Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan: Αξίζει?

More
28 Jul 2008 21:18 #45140 by Giannis
Replied by Giannis on topic Age of Conan: Αξίζει?
Egw epeza sto twinlight hammer kai eitan full stous ellines kai pliroforiaka m to proteine ena pedi apo ta forums edw p epeze.....
kai episeis den m arese to pvp sistem p eixe to wow...
eida tou aoc kai fenotan organomeno oso aforouse to pvp.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2008 21:36 #45141 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan: Αξίζει?

Τα loading screens ειιναι και που εκνευριζει και εμενα και παρα πολλους παικτες. Ομως δεν θα μπορουσε να γινει διαφορετικα γιατι εχει τα πιο βαρια γραφικα και τα ωραιοτερα βεβαια που εχει βγει σε ΜΜΟ.

δεν γίνετε αλλιώς; συγνώμη; κάνεις μεγάλο λάθος μια χαρά γίνετε αν προσπαθούσανε λίγο παραπάνω το Lotro πως γίνεται δηλαδή; στο Guild wars πως γίνετε δηλαδή; και σε τόσα άλλα παιχνίδια όπως και στο Stargate worlds που θα βγει. Επειδή παίζω World of warcraft δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω άλλα παιχνίδια όπως εσύ. Έχω παίξει άπειρα παιχνίδια MMO και έχω δει πως είναι και ορισμένες πατάτες του Conan δεν έχω δει σε κανένα άλλο παιχνίδι.

aposperittis\ wrote: Μην βιαστεις να πεις οτι δεν εχει γιατι πολυ απλα δεν τα εχεις δει. Με το τελευταιο patch που κυκλοφορησε πλεον μπορεις να πας σε  οποια πολη θελεις αφου μεσα απο εναν npc πλεον σου δινει επιλογες για διαφορετικες πολεις. Το conan δεν εχει χαζα quest ολα συνδεονται νοηματικα (τα ακυρα εννοω οπως ειπες για τα φιλτρα κλπ). Για την μεταφορα των πολεων οπως ειπα και πριν εχει τον npc κατι σαν την gate keeper του l2. Με τον χαρτη δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχεις φαει αφου ειναι μια χαρα ο χάρτης απλά δείχνει μόνο την περιοχή που είσαι και οχι ολη την ήπειρο οπως το wow και μαλλον αυτο σε χαλαει. Οσο για το pvp αν καποιος σε σκοτώσει και εχει πάνω απο δέκα level διαφορα απο εσενα το ονομα του αρχίζει και κοκκινίζει και αν συνεχίσει να είναι δολοφόνος τότε το ονομά του γίνετε full κόκκινο και οποιος τον σκοτώσει αυτόν του πέφτει οτι καλύτερο εχει επάνω του. Οπως βλεπεις υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που τα αγνοεις αλλα συνεχιζεις να το κατακρινεις απλα και μονο επειδη εσενα προσωπικα δεν σου αρεσει.

Ετσι όπως τα λές ποιο πολύ σαν Lineage μου φαίνεται. Ο χάρτης δεν δείχνει απλά πια περιοχή είσαι. Ο χάρτης είναι χωρισμένος σε μικρότερες περιοχές Instancing το οποιο ειναι ένταλως βλακεία για MMORPG. Nαι το είδα αυτό με τους NPC καλή προσπάθεια αλλά σου είπα μπορεί να έχει ποικιλία αλλά δεν έχει ποιότητα. Γιατι νομίζεις δεν μου άρεσε το Lineage; Τους είδους λόγους που δεν μου αρέσει το Age of conan γιατί είναι σαν το lineage με καλύτερα γραφικά και διαφορετικό game play. Όλα τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια.
Οπως σου ειπα τα quest μπορει να ειναι ωραια αλλα το system του ειναι χαλια. Περα απο το Cinematic το οποιο δεν εχει λογο να βρίσκετε εκεί από τι στιγμή που δεν είναι με voice. Επίσης στα Quest μπορεί να είναι όπως τα λες αλλά εγώ έχω βρει πολλές φορές των εαυτό μου να κάνω quest  τα οποία είναι πολύ δύσκολα να τα κάνω μόνος μου κάτι που σε αναγκάζει να βρεις πάρτη. Βρες θα μου πεις έλα ντε που δεν βρίσκεις! Επίσης το ganking είναι άπειρο και υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το lineage που οποίο σε ήθελε σε σκότωνε και έτσι χάνετε η μαγεία του παιχνιδιού.

Οι εμπειρίες μου στην αρχή του παιχνιδιού ήταν καλές αλλά από τη στιγμή που έφευγα από την πόλι στα 20 lvl. Όπου καταρχάς με χάλασε το ότι δεν είχε Voice chat. επίσης μου την έσπασε το cinematic των NPC το οποίο το βρίσκω καλό αλλά όχι για MMORPG. Πέρα από αυτά συνέχισα με τον assasin μου ο οποίος πέθαινε συνεχεία λόγο δεν ξέρω και εγώ broken class μήπως. με αποτέλεσμα να των αφίσο και να πάω σε Barbarian που επείσεις ήταν μεν καλύτερος αλλά τα ίδια.. Με αποτελεσμα να μην μου αρέσει το παιχνίδι. Ολα αυτα τα λίγα κάνουν τη διαφορά για μένα. το Age of conan θα ειναι απλα ενα παιχνιδι με καλη διαφήμιση τιποτε άλλο. Θα περιμένω για κάτι καλύτερο warhammer ή Stargate words.

Egw epeza sto twinlight hammer kai eitan full stous ellines kai pliroforiaka m to proteine ena pedi apo ta forums edw p epeze.....
kai episeis den m arese to pvp sistem p eixe to wow...
eida tou aoc kai fenotan organomeno oso aforouse to pvp.

Τελική μου άποψη είναι ότι όποιος ενδιαφέρετε για το Age of conan ας το δοκιμάσει πρώτα με Trial και αν του αρέσει τοτε ας το αγοράσει αλλά δεν αξίζει να το πάρεις έτσι χωρίς να το έχεις τουλάχιστον παίξει. To PVP του AOC μπορει να ειναι οργανομένο αλλα ειναι imbalanced και έστι χάνετε η ποιότιτα. Επεισης και εγώ οταν το είκα έλεγα πόσο καλό πρεπει να είναι αλλα το πείρα και τη κατάλαβα; οτι δεν μου αρέσει.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jul 2008 21:43 #45142 by Giannis
erotisi kriseon
pos mporw na peksw to trial?
:roll:
gt m eixan pei oti den iparxei akoma...

More
28 Jul 2008 22:01 #45143 by Petros

Lager\ wrote: erotisi kriseon
pos mporw na peksw to trial?
:roll:
gt m eixan pei oti den iparxei akoma...

Δεν υπάρχει ακόμα δυστυχώς θα σου έδινα το δικό μου αφού δεν το παίζω έτσι κι αλλιώς αλλά.... δεν ξέρω

More
28 Jul 2008 22:05 #45144 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan: Αξίζει?
to diko mou minima oute to eides diladi eiparxei kai mporo na sou steilo apla katevase to game kai stile mou pm

More
28 Jul 2008 22:55 #45146 by Giannis
nai c eixa stilei.. ama mporeis steile se parakalw to trial code..

More
28 Jul 2008 23:36 #45151 by Petros
καλά αφου υπάρχει τότε εντάξει δες το και πες μας τη γνώμη σου.

More
28 Jul 2008 23:47 #45153 by Giannis
akousa polla arnitika gia to pexnidi kai isws na min aksizei ta 50 e
kai miniea pliromi

More
28 Jul 2008 23:52 #45154 by Petros

Lager\ wrote: akousa polla arnitika gia to pexnidi kai isws na min aksizei ta 50 e
kai miniea pliromi

δεν αξίζει καθόλου αυτή είναι η γνώμη μου

More
29 Jul 2008 11:40 #45157 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan: Αξίζει?
eisai fanboy afti einai i gnomi mou gt pefteis san xaros amesos na 8a pseis ena paixnidi me pragmata pou den diapistoses apo monos sou alla diavases apo allou? exo gnostous pou pigan mesa ston proto mina 56+lvl kai nai o assasin einai xalasmenos kai alla tetia alla afta sou vgenoun meta afinoume to offtopic lager dose mou to e-mail sou na sou steilo to trial key (an mou esteiles pm gia kapio logo den exei er8ei)