Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DOOM (2016)

More
19 Apr 2016 16:19 - 19 Apr 2016 16:20 #180295 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic DOOM

cgd wrote: Το DOOM είναι για... αρρωστημένα γούστα :lol:

Σχετικά με το Multiplayer:

Έπαιξα αρκετά rounds, λίγο Team Deathmatch, περισσότερο το καινούργιο mode Warpath.

Στο game γίνεται χαμός, είναι πολύ fast-paced, και έχουν προσθέσει πολλά animation και δυνατότητες για να σε "πωρώνει".

Το Warpath mode (capture/defend μια περιοχή που κινείτε σιγά σιγά γύρω στον χάρτη) μου άρεσε αρκετά, υπάρχει παρόμοιο σε άλλο παιχνίδι;

Γενικά όμως, είναι φαύλος κύκλος από kills και άμεσο respawn, και το βαρέθηκα γρήγορα... Δεν νομίζω να κρατήσει το ενδιαφέρον για τους περισσότερους casual παίχτες.

Ίσως το single player αξίζει, λογικά θα είναι τα κλασικά δωμάτια με χαμηλό φωτισμό και τα τέρατα να πετάγονται από το πουθενά με πολλές σφαίρες και αίμα παντού! Άλλα με μόνο 13 ώρες δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά, όταν το multiplayer δεν κρατά.

Κάτι ανάλογο με το warpath δεν υπάρχει ακριβώς, όμως ποιο ενδιαφέρον για μένα είναι το Last Man Standing.Έχει κάτι ανάλογο το νέο DOOM;
Last edit: 19 Apr 2016 16:20 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2016 17:43 #180298 by A
Replied by A on topic DOOM
Το νέο doom κράτησε την πάλι του ταυτότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περισσότερο έπαιξα deathmatch και το βρήκα διασκεδαστικό, θα με κούραζέ αν αργούσε το respawnκαι όχι επειδή είναι γρήγορο κι αυτό γιατί κάποιοι απο εμάς έχουν ελάχιστο χρόνο. Λοιπόν μάγκες η παιχνιδαρα αξίζει, αντερα έξω και συκωταριές και καλό πασχα :P

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
19 Apr 2016 23:51 - 19 Apr 2016 23:55 #180319 by Myrmidon

efane wrote: Το νέο doom κράτησε την πάλι του ταυτότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περισσότερο έπαιξα deathmatch και το βρήκα διασκεδαστικό, θα με κούραζέ αν αργούσε το respawnκαι όχι επειδή είναι γρήγορο κι αυτό γιατί κάποιοι απο εμάς έχουν ελάχιστο χρόνο. Λοιπόν μάγκες η παιχνιδαρα αξίζει, αντερα έξω και συκωταριές και καλό πασχα :P

Περίεργο.Σε sites του εξωτερικού διαβάζω ότι οι περισσότεροι που το δοκίμασαν το θάβουν. Είναι, γράφουν, πολύ αργό και έχει κλέψει στοιχεία από COD και συναφή παιχνίδια και αυτά τα δύο αφαιρούν αρκετή από την αίσθηση ενός αυθεντικού DOOM.

Και που να δεις τι γράφουν στο Steam.
Last edit: 19 Apr 2016 23:55 by Myrmidon.

More
20 Apr 2016 15:44 #180341 by A
Replied by A on topic DOOM
Όχι ρε εντάξει , δεν θα κάτσω καν να συγκρίνω doom με cod, πολλοί έχουν θάψει παιχνίδια που για μενα μπορούσαν να είναι game of the year. Σεβαστά τα όσα γράφεις , κάποιο fans είπαν ότι τους άρεσαν τα γραφικά, και εγώ γουστάρω τρέλα doom αλλα οκ μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν τρελάθηκα κιόλας.
Το δοκίμασα και μου άρεσε το μόνο που μένει είναι το campaign ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
21 Apr 2016 15:52 #180394 by Myrmidon

efane wrote: Όχι ρε εντάξει , δεν θα κάτσω καν να συγκρίνω doom με cod, πολλοί έχουν θάψει παιχνίδια που για μενα μπορούσαν να είναι game of the year. Σεβαστά τα όσα γράφεις , κάποιο fans είπαν ότι τους άρεσαν τα γραφικά, και εγώ γουστάρω τρέλα doom αλλα οκ μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν τρελάθηκα κιόλας.
Το δοκίμασα και μου άρεσε το μόνο που μένει είναι το campaign ;)

Σίγουρα η αντικειμενική άποψη σε θέματα παιχνιδιών έχει τον τελικό λόγο για κάθε επιλογή τους, είτε για να παίξει κανεις είτε για να τα ψηφίσει, ή να τα αναδείξει με οποιοδήποτε τρόπο.

Θεωρώ τον εαυτό μου παιδί της γενιάς Doom Quake/Quake Arena Unreal/Unreal Tournament, και γνωρίζω καλά ότι δεν θα ξανά έχουμε παιχνίδια με "βεληνεκές" αντάξιο των προαναφερθέντων. Ωστόσο περιμένω από το νέο DOOM μια σημαντική ανταπόκριση για τον χρόνο που θα ξοδέψω με αυτό.

More
06 May 2016 16:31 #180963 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Bethesda ανακοίνωσε τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις που πρέπει να έχει ένα PC για να παίξει το DOOM. Επίσης, έδωσε στην δημοσιότητα την ημερομηνία "ανοίγματος" των server για multiplayer. Όσοι θέλετε να αγοράσετε την ψηφιακή έκδοση του DOOM, μπορείτε να την κατεβάσετε νωρίτερα, από τις 11 Μαΐου. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:

More
13 May 2016 15:58 #181286 by Myrmidon
Είδα και διάφορα unboxings της collector edition. Το άγαλμα είναι τεράστιο για collectors έκδοση. Έχει ανεμιστήρα με φωτισμό στη βάση που δουλεύει με μπαταρίες. B)

More
14 May 2016 15:48 #181314 by Myrmidon
Εντάξει το ξέρω ότι έχετε "χαθεί" στις πίστες του νέου DOOM και δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε εδώ. Φαντάζομαι επισης ότι θα έχετε βρει τα μυστικά επίπεδα του πρώτου DOOM σε κάθε ένα από τα νέα επίπεδα του καινούριου. :woohoo:

Attachments:

More
15 May 2016 18:11 #181354 by Myrmidon
Ένα συγκριτικό PC/Consoles :lol:

Και εδώ ολόκληρο το walkthrough, γιατί αν περιμένουμε από το Gameworld Live θα γεράσουμε :lol: :silly: :P

More
15 May 2016 21:31 #181365 by Alexandros Michalas
Replied by Alexandros Michalas on topic DOOM

Ένα συγκριτικό PC/Consoles :lol:

Αν και δεν είδα όλο το video, δεν νομίζω να αναφέρουν ένα απο τα πιο βασικά επιχειρήματα. (υπέρ της PC version).
Mouse & Keyboard gaming experience B)
vs
Gamepad gaming experience :pinch:

Nuff said... :whistle: