Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan: Αξίζει?

More
28 Jul 2008 13:31 #45117 by Giannis
Γεια σας.
Θέλω την βοήθειά σας στο θέμα του Age of Conan.
Αυτή τη στιγμή παίζω Guild Wars αλλά σκέφτομαι να αγοράσω και το AoC.
Πoια είναι η γνώμη σας? Αξίζει να το αγοράσω?
Και αν ναι είναι καλύτερο από το GW?
:?:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2008 14:10 #45118 by Esperos
Φίλε LAGER επεσες στο καταλληλότερο site αλλα και στο καταλληλότερο ατομο (την αφεντια μου!) να σου πει για το conan! Εχουμε φτιαξει τεραστιο topic για το θεμα αυτο που με θλίψη διαπιστώνω πως δεν το εψαξες! Για αρχή λοιπόν θα σε παραπεμψω στα Links για να διαβασεις τα παντα για αυτο το παιχνιδι και φυσικα θα βγαλουμε και αλλα πολλα νεα θεματα.

Εδω θα μαθεις για τα: Attributes και Skills- Age of Conan armory-Age of Conan: Level Up
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... s&topic=44

Εδω θα παρεις μια γευση απο το review:
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... ent&id=447

Και τέλος εδω θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματακια, που ομως για να γινουν ακομα καλυτερα θελουμε και την συμετοχη σου!
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... forum&f=67

More
28 Jul 2008 15:11 #45120 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan: Αξίζει?
kalitero apo to GW den einai kai 8a sou sinistousa na perimeneis ligo na strosoune ligo akomi ta bugs an 8es katevaseto apo kana torrentadiko kai kane mou pm na sou doso trial na to deis

More
28 Jul 2008 15:32 #45121 by Esperos
Απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις PC (αν με πιανεις!) γιατι πολλα "bugs" οφειλονται σε αδυναμιες συστηματος, οχι οτι δεν εχει, αλλα οχι τοσα οσα του εναποθετουν.

More
28 Jul 2008 15:48 #45122 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan: Αξίζει?

aposperittis\ wrote: Φίλε LAGER επεσες στο καταλληλότερο site αλλα και στο καταλληλότερο ατομο (την αφεντια μου!) να σου πει για το conan! Εχουμε φτιαξει τεραστιο topic για το θεμα αυτο που με θλίψη διαπιστώνω πως δεν το εψαξες! Για αρχή λοιπόν θα σε παραπεμψω στα Links για να διαβασεις τα παντα για αυτο το παιχνιδι και φυσικα θα βγαλουμε και αλλα πολλα νεα θεματα.

Εδω θα μαθεις για τα: Attributes και Skills- Age of Conan armory-Age of Conan: Level Up
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... s&topic=44

Εδω θα παρεις μια γευση απο το review:
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... ent&id=447

Και τέλος εδω θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματακια, που ομως για να γινουν ακομα καλυτερα θελουμε και την συμετοχη σου!
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... forum&f=67

Η σωστή λέξη είναι Fanboy του Conan. Γιατί εσυ δεν μπορείς να δεις τα αρνητικά που έχει το Conan.
Όχι δεν αξίζει να το πάρεις τουλάχιστον όχι ακόμα. Αν παίζεις World of warcraft και δεν το έχεις βαρεθεί η αν το έχεις βαρεθεί περίμενε για κάτι καλύτερο. Καταρχήν για αυτούς που λένε να του δώσουμε ποιο πολύ χρόνο για να φτιαχτεί και ότι και το wow ήταν σκατά στην αρχή. Μην ξεχνάτε ότι το πληρώνετε και επειδή είναι ακόμα σε beta γιατί να μην ήταν free η τουλάχιστον φθηνότερο;

Μάλλον προσπαθούν να βγάλουν λεφτά για κάτι που δεν είναι ακόμα έτυμο και δεν αξίζει τα λεφτά του.
άλλα όπως φαίνεται τα αξίζει γιατί υπάρχουν ανθρώπου αρκετά ηλίθιοι για να πληρώνουν ένα όχι και τόσο ολοκληρωμένο παιχνίδι και είναι τόσο τυφλού που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι είναι κάλο παιχνίδι και βγάζουν όλες αυτές τις γελοίες δικαιολογίες. Το παιχνίδι έχει κάποιες καλές ιδέες η οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν σωστά και ούτε θα πραγματοποιηθούν.

Τα προβλήματα που έχει το παιχνίδι είναι άπειρα.
1) Κάποιες κλάσεις (Assasin etc) είναι broken και δεν λειτουργούν σωστά με αποτέλεσμα να είναι για τα σκουπίδια
2) Το Combat system πολύ ενδιαφέρον και έχει προοπτικές αλλά όχι με το Age of conan
3) Το Full voice Feature είναι τρομερό αλλά οταν μετά τα 20 lvl τελειώνει αισθάνθηκα οτι με κοροιδεψαν και επεισης ποιος ο λογος για cinematic talking αν δεν εχεις voice feature! κατι που χαλάει την όλοι εμπειρία του παιχνιδιου και ασχετα οτι σε εκνευρίζει, κατα τι γνώμη μου θα έρπεπε να υπαρχει σε ολο ή να μην ήταν cinematic style γιατι το παιχνιδι φαινεται μισο τελιωμένω

4) κάποιες από τις κλάσεις είναι Overpowered σε PVP καταστάσεις που κάποιες φορές δεν έχεις λόγο να πολεμήσεις  Το PvE σε PVP server είναι σκατά. Τα Respawns είναι πολλή γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να πεις μια λέξη και έχουν εμφανιστεί κάτι που το κάνει πολύ επαναλαμβανόμενο

4. Τα instancing δεν είναι και τόσο καλά φτιαγμένα κάθε zone έχει διάφορα inctance αλλά η ποιότητα >ποσότητα. Στο wow όταν αρχίζεις για πρώτη φορά ένα instance Deadmines ή Wailing Caverns για παράδειγμα είχε κάποιο challenge. Instancing στο AoC είναι είτε βαρετά και άπλα για να θαυμάζεις τα αξιοθέατα και τίποτε άλλο είτε τόσο δύσκολα για ένα Pug δυσκολεύετε να το κάνει

5) Η Economy και το invetory δεν είναι σωστά φτιαγμένα γιατί άμεσος γεμίζει με άχρηστα και χωρίς οργάνωση. και οπός στο wow κάθε πολύ έχει και το bank του άλλα στο AOC δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... είναι τόσο μεγάλες οι πόλις που άνετα χάνεσαι και ο ένας NPC είναι μακρύτερος από τον άλλο. Επίσης το Map είναι χάλια σχεδιασμένος και πολύ πρόχειρη δουλειά έπεσε στη δημιουργία του κάτι που μόνο σε παιχνίδια σαν το Baldur gate που δεν είναι Online θα έβρισκες κάτι τέτοιο, και από τι στιγμή που δεν μπορείς να πατήσεις ένα Zone και να μεγεθύνεις είναι άχρηστο.
6) αν εξαιρεθεί  το θέμα των Bugs που έχει για παιχνίδι από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο παιχνίδι βλέπεις ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει και αφού φαίνεται πάρα πολύ γιατί αυτοί το κυκλοφορούν; Αυτά θα μπορούσαν να φτιαχτούς πολύ εύκολα τα περισσότερα τουλάχιστον τα ποιο εμφανή, όπως για παράδειγμα τα πολλά quest είναι προβληματικά

7) αν και το system requirements είναι τρελά για να το παίξει σωστά δεν είναι εντελώς κακό άλλα το παιχνίδι δεν έχει τοσο φοβερα γραφικά τουλάχιστον ως τον τομέα των artist. Μεν έχει γραφικά ( βλέπε το νερο) αλλά δείχνουν μουντά και απλά έχουν γραφικά τίποτα άλλο. Οι χαρακτήρες απο τιν άλλοι δεν ειναι τόσο καλοφτιαγμένει ειναι λες και βγικαν απο το Cast της ταινίας Ίσους από την Ναζαρέτ

και αλλα πραγματα που διχνουν το παιχνιδι οτι ειναι μισοφτιαγμένο ειτε δεν ειναι φτιαγμένο ακομα ειναι
τα Tooltips τα οποία είναι απαράδεχτα και δεν δίνουν στο χριστή να καταλάβει πλήρως τη κάνει το item. Πως και τα spells δεν δινουν τοσες πολλες πληρωφορίες ας πουμε τα arrow lv1 τι διαφορα έχουν απο τα 40 lvl ; ασχετα οτι ειναι ποιο ακριβά

Καποια καλά ειναι
1)τα γραφικα αν και για μενα δεν δίχνουν αρκετα stylish
2)Αρκετά μεγάλος κοσμος που ομως κουράζει γιατι θα πρεπει να τρέχετε συνέχεια και το mount πολύ δύσκολα θα το πάρετε.
3)το Defense system ειναι κατι το διαφορετικο και μια καλι προσθικη

Τελος θα έπρεπε να προσέχουν λιγο το Beta καλύτερα και να μην το κυκλοφορουσαν σε τέτοιο χάλι. Μεν το wow μπορει να είχε bugs και τετοια αλλα τουλαχιστον δεν ειναι τόσα εμφανί , και το προσέχαν καλύτερα απο τι κανει η Funcom, η οποια προσπαθει να σας κοροιδεψει κανοντας Delay τα patches και τα βγάζει λίγα λιγα κανοντας σας να πληρωνετε ακόμα περισοτερα. Γιατι απο τη στιγμη που λετε οτι θα καλιτερεψει , το εχετε πιστεψει και περιμενετε να καλητερεψει και πληρωνετε απο πανο!

αυτα ηθελα να πω και να εκφράσω. Το World of warcraft ειναι και θα ειναι ενα πολυ καλο παινχιδι και καλυτερο απο το Age of conan. Τα γραφικα δεν εχουν τοσο συμασια οσο το styles και το Artist του παιχνιδιου. Οι διμιουργοι του wow ξέρουν τη κανουν και που πάνε.

Κατά τη γνώμη μου το Guild wars ήταν ποιο οργανωμένο και ποιο σωστά κατασκευασμένο απο το Aoc. Τοσο στα γραφικά τα οποία ήταν πολύ Stylish και ο χάρτης ήταν τρομερά κατασκευασμένος. Σου συστήνω περίμενε για κάτι καλύτερο παρα AOC

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jul 2008 15:53 #45123 by Petros

aposperittis\ wrote: Απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις PC (αν με πιανεις!) γιατι πολλα "bugs" οφειλονται σε αδυναμιες συστηματος, οχι οτι δεν εχει, αλλα οχι τοσα οσα του εναποθετουν.

Δικαιολογίες τις πλάκας. δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο σε ένα μέσο παίκτη. Γιατί πολύ απλά αν το παιχνίδι δεν είναι κατασκευασμένο για κάτι τέτοιο τότε να το προσέχαμε καλύτερα. Και επίσης τον εαυτό σου τον έπεσες μην προσπαθείς να πείσεις όλους γύρο σου με της φτηνές δικαιολογίες σου.

More
28 Jul 2008 16:11 - 28 Jul 2008 16:19 #45125 by Esperos
Το μονο φτηνο ειναι τα μεσα pc που εχετε πιστευωντας πως θα τα εχετε μια ζωη και θα πεζετε οτι καινουργιο βγαινει σα βασηλιαδες! Αν ειστε μεσοι χρηστες τοτε δεν λεγεστε gamers αλλα μεσοι χρηστες, το μονο που ειναι για εσας ειναι το wow και μερικα αλλα παιχνιδια λιγα χρονια πριν απο αυτο! Γιατί παιζω συνχρονα παιχνιδια  με 10fps ξεγελατε εσεις τους εαυτους σας και οχι εγω! Ο καλυτερος ειναι ο Iloveconsoles και 2-3 αλοι απο εδώ που ξεκαθαρισαν απο την αρχη την θεση τους και ειπαν δε γουσταρω τα τρελα παιχνιδια εχω ενα pcακι να κανω την δουλιτσα μου και μια συνχρονη κονσολα να παιζω τα παιχνιδια μου. Για αυτό λοιπόν πριν ανοιξετε το στομα ξανα σκεφτητε το δυο φορες γιατι οπως ειπα και στο shout ηρθα ανανεωμενος απο της διακοπες και εχω πολυ κεφι αλλα και καιρό να λογομαχησω  :twisted:

Υγ:Ποιος μηλαει για funboy???Ο wow lover??? Ο warlock που οτι και να κανει η Blizzard παντα ειναι Overpower σου διαφευγη μαλλον...και τελος στο ξαναπα αλλα μαλον εθελοτυφλης και μαλλον ανηκεις στους ηλιθιους που αναφερεις η Blizzzard ειναι η μονη εταιρια που πληρωνεις οτι και να κανει!!! η Funcom οτι βγαζει ακομα και το expansion τσαμπα ειναι.....μαθε καλυτερα κατι πριν το κρηνεις.....
Last edit: 28 Jul 2008 16:19 by Esperos .

More
28 Jul 2008 16:17 #45126 by Petros

aposperittis\ wrote: Το μονο φτηνο ειναι τα μεσα pc που εχετε πιστευωντας πως θα τα εχετε μια ζωη και θα πεζετε οτι καινουργιο βγαινει σα βασηλιαδες! Αν ειστε μεσοι χρηστες τοτε δεν λεγεστε gamers αλλα μεσοι χρηστες, το μονο που ειναι για εσας ειναι το wow και μερικα αλλα παιχνιδια λιγα χρονια πριν απο αυτο! Γιατί παιζω συνχρονα παιχνιδια  με 10fps ξεγελατε εσεις τους εαυτους σας και οχι εγω! Ο καλυτερος ειναι ο Iloveconsoles και 2-3 αλοι απο εδώ που ξεκαθαρισαν απο την αρχη την θεση τους και ειπαν δε γουσταρω τα τρελα παιχνιδια εχω ενα pcακι να κανω την δουλιτσα μου και μια συνχρονη κονσολα να παιζω τα παιχνιδια μου. Για αυτό λοιπόν πριν ανοιξετε το στομα ξανα σκεφτητε το δυο φορες γιατι οπως ειπα και στο shout ηρθα ανανεωμενος απο της διακοπες και εχω πολυ κεφι αλλα και καιρό να λογομαχησω  :twisted:

Λοιπόν η θέση μου είναι η εξής : Εγώ έχω ένα PC το οποίο μπορώ να παίζω όλα τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Φτηνό PC; Μια χαρα PC έχουμε και δεν χρειάζεται να ξοδεύεις 10000 ευρο για ένα παιχνίδι.
Και φιλε μου τα FPS ειναι κοροϊδία γιατί το μάτι δεν μπορεί να δει πάνω από 25 άρα δεν έχει νόημα να έχεις πάνω από τόσο.. το πολύ μέχρι 30 . μετά δεν βλέπεις διαφορά

More
28 Jul 2008 16:23 #45127 by Esperos
Ναι αλλα τα καρεδιασματα τα αντιλαμβανετε και με το παραπανω!!!!Επίσης ενα pc των 2000ε οτι και να του κανεις παντα μα παντα θα σου βγαζει 30fps ενω των 500ε αμα το τσιτωσεις παμε κατω των 30fps. Για να μη μιλισουμε για ζορια, ταχυτηττες Load, φωτοσκιασεις, οπτικα εφε και τα σχετικα...

More
28 Jul 2008 16:35 #45128 by Esperos
Παμε τωρα σε αυτα που γραφεις αναλυτικοτερα μιας και τα ειδα τωρα....

Τι ειδες στον Assasin που δε λειτουργουσε σωστά? Γιατι εγω μια χαρα τους βλεπω να σφαζουν μια χαρα με το poizon να θεριζει και ολα τα σχετικα.

Το combat ειναι ενδιαφερον αλλα δεν εχει προοπτικες με το coan....αναθεμα αν καταλαβαινεις και εσυ τι θες να πεις! Δηλαδη που θα ειχε? Στο wow? Στο stargate? Φιλε μου πολυ φοβαμαι πως εισαι καθαρα προκατελημενος και Funboy με wow και αλλα παραμυθοπαιχνιδια και δε βλεπεις μπροστα σου.

Το voice το εβγαλαν γιατι ειδη ηταν τεραστιο και παρα πολυ βαρυ παιχνιδι αν ηταν full voice θα ηθελες 100GB σκληρο κατι που θα ηταν στα επομενα αρνητικα σου σχολια!

Οπως ειπα και στο αλλο μου Post μη μιλας για overpower οταν η Blizzard εχει βγει και εχει δηλωσει πως ξεχωριζει τους warlock και φροντιζει σε καθε της expansion να μας το δειχνει αυτο.

Το παιχνιδι ειναι pvp και οχι τοσο pve λογικο ειναι να εχει καλυτερο συστημα pvp, αν και στα inc που εχω παει εγω τωρα που ειμαι πλεων 79lvl ειναι ανταξια του wow.

Και τελος αν προσεξες τα skill ειναι τσαμπα αρα λογικο ειναι αυτα που μαζευεις να πουλιουνται φτηνα αφου σε αντιθεση με το wow Που εχεις 80gold και μολις παρεις τα skilll σου πας 1.....