Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο MMORPG να επιλέξω?

More
04 Jul 2007 17:08 #34578 by Makis
Αποφασισα να αρχισω να παιζω MMORPG games αλλα δν χερω απο ποιο να αρχισω!Κοιταξα μερικα αλλα δεν ειμαι σιγουροσ!Μου αρεσε το Guild wars nightfall και σκεφτομαι να το παρο!Τι γνωμη εχετε εσεις?Υπαρχουν καποια που μπορειτε να μου προτεινετε? {εκτος wow λογω l7} ευχαριστω.

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2007 19:11 #34588 by Esperos
Αν θες κανε λίγη υπομονή μετά το καλοκαίρι έρχονται ΤΑ online.....Warhammer-Conan.....Το nightfall είναι πάρα πολύ καλό παίξε αυτό μέχρι να βγουν τα καλά!

More
04 Jul 2007 21:21 #34614 by Makis
Ευχαριστο για τη συμβουλη αλλα... αξιζει να δοσω 40Ε για 1-2 μηνες γαμινγ?

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
05 Jul 2007 00:19 #34631 by Georgios Liatopoulos
Παίξε κανένα free μέχρι να βγουν τα καλά. Δες εδώ: www.runscape.com

To guild wars έχει πολύ βαρετά σκηνικά και βαρετούς εχθρούς. Δεν είναι και mmo.

Πάντως είναι υπερτιμημένα τα επερχόμενα mmo. Εγώ δεν περιμένω και πάρα πολλά. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με τα mmo και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή (π.χ. Bioware)

Πάντως μέχρι τώρα το wow έιναι το καλύτερο. Συνδιάζει αρκετα ψαγμένο gameplay αλλά και ευχάριστο, με πολύ καλο pvp. Δεν καταλαβα γιατί το αποκλύεις. Έχει και πολους έλληνες και θα βρεί παρεά.

More
05 Jul 2007 00:28 #34636 by Κωνσταντής Νικολάου
Δεν ξέρω άμα είσαι παρα πολύ νέο γκάμερ. Η είσαι αντί l2. Αλλα το l2 είναι σαφώς καλύτερο από το guild wars και σαφώς διαφορετικό από το WOW. Όσοι τα συγκρίνουν δεν βγάζουν άκρη. Παντος για να μην βγουμε και off topic. Το guild wars δεν αξιζει τα λεφτα του

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
05 Jul 2007 00:30 #34637 by Makis
οπως προανεφερα στο αρχικο thread δν εχο τι δυνατοτητα να δινω κα8ε 2 μηνες απο 30ε!το ξερω οτι αυτα τα δυο παιχνιδια ειναι κκ αλλα ...no

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
05 Jul 2007 00:33 #34638 by Makis
και κατι ακομη.........το site π μ εδωσες δν εχει καποια σχεση νομιζω.για κοιταχε το!τυ παντως

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
05 Jul 2007 03:56 #34658 by Petros
hm..... υπαρχουν πολλα δωρεαν ΜΜΟ παιχνιδια μια λιστα που βρικα με 41 δωρεαν
www.gameweb.gr/onlinerpgs/ ψαξε το και θα βρεις καποιο.
καποιο που σου προτινω ειναι το silkroad online αλλα οι servers ειναι full συνεχεια
οντως το guild wars ειναι παρα πολυ βαρετω και να σου πω και κατι ειναι αναγκη να παιξεις καποιο ΜΜΟ?
αν ναι τοτε κοιτα καποια απο τα Free. καλη τυχη παντος ^ ^

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
05 Jul 2007 04:45 #34659 by Κωνσταντής Νικολάου

ventouzas13\ wrote: οπως προανεφερα στο αρχικο thread δν εχο τι δυνατοτητα να δινω κα8ε 2 μηνες απο 30ε!το ξερω οτι αυτα τα δυο παιχνιδια ειναι κκ αλλα ...no

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
05 Jul 2007 09:54 #34667 by Georgios Liatopoulos
Φίλε ventouzas13, sorry. Το έγραψα λάθος. Είναι www.runescape.com

Τα linage έχουν την παλιά δομή των mmo. Χρειάζεται πολύ farm όπως τα παλιά mmo. Έχει ξεπεραστεί αυτή η λογική. Είναι απαρχαιωμένο παιχνίδι. Έχει γίνει γνωστό μόνο επειδή το παίζουν πολύ σε free server.

To guild wars δεν είναι κακό παιχνίδι. Μετά το wow και το Lord of the rings είναι το πιο καλό. Απλά δεν είναι καθαρό mmo.

Πάντως ακόμα και πιτσιρικάς να είσαι δεν είναι πολλά τα 13 ευρώ του wow. Μην βγεις ένα βραδύ ή μην πας μια φορά για καφέ. Ακόμα και με το ελάχιστο χαρτζιλίκι με λίγη προσοχή μαζεύονται. Αυτοκόλλητα να κολλάς μια φορά το μήνα τα μάζεψες. Τα έχω κάνει μικρός!