Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wildstar

More
09 Oct 2014 03:54 #150227 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Wildstar
Εμένα δε με τράβηξε το σύστημα που έδειχνε στο έδαφος τις επιθέσεις. Όσο έπαιξα τουλάχιστον μου φάνηκε ότι δεν χρειάζεται να αποφεύγεις τα attacks, πέρα από τα elite mobs και τα bosses.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2014 06:42 #150472 by FetaMeSousami
Replied by FetaMeSousami on topic Wildstar
Απο dungeons/raids τι ξερετε? Εχω ακουσει πως γενικα εχει αρκετα δυσκολα group instances, και αν ισχυει ψηνομαι αρκετα :D

More
30 Oct 2014 13:31 - 30 Oct 2014 15:26 #151261 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Wildstar
Η Carbine Studios ανακοίνωσε ότι πλέον από σήμερα επιτρέπει στο WildStar την μεταφορά του χαρακτήρα σας από PvE σε PvP server (και αντίστροφα) για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Παρόλα αυτά, "Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες αφού ορισμένοι παίκτες θα χρησιμοποιούν τους PvE servers για να κάνουν level up χωρίς τους κινδύνους ενός PvP server και μετά θα μετακομίζουν όταν θα φτάσουν το μέγιστο δυνατό level. Όπως και να έχει, πιστεύαμε ότι η επικοινωνία των παικτών μεταξύ τους ήταν πολύ πιο σημαντική. Σε κάθε περίπτωση θα ελέγχουμε την όλη κατάσταση".
Πείτε μας την γνώμη σας :cheer:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 30 Oct 2014 15:26 by Donnie Darko.

More
03 Sep 2015 22:21 #168379 by Στέφανος Λέγος
Σήμερα έχουμε επιτέλους τ ην ημερομηνία μετάβασης σε F2P !
Έτσι λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου το Wildstar θα γίνει free-to-play, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων MMORPGs.

More
29 Sep 2015 15:16 #169241 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Aπό σήμερα free-to-play το Wildstar! Δείτε το νέο τρέιλερ.

More
10 Jun 2016 16:19 #182451 by Τάσος Νικολακόπουλος
Το Wildstar είναι πλέον διαθέσιμο μέσω Steam. Φυσικά, μπορείτε να παίξετε δωρεάν, ενώ υπάρχουν νέα DLC πακέτα που μπορείτε να αγοράσετε. Αν έχετε λογαριασμό Steam, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάστε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) το Wildstar. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:

More
11 Jun 2016 13:28 #182482 by Θέμης Αθανασόπουλος
Μάλλον θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία. Είχα παίξει όταν είχε πρωτοβγεί. Φαινόταν πολύ ενδιαφέρον από την αρχή και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπεσε τόσο έξω. Παίζει το μόνο MMO για το οποίο θέλει να πληρώσει ο κόσμος συνδρομή είναι το WoW