Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan: Αξίζει?

More
28 Jul 2008 16:36 #45129 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παιδια κρατηστε ενα επιπεδο στην κουβεντα.Θα εκραγειτε σε λιγο.ΜΗν το παιρνετε πατριωτικα.Και εγω να ξεκαθαρισω την θεση μου.Δεν εχω την υπερpcara και ουτε την θελω.Την δουλεια μου θελω να κανω και να παιζω και κανα παιχνιδακι.Αλλωστε ειμαι πιο πολυ κονσολας.
Για να το πω και πιο αναλυτικα σε σχεση με τα mmos και ειδικα με conan και wow.Σας καταντανε καμμενους.Τεσπα,αυτο ειχα να πω και μονο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2008 16:40 #45130 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan: Αξίζει?

aposperittis\ wrote: Ναι αλλα τα καρεδιασματα τα αντιλαμβανετε και με το παραπανω!!!!Επίσης ενα pc των 2000ε οτι και να του κανεις παντα μα παντα θα σου βγαζει 30fps ενω των 500ε αμα το τσιτωσεις παμε κατω των 30fps. Για να μη μιλισουμε για ζορια, ταχυτηττες Load, φωτοσκιασεις, οπτικα εφε και τα σχετικα...

αν διαβασες το Post μου που μαλλων δεν το διάβασες.... εντάξει να κάνει loading αλλά όχι και κάθε 5 λεπτά... παραδεξου ότι κάποια από αυτά που είπα πάνω είναι σωστά γιατι το ξέρεις οτι δεν έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά.. σας έχουν περάσει κορόιδα και σας υποσχέθηκαν κάποια πράγματα που θα σας τα δώσουν σε 3-4 μήνες. και μετα θα φτιάξουν τα bugs. Αντί για να τα φτιάξουν αμέσως το κάνουν σιγα σιγά. Επίσης το παιχνιδι δεν έχει replayability αν ξεκινήσεις ένα παίκτη δεν προκειτε να θελήσεις να κάνεις πάλι τα ίδια γιατί είναι βαρετά και το cinematic style των NPC δεν βοηθά και μάλιστα καταντάει σπαστικό μετά τα 20 γιατί μέχρι εκεί έχεις voice over το οποίο είναι τρομερό.

Και μια γενική ερώτηση ποσά MMORPG έχεις παίξει;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jul 2008 17:17 #45131 by Esperos
Δεν ειπα οτι εχεις αδικο. Ομως το παιχνιδι που υπερασπιζεσαι ειναι τα ιδια σκατα και μην σου πω χειροτερα αφου σου εχει πανηλιθια κουεστ οπως σκοτωσε δεκα χελωνες μετα εικοσι μετα τριάντα και στο τελος χελονοσουπα για δωρο. Εχει αρκετα bugs το ειπα και πριν αλλα προτιμω ενα ωριμο παιχνιδι για την ηλικια μου και κοντα του να ωριμασω και εγω σαν παιχτης και αυτο σαν παιχνιδι και να το εχω μεσα στην καρδια μου παρα να περιμενω τρια χρονια οπως εκανε η blizzard.

More
28 Jul 2008 17:37 #45132 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan: Αξίζει?
oh god variemai na ta diavaso pao gia kourema kai meta 8a er8o na sas teria3o ^^ (me tin kali enia)

More
28 Jul 2008 17:40 #45133 by Petros

aposperittis\ wrote: Δεν ειπα οτι εχεις αδικο. Ομως το παιχνίδι που υπερασπιζεσαι είναι τα ιδια σκατα και μην σου πω χειροτερα αφου σου εχει πανηλιθια κουεστ όπως σκοτωσε δεκα χελωνες μετα εικοσι μετα τριάντα και στο τελος χελονοσουπα για δωρο. Εχει αρκετα bugs το ειπα και πριν αλλά προτιμω ένα ωριμο παιχνίδι για την ηλικια μου και κοντα του να ωριμασω και εγω σαν παιχτης και αυτο σαν παιχνίδι και να το Έχω μεσα στην καρδια μου παρά να περιμενω τρια χρονια όπως εκανε η blizzard.

Ποιο παιχνίδι υπερασπίζομαι; δεν υπερασπίζομαι κανένα παιχνίδι απλά λέω, και για το quest που λες δεν είναι αλήθεια γιατί και του conan το ίδιο είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι το λέτε μορουδιστικο το wow. Μια χαρά είναι το παιχνίδι και όχι δεν υπερασπίζομε το wow γιατί έχει και αυτό κάποια αρνητικά που όμως δεν είναι τόσο σημαντικά όπως στο conan. Για παράδειγμα εγώ προτιμώ να παίζω ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με κανονικό χάρτη και κόσμο και οι χαρακτήρες να φαίνονται cool και μια ιστορία γεμάτη με ήρωες που γνωρίζω παρά ένα παιχνίδι που είναι μισό τελειωμένο γεμάτο σημαντικά bugs και οι χαρακτήρες φαίνονται χαλιά. Έχω παίξει παρά πολλή ΜΜΟ όπως: LINEAGE 2 , MU ONLINE , DO ONLINE ,EVE ONLINE , Lotro , wow , conan , DND online , Silkroad online , city of heroes , Anarchy online, knite online. Μπορεί να είναι ποιο Mature όπως λες αλλά είναι 2-3 πραγματάκια που σε ξενερώνουν σε ένα παιχνίδι. Για παράδειγμα στο Guild wars σε ξενερώνει που όταν βγαίνεις έξω είσαι μόνο σου και μόνο σε πολύς βλέπεις άτομα αλλά τουλάχιστον δεν κάνει Loading κάθε 5 λεπτά αλλά μόνο σε πόλεις άσχετα που με το χάρτη μπορείς να μεταπηδάς σαν teleport κάτι που στο Conan δεν έχει. Στο WOW ο κόσμος του είναι τεράστιος και είναι ένας ενιαίος χάρτης και έχεις ποιο πολύ την αίσθηση ενός κόσμου παρά ενός παιχνίδι ούτε εδώ έχει teleport αλλά τουλάχιστον έχει Flying points. Στο conan τι έχει για να πηγαίνεις από μια περιοχή στην άλλοι? φυσικά του NPC αλλά τη χάρτης Ιανοί αυτός; είναι λες και παίζω ένα Single player παρά ένα MMO. Δεν είναι ούτε Neverwinder nights ούτε Baldur gate που να χρειάζεται τέτοιο σύστημα map.
Τα quest του wow δεν είναι πάντα έτσι γιατί και του conan πολλά είναι έτσι πήγαινε σκότωσε τα τέρατα και μετά πήγαινε εκεί μάζεψε αλλά τόσα πράγματα για να φτιαξω το potion, σκότωσε τόσους στρατιώτες. Τι αλλά quest δηλαδή θες; Στο expantion θα βάλουν και να σώνεις με άλογο ανθρώπους και να πολεμάς με ελικόπτερο και που το conan δεν πρόκειται να έχει ποτέ του. Επίσης το παιχνίδι αξίζει μέχρι τα 20 lvl μετά γίνετε μονότονο και βαρετό και πεφτει πολύ grinding κάτι που σε όλα τα παιχνίδια έχει αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο μονότονο. Και όταν πεθαίνεις πρέπει να περπατήσεις all the way back κάτι που κάποιες φορές είναι δύσκολο ως και αδύνατον.

Κάτι άλλο το τόσο καλό PVP που λέτε που έχει για να δούμε , λοιπόν όταν σε σκοτώνει κάποιος όταν είναι 50 lvl ποιο Πάνο από σένα δεν παίρνει τίποτα απόλυτος αντίθετα χάνετε εσείς με ένα death στο character tab ενώ αυτός με ένα kill. Επίσης PVP reward και pvp experience καλό αλλά είναι μασημένοι τροφή kai από τι στιγμή που οι κλάσεις είναι inbalanced και δεν υπάρχει τιμωρία για αυτούς που σε σκοτώνουν έτσι για το χαβαλέ ποιος ο λόγος μικρότερα lvl. Τα Siege αλλά δεν φτάνει.. το conan έχει μεγάλη ποικιλία αλλά ύστερει από ποιότητα.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Jul 2008 18:52 #45134 by a Guest
Replied by a Guest on topic Age of Conan: Αξίζει?
To mati mporei na mhn mporei na diakrinei panw apo 25 fps alla mhn mou peis oti sou fainetai to idio... H keyword einai to diakrinei.. psaksto. Ta 25 fps einai to min gia na mhn katalavainei thn asynexeia sthn kinhsh. Ayto pou isxyei einai oti oso megalytero to fps count toso perissotero omalh fainetai h kinhsh. To anwtero orio vevaia einai h VBL (h VBI) kati pou DYSTYXWS h sygxrones kartes grafikwn DEN exoun...

More
28 Jul 2008 18:56 #45135 by Petros

CTT\ wrote: To mati mporei na mhn mporei na diakrinei panw apo 25 fps alla mhn mou peis oti sou fainetai to idio... H keyword einai to diakrinei.. psaksto. Ta 25 fps einai to min gia na mhn katalavainei thn asynexeia sthn kinhsh. Ayto pou isxyei einai oti oso megalytero to fps count toso perissotero omalh fainetai h kinhsh. To anwtero orio vevaia einai h VBL (h VBI) kati pou DYSTYXWS h sygxrones kartes grafikwn DEN exoun...

ευχαριστώ για την διευκρίνιση αλλά και πάλι η απόψεις μου είναι ίδιες

More
28 Jul 2008 18:57 #45136 by Giannis
Replied by Giannis on topic Age of Conan: Αξίζει?
pedia katarxin egw polu kalo pc gia na to trexw..
Meta to wow m arese alla me edioksan ta grafika kai oi apesioi pextes
kaneis den c milaei kaneis den se kanei party kaneis den dinei tips se neous pextes e ama einai kai etsi pezei kai oblivion monos c....
Dil. ama einai to idio kai sto aoc peite to na min to parw kan meta
olla ta games exoun bags alla me orio omos... panta..
alla apo ti blepw einai polla ta arnitika tou game... :roll:
kai teleuteo euxaristw gia tin boh8eia.

More
28 Jul 2008 19:01 #45137 by Petros

Lager\ wrote: pedia katarxin egw polu kalo pc gia na to trexw..
Meta to wow m arese alla me edioksan ta grafika kai oi apesioi pextes
kaneis den c milaei kaneis den se kanei party kaneis den dinei tips se neous pextes e ama einai kai etsi pezei kai oblivion monos c....
Dil. ama einai to idio kai sto aoc peite to na min to parw kan meta
olla ta games exoun bags alla me orio omos... panta..
alla apo ti blepw einai polla ta arnitika tou game... :roll:
kai teleuteo euxaristw gia tin boh8eia.

αυτο για το wow εξαρτάτε σε ποιον server παίζεις. Γιατι ας πούμε εγώ παίζω στον Talnivarr που είναι όλοι High end και σιγά μην σε help. Αλλά ξεκίνησα πρόσφατα στον nagrand normal και ειναι τρομερός! Αν παίζεις σε PVP λογικό μου φαίνεται , δοκίμασε nagrand ή κάποιον normal είναι ποιο καλά τα πράγματα. Τα γραφικά του προσοπικα δεν με χαλάνε του wow ειναι uniqe αλλα το οτι υπάρχουν βλάκες παίκτες αυτο σημβένει λόγο server όπως σου είπα

More
28 Jul 2008 19:06 #45138 by Esperos
Τα loading screens ειιναι και που εκνευριζει και εμενα και παρα πολλους παικτες. Ομως δεν θα μπορουσε να γινει διαφορετικα γιατι εχει τα πιο βαρια γραφικα και τα ωραιοτερα βεβαια που εχει βγει σε ΜΜΟ. Μην βιαστεις να πεις οτι δεν εχει γιατι πολυ απλα δεν τα εχεις δει. Με το τελευταιο patch που κυκλοφορησε πλεον μπορεις να πας σε