Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DOOM (2016)

More
07 Jan 2016 21:30 #175000 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic DOOM
Κοντεύει.....

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Feb 2016 17:31 - 04 Feb 2016 17:33 #176324 by Myrmidon
13/5

Μετράω ήδη ημέρες και γυαλίζω καραμπίνα :woohoo: Days until 13/5

PS To nVidia. Please please please release Pascals BEFORE 13/5...or else I will never buy your cards again....ever.....I promise :angry:
Last edit: 04 Feb 2016 17:33 by Myrmidon.

More
21 Mar 2016 16:52 - 21 Mar 2016 16:53 #178384 by Τάσος Νικολακόπουλος
Όσοι αναπολείτε το παλιό Doom 64 στο Nintendo 64, θα χαρείτε να μάθετε πως ένας modder το ετοιμάζει για PC. Η έκδοση θα είναι ενισχυμένη με αρκετές προσθήκες που θα κάνουν καλύτερο το παιχνίδι και ονομάζεται Brutal Doom 64. Εσείς που ανυπομονείτε για την κυκλοφορεία του DOOM τον Μάιο, μπορείτε να αναμένετε και την κυκλοφορία του Brutal Doom 64 μέσα στο έτος. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:
Last edit: 21 Mar 2016 16:53 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
26 Mar 2016 22:14 - 06 Apr 2016 02:20 #178810 by Στέφανος Λέγος
Replied by Στέφανος Λέγος on topic DOOM

Με αφορμή το βίντεο του τελευταίου update στο σχετικό άρθρο για το DOOM , θέλω να πω το εξής.
Αν και υπερσύγχρονο, με γραφικά τρομερά κτλ μου έβγαλε κάτι old-school, κάτι από unreal tournament, κάτι από Quake III Arena.
Μπορεί να είναι η ιδέα μου, μπορεί η νοσταλγία, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι καλοδεχούμενο.
Last edit: 06 Apr 2016 02:20 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Mar 2016 07:26 - 27 Mar 2016 07:29 #178829 by Myrmidon

Aman wrote: Με αφορμή το βίντεο του τελευταίου update στο σχετικό άρθρο για το DOOM , θέλω να πω το εξής.
Αν και υπερσύγχρονο, με γραφικά τρομερά κτλ μου έβγαλε κάτι old-school, κάτι από unreal tournament, κάτι από Quake III Arena.
Μπορεί να είναι η ιδέα μου, μπορεί η νοσταλγία, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι καλοδεχούμενο.

Λογικό είναι μιας και οι developers επιδίωξαν κάτι τέτοιο.Εμένα μου θύμισε περισσότερο Quake III Arena. Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί αρκετός κώδικας από το Arena,με τις απαραίτητες τροποποιήσεις φυσικά.Όποιος έχει ασχοληθεί με τον προγραμματισμό είτε επαγγελματικά είτε αρκετά ερασιτεχνικά, καταλαβαίνει τι εννοώ.

Wikipedia :
".....Another challenge they encounter is to build a game that is unique enough to establish its own identity, while "being faithful" to other games in the series....."
Last edit: 27 Mar 2016 07:29 by Myrmidon.

More
04 Apr 2016 19:50 #179381 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Είναι ωμό, είναι βίαιο, έχει μεγάλη δόση gore και ξυπνάει αναμνήσεις! Το αγάπησα ήδη!!!!

More
06 Apr 2016 02:26 - 06 Apr 2016 02:53 #179481 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic DOOM

Doom preview

Έπαιξα την beta αυτό το τριήμερο. Είχε δύο διαθέσιμα modes, τα Team Deathmatch και Warpath. Το Warpath είναι το κλασικό mode όπου πρέπει να κάνετε capture σημεία στον χάρτη. Υπήρχαν μόλις δύο maps, ένα ανοιχτό με γέφυρες (gothic style) κι ένα δεύτερο πιο sci-fi με κάπως πιο κλειστούς χώρους.

Από τα διαθέσιμα όπλα, το Super Shotgun, το Sniper Rifle και Lightning Gun αν θυμάμαι καλά με την συνεχόμενη ακτίνα είναι αυτά που ξεχώρισαν. Το Assault Rifle είναι αρκετά ρηγμένο καθώς κάνει πολύ μικρό damage ανά σφαίρα. Όσοι ξέρουν καλό σημάδι θα βολευτούν με το Sniper Rifle το οποίο εξαπολύει μια μικρού μεγέθους ακτίνα, η οποία όμως κάνει πολύ υψηλό damage. Επιλέγετε αν θα στοχεύσετε άμεσα ή αν θα κάνετε zoom με δεξί κλικ (κλασικό sniper). Το Super Shotgun είναι ότι πρέπει για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από online FPS, όπως εγώ, αφού δεν έχει μεγάλη ακρίβεια.

Αφήστε δε που το input lag δεν παλεύεται. Δεν μπορείς να στοχεύσεις σαν άνθρωπος. Highlight είναι η μεταμόρφωση σε Revenant, εκεί όπου εξαπολύετε ρουκέτες και εξυψώνεστε με jetpacks, έχοντας παράλληλα μεγαλύτερο armor. Απλά OP, τι να λέμε.

Κατά τα άλλα το επίπεδο των αντιπάλων ήταν πολύ υψηλό. Πήραμε μόνο μια μικρή γεύση. Προσωπικά ανυπομονώ να το παίξω για το campaign. Ακόμα στην συντακτική ομάδα δεν έχουμε αποφασίσει ποιος θα αναλάβει το review. Είδωμεν. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 06 Apr 2016 02:53 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Apr 2016 23:12 #180147 by Στέφανος Λέγος
Replied by Στέφανος Λέγος on topic DOOM
Είδατε το πρόσφατο τρέιλερ με το customization για όπλα και armor που έδωσε η Bethesda στη δημοσιότητα;

Προσωπικά πιστεύω πως το multiplayer θα είναι το big thing του DOOM, καθώς το online σήμερα αποτελεί τη μερίδα του λέοντος στο gaming.
Πάλι καλά δηλαδή που θα έχει και campaign mode... Άρα η πρόκληση θα είναι καλοί σταθεροί και γρήγοροι servers και σωστό balance σε όπλα και power-ups. Για το ότι θα υπάρχει κοσμοσυρροή, το θεωρώ δεδομένο.

More
19 Apr 2016 02:55 - 19 Apr 2016 02:57 #180280 by Cgd
Replied by Cgd on topic DOOM
Το DOOM είναι για... αρρωστημένα γούστα :lol:

Σχετικά με το Multiplayer:

Έπαιξα αρκετά rounds, λίγο Team Deathmatch, περισσότερο το καινούργιο mode Warpath.

Στο game γίνεται χαμός, είναι πολύ fast-paced, και έχουν προσθέσει πολλά animation και δυνατότητες για να σε "πωρώνει".

Το Warpath mode (capture/defend μια περιοχή που κινείτε σιγά σιγά γύρω στον χάρτη) μου άρεσε αρκετά, υπάρχει παρόμοιο σε άλλο παιχνίδι;

Γενικά όμως, είναι φαύλος κύκλος από kills και άμεσο respawn, και το βαρέθηκα γρήγορα... Δεν νομίζω να κρατήσει το ενδιαφέρον για τους περισσότερους casual παίχτες.

Ίσως το single player αξίζει, λογικά θα είναι τα κλασικά δωμάτια με χαμηλό φωτισμό και τα τέρατα να πετάγονται από το πουθενά με πολλές σφαίρες και αίμα παντού! Άλλα με μόνο 13 ώρες δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά, όταν το multiplayer δεν κρατά.
Last edit: 19 Apr 2016 02:57 by Cgd.

More
19 Apr 2016 11:24 #180286 by Τάσος Μαραγκός
Replied by Τάσος Μαραγκός on topic DOOM
Και εμενα δν με ενθοθσιασε το multiplayer.Αν και fan του Quake Arena,Unreal κτλ αυτο δεν με ενθουσιασε.Ισως να δοκιμασω το single κομματι αλλα πολυ χλωμο!!!