Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wildstar

More
14 May 2014 03:47 #144624 by Μάνος Γρυπάρης

tzoymtzoym wrote: ποιο άραγε θα γίνει free 2 play γρηγορότερα; wildstar ή teso;

Καλή ερώτηση. Στην παρούσα φάση το Wildstar είναι ήδη Play to pay δηλαδή όσοι λιώνουν θα μπορούν με in-game currency να αγοράσουν την συνδρομή τους όταν κυκλοφορήσει.

Πιστεύω ότι η Bethesda ως πιο σκληροπυρηνική και περήφανη για το προϊόν της θα κρατήσει την συνδρομή περισσότερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2014 00:24 #145186 by Saber Riders
Replied by Saber Riders on topic Wildstar
το wildstar εχει τ συστημα το EVE και εχει και φυσικά μηνιαία συνδρομή η τιμή σε κάθε server αλλάζει(για το ingame ) για να γινει f2p δεν νομίζω άπλα ίσως να ρίξουν τις τιμές για το ingame άλλα το παιχνίδι είναι πληρέστερο από τα τελευταία μμο που έχουν βγει!

More
01 Jun 2014 22:58 #145298 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Απ'οτι είδα το Wildstar φαίνεται τρομερό και το art style του είναι εκπληκτικό. Ας ελπίσουμε να μην χαθεί γρήγορα όπως τα υπόλοιπα mmo πέραν του WoW.

More
04 Jun 2014 01:18 #145362 by Adon
Replied by Adon on topic Wildstar
Κατέβασα το Wild Star και εκεί που πάει να κάνει το patch με λεέι ότι ι ραμ μ δεν εχει αρκετο χωρο (3GB) ''Θα συνεχίσετε την εγκατάσταση Ναι ι Οχι'' Τωρα τι κανω? :(

More
04 Jun 2014 01:39 #145363 by Μάνος Γρυπάρης
Ειναι γνωστο το προβλημα διαχειρισης RAM. Θα σου προτεινα να εχεις τουλαχιστον 8GB.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Jun 2014 13:47 #145375 by Χριστιάνα Θάνου
Προφανως δεν σου λεει για την RΑΜ αλλα για τον χωρο που εχεις στον σκληρο. Αυτο το θεμα μου το βγαζει μονο οταν εχει γεμισει ο δισκος και εχουν μεινει μερικα megabyte μεσα. Εχω την εντυπωση οτι το μπερδεψες.

More
11 Jun 2014 23:30 #145663 by Μάνος Γρυπάρης
Η Χριστιάνα έγραψε σήμερα το review του Wildstar αφού πρώτα το έλιωσε σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε το review και...ψηθείτε για online multiplayer. Σκεφτόμαστε να παίξουμε μία ημέρα όλοι οι συντάκτες και να το δούμε.

Κάντε κλικ εδώ για να γράψετε το username σας, τον server και το race .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Jul 2014 16:39 #147287 by Esperos
Replied by Esperos on topic Wildstar
Το ξεκίνησα και εγώ αλλά δε μπορώ να πω ότι με τράβηξε πολύ. Σαφώς ότι πιο ολοκληρωμένο έχει βγει ως τώρα ως νέο ΜΜΟ ωστόσο κάτι με χαλάει! Ίσως οι Chars που είναι υπερβολικά πολύ cartoon.

More
30 Jul 2014 16:48 #147288 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

aposperittis wrote: Ίσως οι Chars που είναι υπερβολικά πολύ cartoon.

και εγώ αυτό το θεματάκι έχω, και είναι ο κύριος λόγος που δεν ασχολήθηκα με WoW και Wildstar

More
09 Oct 2014 02:10 #150223 by Petros
Replied by Petros on topic Wildstar
Εμένα δεν είχα πρόβλημα με τα γραφικά ή το παιχνίδι. Απλά το Concept δεν μου άρεσε. Δεν με ελκύει το Sci fi style που είχε. Αυτο νομίζο ότι είναι ένα μεγάλο πρόβλημά του.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR