Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Jan 2008 07:58 #39642 by a Guest
Replied by a Guest on topic Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
Τα σπάω-γλου το παιχνιδάκι, μια ερώτηση μόνο: Έχει gamecards, και αν ναι κάθε πότε και σε τί μορφή? (Retail, Credit C. only, once per year κτλ)

Παίζει να 'ναι το καλύτερο MMO πριν το Warhammer online φυσικά... Όλοι λέγανε πως θα ξεχαστεί μετά το Tabula Rasa (που επίσης λέγανε πως θα είνια WoW Killer) αλλά μάλλον ξεχάστηκε το 2ο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2008 13:16 #39645 by Νικολής Ασημάκης
Έχει Game Card για 2 μήνες όπως στο WoW. Επίσης αν έχεις τη χρηματική ευχέρεια μπορείς να πληρώσεις απευθείας κάποιο ποσό (100 κάτι ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς) και να μην χρειαστεί να ξαναπληρώσεις ποτέ σου.

More
03 Jan 2008 17:54 #39649 by Petros
Εντάξει , δεν είναι και το καλύτερο, μην τα ισοπεδώνουμε όλα ^ ^. εγώ ένα παιχνιδι περιμένω STARGATE WORLDS!!! Tabula rasa (έτσι και έτσι) , το LOTRO(Μου άρεσαν τα γραφικά και οι χαρακτήρες αυτό που με χάλασε ήταν το παιχνιδι ^ ^) τίποτε δεν με συγκίνησε να αφήσω το wow

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
04 Jan 2008 18:11 #39682 by Esperos

Biltrax\ wrote: οοο... τα σπάει κυριολεκτηκά!!!! Αυτά είναι γραφικά!!! btw aposperitti, τι οθονάρα ειναι αυτή;;; 1680x1050....

Aν σου έλεγα πως είναι 22" και EIZO τι θα έλεγες?

Πάμε στους άλους τώρα... :twisted:

Λοιπόν το tabula τα γ@μησε όλα όπως τα είχαμε προβλέψει! Έχει τόσο κόσμο που απο το lag δε κουνιέται κανείς! Αρκεί να σας πω πως πολλές φορές μπαίνεις και σε σειρά αναμονής για να σε κάνει connect o server! Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το wow να ξέρετε...

Το warhammer απο πολλές γνώμες που το έχουν δει απο την beta μεταξύ των οποίων και εγώ σας λέω ότι τελικά μάπα το καρπούζι, αισχρή αντιγραφή του wow και τίποτε άλλο, μια απο τα ίδια αλλά λίγο προς το καλύτερο είναι το connan online.

Το LOTR είναι ότι καλύτερο σε γραφικά! δεν υπάρχει άλλο ως τώρα και είναι λογικό αφού μόνο αυτο έχει DirectX-10, όσο για το stargate που μας έχει πρήξει τα ......... σηκώτια ο φίλος μου ο Πέτρος λέω τα εξείς: Εδώ κοτσαμ warhammer με τέτοια ιστορία και όλα δείχνουν πως βγαίνει μούφα που το περιμένει ο κόσμος όλος σα τρελός εδώ και χρόνια και πάλι απέτιχε αν βγει όπως στην beta και θα κάνει την διαφορά το stargate που δε το ξέρει ούτε η μάνα του?

YΓ: Αυτά που είχα πει για το LOTR Δεν αλάζουν! Το πένεσα για τα γραφικά όχι για το gameplay του!

More
04 Jan 2008 19:36 #39684 by Vassilis
8O Πλάκα κάνεις ε; Δεν τα λέμε έτσι αυτά! xP hehe ναί σωστό, το ξέχασα.

More
06 Feb 2008 14:08 #40335 by Νικολής Ασημάκης

Photo από τη βραδιά που αγοράσαμε το πρώτο μας kinship house με την ελληνική kinship που είμαι τώρα!

More
06 Feb 2008 23:55 #40355 by Petros

aposperittis\ wrote:

Biltrax\ wrote: οοο... τα σπάει κυριολεκτηκά!!!! Αυτά είναι γραφικά!!! btw aposperitti, τι οθονάρα ειναι αυτή;;; 1680x1050....

Aν σου έλεγα πως είναι 22" και EIZO τι θα έλεγες?

Πάμε στους άλους τώρα... :twisted:

Λοιπόν το tabula τα γ@μησε όλα όπως τα είχαμε προβλέψει! Έχει τόσο κόσμο που απο το lag δε κουνιέται κανείς! Αρκεί να σας πω πως πολλές φορές μπαίνεις και σε σειρά αναμονής για να σε κάνει connect o server! Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το wow να ξέρετε...

Το warhammer απο πολλές γνώμες που το έχουν δει απο την beta μεταξύ των οποίων και εγώ σας λέω ότι τελικά μάπα το καρπούζι, αισχρή αντιγραφή του wow και τίποτε άλλο, μια απο τα ίδια αλλά λίγο προς το καλύτερο είναι το connan online.

Το LOTR είναι ότι καλύτερο σε γραφικά! δεν υπάρχει άλλο ως τώρα και είναι λογικό αφού μόνο αυτο έχει DirectX-10, όσο για το stargate που μας έχει πρήξει τα ......... σηκώτια ο φίλος μου ο Πέτρος λέω τα εξείς: Εδώ κοτσαμ warhammer με τέτοια ιστορία και όλα δείχνουν πως βγαίνει μούφα που το περιμένει ο κόσμος όλος σα τρελός εδώ και χρόνια και πάλι απέτιχε αν βγει όπως στην beta και θα κάνει την διαφορά το stargate που δε το ξέρει ούτε η μάνα του?

YΓ: Αυτά που είχα πει για το LOTR Δεν αλάζουν! Το πένεσα για τα γραφικά όχι για το gameplay του!

Με το warhammer το γαμήσανε! Από FPS , RTS σε MMO έλεος! από την άλλη το Conan δεν έχει τόσο φοβερή ιστορία.... ενώ το Stargate έχει και ιστορία και μεγάλη γκάμα πληροφορίες να πάρει και γραφικά θα έχει . Δεν με ενδιαφέρει τη λέτε όλοι , αλλά θα δεύτε όταν βγει το Stargate θα είναι τρομερό παιχνίδι! και θα προσφέρει πολλά πράγματα .

Εδώ κοτσαμ warhammer με τέτοια ιστορία και όλα δείχνουν πως βγαίνει μούφα που το περιμένει ο κόσμος όλος σα τρελός εδώ και χρόνια και πάλι απέτιχε αν βγει όπως στην beta και θα κάνει την διαφορά το stargate που δε το ξέρει ούτε η μάνα του?

Δεν το ξέρει ούτε η μάνα του eh; κανείς λάθος , πολλοί το ξέρουν τουλάχιστον στο εξωτερικό! Το Community είναι τεράστιο και οι Developers έχουν ασχοληθεί και με άλλα MMO (ΠΧ LOTRO). Αλλα εντάξει τη γνώμη σου λες και εγώ τη δικιά μου. Εμένα μου αρέσει το Stargate (Και οι δυο σειρές) και αντάξια έχει κερδίσει το βραβίο της μεγαλύτερης Sci fi Σειράς. Και επειδή από τη φαίνεται σου τη σπάω δεν θα σου ξανά αναφέρω τίποτα για το θέμα αυτό. Δεν είσαι ο μόνος που παίζει MMO, από ενδιαφέρων στο ανάφερα και μόνο αλλά υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
24 Feb 2008 16:13 #40951 by Νικολής Ασημάκης
Στην GDC αναφέρθηκαν στο καινούργιο μεγάλου μεγέθους patch Βοοκ 12. Ορίστε το preview! :wink:

More
24 Feb 2008 20:51 #40954 by o poutsoklis
an kai ontas asxetos me to xwro, problepw na 3efouskwnei grhgora. kan' te apla ena poll gia to posoi paizoun LOTRO. opws kai alla paixnidia ths turbine, etsi kai auto de nomizw na perpathsei polu (8umaste nomizw to dnd online)..

kai gia na kanoume kai ligh plaka, skefteite na bgaloun kanena bibliaraki-guide gia to LOTRO me titlo
"Players Supplement Of Lord Of The Rings Online"!!!
kanei wraio acronym me ta arxika grammata tou!!!

poutsoklis -- to sony scums: we will never forget! PSYGNOSIS

More
24 Feb 2008 21:02 #40955 by Νικολής Ασημάκης
Φίλε μου, σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών παικτών του Lotro με τους οποίους έχω συνομιλήσει (και ελλήνων κι ξένων) οι οποίοι "προέρχονταν" από το DnD Online ανέφεραν πως το Lotro πήρε τα καλά στοιχεία του DnD και γενικά είναι κλάσσεις ανώτερό του και είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Επιπλέον το "Players Supplement Of Lord Of The Rings Online" από πια αρχικά το έβγαλες γιατί δεν κατάλαβα...