Η επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Halo φεύγει από την Microsoft
Η Bonnie Ross αποτελεί παρελθόν για λόγους υγείας.
Η Bonnie Ross, επικεφαλής της 343 Industries, παραιτήθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης της Microsoft. Θα ασχοληθεί με ένα «οικογενειακό ιατρικό ζήτημα».
Η Ross δήλωσε: «Είμαι απίστευτα περήφανη για τη δουλειά που έχουν κάνει όλοι στην 343 Industries με το Halo Infinite, την Master Chief Collection, την τηλεοπτική σειρά Halo και τόσα άλλα», είπε. «Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω δίπλα στην ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια και να είμαι μέρος ενός σύμπαντος που αγαπώ».
Αν και η Ross προχωρά, είπε ότι το Halo έχει ένα "λαμπρό" μέλλον μπροστά του, προσθέτοντας ότι είναι ενθουσιασμένη για τους fans να δουν τι επιφυλάσσει το στούντιο για το μέλλον της σειράς. Η Ross ευχαρίστησε επίσης τους fans για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Ξεκίνησε την καριέρα της στη Microsoft το 1994 και έφτασε μέχρι αντιπρόεδρος και επικεφαλής της 343 Industries στον τελευταίο της ρόλο. Φεύγει εντελώς από τη Microsoft, όχι μόνο από την ομάδα της 343. Ο Pierre Hintze γίνεται ο νέος επικεφαλής της 343.
«Μετά από περισσότερα από 28 χρόνια στο gaming στη Microsoft, συμπεριλαμβανομένων 15 ετών που ηγήθηκε της 343 Industries και της Halo στα πιο φιλόδοξα βήματα προς τα εμπρός, η Bonnie Ross θα εγκαταλείψει τη Microsoft και θα περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της», δήλωσε η Microsoftl. "Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία της στην 343 κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα κυκλοφόρησε τα Halo 4, Halo 5, Halo: The Master Chief Collection, την τηλεοπτική σειρά Halo και το Halo Infinite. Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Επικεφαλής Παραγωγής θα γίνει ο Pierre Hintze. Η ομάδα της 343 εργάζεται σκληρά για την αποστολή του Winter Update, του μεγαλύτερου μέχρι τώρα update του Halo Infinite."
Συνδεδεμένος με αυτό, ο Bryan Koski γίνεται διευθυντής της ομάδας franchise στην 343, ενώ η Elizabeth Van Wyck θα επιβλέπει τις επιχειρηματικές και λειτουργικές ομάδες της 343.
Το Winter Update του Halo Infinite κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου.