Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wildstar

More
17 Aug 2011 14:58 #97464 by anxisfanis
Wildstar was created by anxisfanis
To επόμενο μεγάλο MMO έφτασε, τουλάχιστον σύμφωνα με την NCsoft. Ο Γερμανός εκδότης μιλάει ήδη για το Guild Wars 2 στην gamescom, αλλά τώρα επιτέλους αποκαλύπτει και τα σχέδια του MMO καλιφορνέζικου στούντιο της NCsoft Carbine που δουλεύουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το εν λόγω παιχνίδι ονομάζεται WildStar , και είναι μια περιπέτεια φαντασίας με έμφαση στο δυναμικό και πολυεπίπεδο περιεχόμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2011 23:48 #97471 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Ανέβηκε άρθρο για το Wildstar kai to Guild wars 2! Κάντε κλίκ εδώ

More
19 Mar 2014 18:47 #142069 by Μάνος Γρυπάρης
Η εμπειρία μας με το Wildstar στη beta:

Διαβάστε το preview

Όπως έγραψε και στην εισαγωγή της η Χριστιάνα, τo EVE Online έχει εφαρμόσει πρώτο αυτό το ιδιόμορφο play-to-pay μοντέλο. Το peak του ήταν 500.000 συνδρομητές και βασιζόταν σε συνδρομή για πολλά χρόνια μέχρι που έδωσε κι αυτή την προαιρετική επιλογή, με το economy (τιμή πώλησης συνδρομής για in-game currency να ορίζεται από τους παίκτες). Το ότι το βλέπουμε στο Wildstar είναι ευτυχές γεγονός και μακάρι να συνεχίσει και σε άλλα MMORPG που βασίζονται σε συνδρομή για να τα παίξουμε εξ ολοκληρου, καθώς θα επιβραβεύονται όσοι λιώνουν με τις ώρες.

Στο PvP το level 50 που απαιτείται για τα ranked και τα Warplots (όπου λαμβάνουν χώρα τα sieges απ' ότι έχω καταλάβει) είναι κάπως υπερβολικό. Ήδη για να φτάσεις στο level 30 πρέπει να σου βγει το λάδι. Δηλαδή το να ζητάς απ' τον χρήστη level cap για να παίξει ranked PvP πάει πολύ. Δεν είναι League of Legends.

Κατά τα άλλα στον τεχνικό τομέα μου αρέσει και πιστεύω ότι θα κλέψει αρκετό κόσμο από το World of Warcraft. Πρώην devs της Blizzard είναι αυτοί. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Mar 2014 02:21 #142244 by Themis Exarchos
Replied by Themis Exarchos on topic Wildstar
Ωραιο το preview!Κυνηγαω να φτασω το lvl cap (50) για να δω το pvp στο μεγαλειο του.Τα γραφικα ανωτερα του WoW και λογω gameplay θα πιασει πολυ απο το κοινο του.Θα βοηθησει και το pay to play γιατι καλη η Blizzard αλλα την πληρωνει ο κοσμος χρυση.

Εμαθα απο το forum και τις ημερομηνιες beta για οποιον εχει key. :wink:
21/3 16:00 - 24/3 09:00
4/4 17:00 - 7/4 10:00
18/4 17:00 - 21/4 10:00
2/5 17:00 - 5/5 10:00

More
22 Mar 2014 14:01 #142255 by Dimitris
Replied by Dimitris on topic Wildstar
είναι το Wildstar Online για Beta?Γιατι μου βγάζει error.

More
02 May 2014 01:35 #143976 by Μάνος Γρυπάρης
Τελευταία beta αυτό το τριήμερο! Περιμένουμε την άποψή σας!

Όπως σας ανακοινώσαμε ήδη διεξάγεται διαγωνισμός για Wildstar beta keys μέσω Facebook οπότε δηλώστε συμμετοχή!

Εχουνε περισσέψει αρκετά οπότε αν αφήσετε reply θα σας στείλουμε άμεσα.

Άντε και καλό κάψιμο. Ίσως κάνουμε κάποιο βιντεάκι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 May 2014 17:15 #144002 by Χριστιάνα Θάνου
Το Wildstar είναι από τα πιο ωραία MMORPG του 2014. Από όσο έχω παίξει έχει πλάκα και μοιάζει με το WoW σε διάφορους τομείς, κάτι που για εμένα είναι καλό μιας και μ αρέσει το WoW :P
Το σύστημα μάχης με τα telegraphs είναι genius γιατί εύκολα ξεφεύγει κανείς από τις επιθέσεις των mobs αλλά σπαστικό στο PvP γιατί θα καταλήξετε να κάνετε κύκλους με τους αντιπάλους για να τους πετύχετε.
Τα quests είναι αρκετά ενδιαφέροντα θα έλεγα και μ αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείτε άνετα να τα παραδώσετε και μέσω του κινητού, χωρίς να είναι ανάγκη να γυρίσετε στον Quest giver.
Το PvE έχει πολλά να προσφέρει με Dungeons και Raids οπότε αξίζει να φτάσει κανείς τον χαρακτήρα του ψηλά.
Τέλος το σύστημα πληρωμής είναι το καλύτερο μιας και μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή σας με πραγματικά χρήματα ή να κάνετε farming και να μαζέψετε ένα αντικείμενο το οποίο σας κάνει extent το subscription για 30 ημέρες.

More
06 May 2014 18:35 #144261 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Wildstar
Δείτε πως μπορείτε να το παίξετε για λίγες μέρες δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ .

More
06 May 2014 20:05 #144267 by Jester
Replied by Jester on topic Wildstar

Glamorous wrote: Από όσο έχω παίξει έχει πλάκα και μοιάζει με το WoW σε διάφορους τομείς, κάτι που για εμένα είναι καλό μιας και μ αρέσει το WoW :P

Συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παίξω ένα παιχνίδι σαν το WoW (ακόμα και τα γραφικά του είναι άσχημα...εχμ, ιδιαίτερα εννοώ όπως του WoW) και να μην παίξω το ίδιο το WoW (όπου έχω και καβάτζα 7-8 εκατομμύρια παίκτες και ξέρω ότι θα βρω κόσμο για grouping).

Glamorous wrote: Το PvE έχει πολλά να προσφέρει με Dungeons και Raids οπότε αξίζει να φτάσει κανείς τον χαρακτήρα του ψηλά.

Αν μου έδιναν ένα ευρώ κάθε φορά που άκουγα ή διάβαζα κάτι αντίστοιχο για κάθε MMORPG που βγήκε μετά το WoW τώρα θα ήμουν πλούσιος. Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά κρατάω (πολύ) μικρό καλάθι.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
07 May 2014 17:03 #144297 by tony g
Replied by tony g on topic Wildstar
ποιο άραγε θα γίνει free 2 play γρηγορότερα; wildstar ή teso;