90013 by Χρήστος Γκουρμπάτσης

rafor wrote: Ενταξει, Alcatraz και το παιδι που φερνει τους καφεδες και αυτος που καθαριζει τις τουαλετες εχουν προσβαση.Λετε καποιος απο την development team να εκανε κατι τετοιο?Εγω δεν το νομιζω πραγματικα.

Φιλε να σου πω και εγω μια υποθεση εκανα δεν ειμαι και σιγουρος.Παντως αν ειναι οπως τα λεω το κολπακι επιασε και με το παραπανω.εχουν τρελαθει ολοι.βλεπω, σε sites που κατεβαζουν το παιχνιδι, γραφουν για προπαραγγελειες ολοι κλπ και οτι οταν θα βγει εφυγαν σουμπιτοι για αγορα...