Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

More
12 Sep 2010 17:49 #78354 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Lord of the Rings Online εντελώς δωρεάν!

Τουλάχιστον για την ήπειρο της Αμερικής.

Η υπόσχεση που είχαν δώσει οι Developers του Lord of The Rings Online έγινε πραγματικότητα. Το παιχνίδι πλέον έχει γίνει Free to Play, δηλαδή μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ. Δυστυχώς όμως η επιλογή αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ευρώπη. Το νέο κατεστημένο ισχύει μόνο στην Αμερική και όπως δήλωσαν οι κατασκευαστές, η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικούς λόγους οι οποίοι θα επιλυθούν σύντομα.

Για να κατεβάσετε το Lord of the Rings Online πρέπει να πάτε στο επίσημο site , όπου πλέον υπάρχει και ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσα από το οποίο προμηθεύεστε διάφορα καλούδια, όπως νέα expansions, in-game αντικείμενα και άλλα πολλά. Η είδηση βρήκε πολλούς fans του παιχνιδιού ικανοποιημένους, αφού τα videogames για το οποία πληρώνατε συνδρομή σπάνια διατίθενται δωρεάν ύστερα από ένα χρονικό διάστημα. Το Lord of the Rings Online υποστηρίζει το Direct X 11 και τα πρώτα δείγματα από την έκθεση PAX 2010 στον τομέα των γραφικών ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε το παιχνίδι να γίνεται Free to Play και στην Ευρώπη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2010 18:10 #78366 by Νικολής Ασημάκης
Τι να σου πω, εγώ μια χαρά παίζω στον αμερικάνικο.

More
24 Sep 2010 16:42 #79404 by Τάκης Σπύρου
Μήπως έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα είναι free και στην Ευρώπη?

More
28 Sep 2010 15:35 #79737 by Μάνος Γρυπάρης
Δοκίμασε κανείς να κάνει register δηλώνοντας κατοικία στην Αμερική? Μήπως πιάσει και μπει στο free? Λέμε τώρα..

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Sep 2010 15:46 #79740 by Νικολής Ασημάκης
Κατοικία στην αμερική; Πλάκα μου κάνεις; Το register που έκανα στο site δεν είχε τόπο κατοικίας απ'όσο θυμάμαι. Είχε μόνο Username και Password, μετά κατέβαζες και εγκαθιστούσες το παιχνίδι και έκανες log in με αυτά που επέλεξες παραπάνω. Και παίζουν πάρα πολλοί Ευρωπαίοι. Αν σκεφτείς πως στον Imladris που είμαι, είμαι μέλος ελληνικού Kinship αρκετών ατόμων.

More
14 Oct 2010 20:18 #81612 by nikos
Το lotro προς το παρόν είναι ftp μόνο στην Αμερική αφού στην Ευρώπη υπάρχει τεχνικό πρόβλημα που μάλλον έχει να κάνει με την μεγάλη ζήτηση του κόσμου και στο ότι οι servers θα είχαν πρόβλημα στο να σηκώσουν όλον αυτόν τον νέο κόσμο που θα έμπαινε.
H TURBINE ανακοίνωσε πριν απο δύο μέρες ότι οι νεοι subscribers ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο μόνο στην Αμερική οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν το ftp βγει και στην Ευρώπη. Κατά την γνώμη μου (την ταπεινή) το lotro όπως επίσης και το star wars:the old republic, θα σκίσουν γιατί έχουν μακράν το καλύτερο lore απο κάθε άλλο mmorpg.
Και κακά τα ψέμματα το lore είναι αυτό που μετράει .

More
02 Nov 2010 15:56 #83276 by Frank
εχει γινει ftp και στην Ευρωπη

εμενα με εψησε ενα φιλαρακι να το δοκιμασω

δεν εχω παιξει ποτε rpg δεν ξερω την τυφλα μου, αλλα μεχρι να βγει το manager εχω 2-3 μερες για το lotro

More
02 Nov 2010 16:21 #83278 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ το ξαναπαράτησα. Τα MMO με κρατάνε πολύ λίγο. Κάποια στιγμή θα ξαναπορωθώ και θα μπω για λίγο πάλι. :P

More
17 Dec 2010 20:16 #86317 by Esperos
Nicoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :bye:

Πες ειλικρινά σου έλειψα?

Επιτέλους παράτησες το LOTR OL? Ποιος φούρνος γκρεμίστηκε?

Άντε καιρός για νέες περιπέτειες! Το 2011 μας υπόσχεται πολλά! :cup:

More
17 Dec 2010 20:19 #86319 by Νικολής Ασημάκης
Καλώς τα μάτια μας τα δυο. Καιρό έχουμε να σε δούμε. Ναι, μου έλειψες, αν και δεν μπορείς πλέον να λες πως έχω υπολογιστή ενυδρείο καθώς πήρα καινούργιο. Όσο για το Lotro, οποιοδήποτε mmo να ήταν θα το παρατούσα. Προτιμώ τα single, το έχω ξαναπεί. Το μόνο online που με έχει κρατήσει μέχρι στιγμής είναι το League of Legends και ας μην σταμάτησε την πόρωσή μου με τα single.