Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

More
11 Apr 2009 22:09 #52113 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis wrote: Πάει χάλασες και εσύ......Τώρα τι μένει? Να παίζεις τάβλι σε κάνα καφενέ????

Μπα... Όχι ακόμα! Πιο πιθανό να με βρείτε σε καμιά συναυλία ή με φίλους για καφέ. Συνεχίζω να παίζω αλλά κλασσικά single-player παιχνίδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2009 21:23 #54212 by Esperos
Πήρε τα πάνω του πολύ το LOTR μετά το expansion! Αν και αρκετοί είπαν πως ξεφεύγει απο την ιστορία του Talkin ωστόσο τους άρεσε το πακέτο με τα νέα skills τις νέες φιλές και τα σχετικά.

More
14 Jun 2009 22:01 #54216 by Νικολής Ασημάκης
Είδα κάτι ingame video στο x-fire και ήταν πολύ γαμάτα. Άμα είχα αρκετά λεφτά θα ξανάρχιζα! :mrgreen:

More
21 Aug 2009 13:29 #58588 by nikos
paidia exo paiksei polla mmorpg alla tetoio megaleiodes game opos to lord of the rings online den exo paiksei .apistefto game play kai pano apola realistiko oxi opos sto wow paladinoi se rouketes ke elikoptera kai tsoperies gia tous pitsirikades.
apistefta orimoi paiktes to megalitero lore pou exo dei se game apistefta megaloi kosmoi .prepei na to deite.
to the review pou eida apo afto to site den mporo na po oti antikatoptrizei tin pragmatikotita alla kathe apopsi einai ipokeimeniki.
funs tou pve kai tou adventuring afto einai to game gia sas.pvp funs paikste wow to lotro den einai gia sas.

More
21 Aug 2009 14:54 #58595 by Νικολής Ασημάκης
Το review μου πρέπει να το παραδεχτώ πως έχει ορισμένες ελλείψεις τις οποίες ανακάλυψα αργότερα στο παιχνίδι, πάντως μιλάω πιο πολύ υποκειμενικά, δηλαδή τόσοι άλλοι (πχ aposperittis) που βρήκαν αρνητικά στο παιχνίδι έχουν λάθος; Πάντως πραγματικά είναι κορυφή για μένα (αν και σε κάποια φάση τολμώ να πω μου έλλειψε η μαγεία). Και για καμμένους με τον Άρχοντα όπως εγώ είναι παράδεισος. Ακόμα θυμάμαι μια νύχτα που έκανα απλώς βόλτες μαζεύοντας Minerals γιατί είχαμε πιάσει 4-5 άτομα ψιλή κουβεντούλα σχετικά με τα βιβλία και κατά πόσο είναι καλές οι αλλαγές της Turbine στην ιστορία. Άντε, φέτος τρίτη λυκείου (πότε πέρασε έτσι ο καιρός; :roll: ) και μετά τις εξετάσεις αν έχω καλό budget θα ξαναρχίσω! :mrgreen:

(Edit) Τώρα που το καλοσκέφτομαι, λογικό να μην είναι πολύ "εντός πραγματικότητας" το review γιατί το έγραψα όταν ξεκίνησε το game στην ευρώπη και με μια ματιά που έριξα μετά το major patch πριν το expansion, είχαν αλλάξει πολλά πράγματα. Και μιλάμε για μερικούς μήνες μετά, έτσι; :?

More
26 Oct 2009 17:43 #63479 by Αντώνης Μπιθούλκας
Τέλειο παιχνιδάκι! Κρίμα που δεν έχω καταφέρει να το παίξω ακόμα!

More
04 Aug 2010 13:49 #76243 by [Dimitra]
Έχει κανείς πρόβλημα με τα crack στα LOTR?
:(

More
04 Aug 2010 19:02 #76260 by Νικολής Ασημάκης

More
04 Aug 2010 20:02 #76262 by Lalo007
Να πω την αληθεια ουτε εγω καταλαβα... :evil:

More
12 Sep 2010 00:19 #78327 by Νικολής Ασημάκης
Ξανάρχισα σήμερα το Lotro στους δωρεάν servers. Το ίδιο γαμάτο παιχνίδι που παίζαμε μόνο που σε ορισμένα quest και στην πλειονότητα των deeds έχουν προστεθεί και αμοιβές turbine points για να αγοράζεις καλούδια από το κατάστημα (λίγα μεν, αλλά αρκετά για όσους δεν θέλουν να πληρώνουν συνδρομή που έχει ως αμοιβή πολλά turbine points μαζεμένα και ανά μήνα). Όποιος θέλει να παίξει να κατεβάσει το παιχνίδι από εδώ. Αν μπει κανείς, να μπει στον Imladris και να ψάξει ένα νάνο με το όνομα Flimli. :wink: