aposperittis\ wrote: Δεν ειπα οτι εχεις αδικο. Ομως το παιχνίδι που υπερασπιζεσαι είναι τα ιδια σκατα και μην σου πω χειροτερα αφου σου εχει πανηλιθια κουεστ όπως σκοτωσε δεκα χελωνες μετα εικοσι μετα τριάντα και στο τελος χελονοσουπα για δωρο. Εχει αρκετα bugs το ειπα και πριν αλλά προτιμω ένα ωριμο παιχνίδι για την ηλικια μου και κοντα του να ωριμασω και εγω σαν παιχτης και αυτο σαν παιχνίδι και να το Έχω μεσα στην καρδια μου παρά να περιμενω τρια χρονια όπως εκανε η blizzard.
Ποιο παιχνίδι υπερασπίζομαι; δεν υπερασπίζομαι κανένα παιχνίδι απλά λέω, και για το quest που λες δεν είναι αλήθεια γιατί και του conan το ίδιο είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι το λέτε μορουδιστικο το wow. Μια χαρά είναι το παιχνίδι και όχι δεν υπερασπίζομε το wow γιατί έχει και αυτό κάποια αρνητικά που όμως δεν είναι τόσο σημαντικά όπως στο conan. Για παράδειγμα εγώ προτιμώ να παίζω ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με κανονικό χάρτη και κόσμο και οι χαρακτήρες να φαίνονται cool και μια ιστορία γεμάτη με ήρωες που γνωρίζω παρά ένα παιχνίδι που είναι μισό τελειωμένο γεμάτο σημαντικά bugs και οι χαρακτήρες φαίνονται χαλιά. Έχω παίξει παρά πολλή ΜΜΟ όπως: LINEAGE 2 , MU ONLINE , DO ONLINE ,EVE ONLINE , Lotro , wow , conan , DND online , Silkroad online , city of heroes , Anarchy online, knite online. Μπορεί να είναι ποιο Mature όπως λες αλλά είναι 2-3 πραγματάκια που σε ξενερώνουν σε ένα παιχνίδι. Για παράδειγμα στο Guild wars σε ξενερώνει που όταν βγαίνεις έξω είσαι μόνο σου και μόνο σε πολύς βλέπεις άτομα αλλά τουλάχιστον δεν κάνει Loading κάθε 5 λεπτά αλλά μόνο σε πόλεις άσχετα που με το χάρτη μπορείς να μεταπηδάς σαν teleport κάτι που στο Conan δεν έχει. Στο WOW ο κόσμος του είναι τεράστιος και είναι ένας ενιαίος χάρτης και έχεις ποιο πολύ την αίσθηση ενός κόσμου παρά ενός παιχνίδι ούτε εδώ έχει teleport αλλά τουλάχιστον έχει Flying points. Στο conan τι έχει για να πηγαίνεις από μια περιοχή στην άλλοι? φυσικά του NPC αλλά τη χάρτης Ιανοί αυτός; είναι λες και παίζω ένα Single player παρά ένα MMO. Δεν είναι ούτε Neverwinder nights ούτε Baldur gate που να χρειάζεται τέτοιο σύστημα map.
Τα quest του wow δεν είναι πάντα έτσι γιατί και του conan πολλά είναι έτσι πήγαινε σκότωσε τα τέρατα και μετά πήγαινε εκεί μάζεψε αλλά τόσα πράγματα για να φτιαξω το potion, σκότωσε τόσους στρατιώτες. Τι αλλά quest δηλαδή θες; Στο expantion θα βάλουν και να σώνεις με άλογο ανθρώπους και να πολεμάς με ελικόπτερο και που το conan δεν πρόκειται να έχει ποτέ του. Επίσης το παιχνίδι αξίζει μέχρι τα 20 lvl μετά γίνετε μονότονο και βαρετό και πεφτει πολύ grinding κάτι που σε όλα τα παιχνίδια έχει αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο μονότονο. Και όταν πεθαίνεις πρέπει να περπατήσεις all the way back κάτι που κάποιες φορές είναι δύσκολο ως και αδύνατον.
Κάτι άλλο το τόσο καλό PVP που λέτε που έχει για να δούμε , λοιπόν όταν σε σκοτώνει κάποιος όταν είναι 50 lvl ποιο Πάνο από σένα δεν παίρνει τίποτα απόλυτος αντίθετα χάνετε εσείς με ένα death στο character tab ενώ αυτός με ένα kill. Επίσης PVP reward και pvp experience καλό αλλά είναι μασημένοι τροφή kai από τι στιγμή που οι κλάσεις είναι inbalanced και δεν υπάρχει τιμωρία για αυτούς που σε σκοτώνουν έτσι για το χαβαλέ ποιος ο λόγος μικρότερα lvl. Τα Siege αλλά δεν φτάνει.. το conan έχει μεγάλη ποικιλία αλλά ύστερει από ποιότητα.